בוקר טוב לכולם

maxima

New member
צהריים טובים כולם........./images/Emo24.gif

וליעלי...עוד...
על חכמת חיים ויחסי אנוש נהדרים

maxima

New member
הייתי אמורה לנסוע לטייל היום..../images/Emo4.gif

ואכן נסענו קצת אבל הפרטנר שלי הרגיש לא טוב אז שלחתי אותו לביתו לנוח שיאסוף כוח לטיול בשבת הבאה..
יום נהדר היום לטיולים לא חם שמש נעימה..... הכל ירוק וגם הפריחה מתחילה

dani 123

New member
בדיחה,

The Cause Of Arthritis! A man who reeked of alcohol flopped on a subway seat next to a priest. The man's tie was stained, his face was plastered with red lipstick, and a half empty bottle of rum was sticking out of his ripped jacket pocket. He opened his newspaper and started reading. After a few minutes, the disheveled guy turned to the priest and asked "Say, Father, do you know what causes arthritis?" The priest, disgusted by the man's appearance and behavior snapped "It's caused by loose living, being with cheap, wicked women, too much alcohol, and a contempt for your fellow man!" "Well, I'll be," the man muttered and returned to his newspaper. The priest, thinking about what he had said, nudged the man and apologized, "I'm sorry to have come on so strong - I didn't mean it. How long have you been suffering from arthritis?" "I don't have it, Father. I was just reading here that the Pope does."

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo6.gifמשכורת עבור התרגום ../images/Emo150.gif../images/Emo3.gif

הגורם לדלקת פרקים.
אדם מסריח מאלכוהול נכנס לרכבת וצנח על מושב ליד כומר. עניבתו של השיכור הייתה מוכתמת, פניו מכוסות בכתמי אודם , ומכיס מקטרונו המהוה, בצבץ חצי בקבוק רום. האיש פתח עיתון והחל לקרוא. לפתע פנה השלומפר הזה לכומר ושאל אותו " מהו הגורם לדלקת פרקים
". הכומר שנגעל ממראה האיש השיב "זה נגרם ע"י חיים מופקרים, עסק עם נשים זולות, הרבה אלכוהול ויחס לא נאות לזולת. טוב אשתדל מלמל האיש ושב לעיתונו. הכומר חשב על השיחה, הרגיש לא נוח, ניגש לאיש והתנצל. "לא התכוונתי לפגוע בך. כמה זמן יש לך דלקת פרקים"? "זה לא אני, אבי" כרגע קראתי בעיתון ש.. "האפיפיור סובל מדלקת פרקים"
יעלי הגורם לדלקת פרקים. אדם מסריח מאלכוהול צנח על מושב ברכבת ליד כומר. עניבתו של האיש הייתה מוכתמת, פניו מכוסות בכתמי אודם , ומכיס מקטרונו המהוה, בצבץ חצי בקבוק רום. האיש פתח עיתון והחל לקרוא. לפתע פנה השלומפר הזה לכומר ושאל אותו " מהו הגורם לדלקת פרקים". הכומר שנגעל ממראה האיש השיב "זה נגרם ע"י חיים מופקרים, עסק עם נשים זולות, הרבה אלכוהול ויחס לא נאות לזולת. טוב מלמל האיש ושב לעיתונו. הכומר חשב על השיחה הרגיש לא נוח, ניגש לאיש והתנצל. "לא התכוונתי לפגוע בך. כמה זמן אתה סובל מדלקת פרקים"? "זה לא אני, אבי" כרגע קראתי בעיתון ש.. "האפיפיור סובל מדלקת פרקים" יעלי

shaiv

New member
לבימבו - משתתף בצערך ../images/Emo24.gif

לבימבו - משתתף בצערך שלא תדעי יותר צער (מתנצל על האיחור רק היום יצא לי להכנס לפורום בגלל בעיות בריאות במשפחה ושהייה בבית חולים ועוד...)

emmy5

New member
shaiv שבוע טוב ../images/Emo79.gif

שבוע טוב , כל טוב לך ...שמחים לראות אותך בחזרה אחד השירים אהובים אלי של לאונרד כען

shaiv

New member
תודה ושבוע טוב EMMY5 ../images/Emo79.gif../images/Emo51.gif

תודה ושבוע טוב ל- EMMY5 , למנורה, ולכל החברים תמיד נחמד ונעים לחזור לפורום גם אם לא יוצא להגיע כל יום ברצוני להודות גם ל - REDREDOLE על הקישורים לשירים היפים שהוא נותן לנו בפורום, וכמובן גם ליעלי2 על התרגומים של הבדיחה של דני ושוב תודה לכולם.

dani 123

New member
יעלי, הנה שכר התרגום

מודים לך על התרגום אך מתעלמים ממביא הבדיחות

מנורה

New member
דני ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo6.gifשבוע טוב

והמשך להעלות חיוך על פנינו

emmy5

New member
../images/Emo24.gifדני ,לא יותר קל להביא ...

להביא בדיחות בעיברית? אפילו אני שיודעת אנגלית מספיק כדי להבין ,נהנית מהבדיחה מתורגמת ... תודה לך על הבדיחות ,אני נהנית פעמיים

dani 123

New member
אמי הבדיחות נכתבות באנגלית

ברוב המקרים באתרים בארץ מתרגמים אותם. לכן בדיחות חדשות מאתרים באתרים בחול בעיקר אמריקאיים

למעלה