בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
ונתחיל ב..... ואיפה החיוך???????

A minister is walking down the street one day when he notices a very small boy trying to press a doorbell on a house across the street. However, the boy is very small and the doorbell is too high for him to reach. After watching the boys efforts for some time, the minister moves closer to the boy's position. He steps smartly across the street, walks up behind the little fellow and, placing his hand kindly on the child's shoulder leans over and gives the doorbell a solid ring. Crouching down to the child's level, the minister smiles benevolently and asks, "And now what, my little man?" To which the boy replies, "Now we run!"

zigd

New member
בוקר טוב בהרי הצפון.

בוקר טוב יקירי . מקסימה קראתי את הטיול שערכתם ביום חמישי. מדוע לא תיצרי קשר לפני טיול כזה צפונה , ותקבלי דיווח מדוייק על הנעשה בצפון, ובכך היית מונעת מעצמך נסיעות בשוליים , נסיעות בהרים , נסיעות ביערות , אבל גם זו הרפתקאה המתאימה לימי חג הפסח , נדודים נדודים וטעויות במדבר , זוהי הסיבה שבני ישראל היו 40 שנה במדבר , לא היה כביש 6 .

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום וחג שמח../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שבת שלום לכל חבריי, בימבו איפה את? אני פה. היום לא ירדתי עם האופניים, כל האנשים נחים בשבת ואני לא מצוות הווי ובידור של הבנין. אפשר לחשוב שלא ראו בחיים אישה רוכבת על אופניים. הביאו כיסאות הביאו משקפות והכי מרגיז הביאו פיסטוקים. חכו חכו, מחר אני עושה התגנבות יחידים לרחוב הסמוך. שם לפחות עוד לא מכירים אותי ולא יצאו למרפסות. הקדשתי את השבת ללימודים והמגנט החזקפורום שישים
מושך. יום נעים לכולם יעלי

maxima

New member
תודה לך ZIGD ......./images/Emo13.gif

בכל מיקרה הייתי נוסעת כי הבטחתי לבת ולנכדים אבל כמו שכתבת אני מתיחסת לכל המקרים כהרפתקאה גם הנסיעה בשבילים בהרים וביערות לעקיפת הפקקים היתה הרפתקאה נחמדה צחקנו ונהננו וטוב שיש כביש 6...

yaely2

New member
מנהל
שלום, שכחתי את שם השיר../images/Emo122.gifאבל...

שלום, אולי שם השיר "ככה סתם"?
זוכרת את המילים. כותבת רק קטע, ,,, על הדלת שם כתוב, ד"ר ש. עצמון לא בכוונה לחצנו על הפעמון, ומיד הרבצנו ש....כזאת ריצה.
יה בייה, יה בייה, אל תשאל, אל תשאל, כך ציווה זליג, זליג השועל. יעלי

pazi66

New member
שבת שלום, סקס על הבוקר

בחורה נכנסת לחנות ‏חיות המחמד השכונתית ומחפשת חית מחמד. לאחר שהסתובבה בחנות ‏ראתה בצד סלסלה מלאה בצפרדעים ומעליה שלט: " "SEX FROG, ‏המחיר 50 ₪.אחריות מובטחת לשימוש לפי ההוראות המצורפות היא נגשת בצנעה למוכר ‏מחכה שהחנות תתרוקן ושואלת אם אפשר לקנות צפרדע. המוכר נגש לסל, בוחר ‏צפרדע, מגיש לה אותה עם דף הוראות. הבחורה רצה הביתה ‏מניחה את הצפרדע על המיטה וקוראת את ההוראות: 1. ‏קחי ‏מקלחת. 2. ‏בשמי את ‏עצמך. 3. ‏לבשי בגד ‏סקסי. 4. ‏שכבי במיטה והניחי ‏את הצפרדע על המזרון. הבחורה פועלת בדיוק ‏לפי ההוראות וכלום לא קורה. היא לוקחת שנית את דף ‏ההוראות ובסופו כתוב - ‏אחריות מובטחת, ‏במקרה של תלונה נא להתקשר לחנות ומופיע מספר טלפון. היא מתקשרת לחנות ‏והמוכר עונה לה כי הוא עסוק כרגע אולם מיד יתפנה ויגיע אליה. כעבור חמש דקות דפיקה ‏בדלת והבחור מהחנות נכנס. היא מספרת לו מה קרה. הוא מסביר לה כי אכן ‏היו מספר תלונות לאחרונה, לוקח את הצפרדע, נוזף ‏בה ואומר לה: " ‏שימי לב טוב - ‏זוהי הפעם האחרונה שאני מדגים לך "

pazi66

New member
תקשורת

אכן ,לפעמים קשה להבין את שפת הצעירים מה לעשות תמיד יש פער דורות אלא שבדור האחרון הפער יותר גדול מאשר בעבר והסיבות רבות נכד: הי, סבא סב: שלום נכד: כיף? סב: מה? נכד: מה שלומך? סב: אה, תודה, ואתה? נכד: אחלה. סב: מה? נכד: סבבה. סב: אני שואל מה שלומך. נכד: עניתי. מצוין. סב: לא הבנתי. מה עם הלימודים? נכד: עשר. סב: מצוין, זה הציון הכי טוב שאפשר לקבל. נכד: זה לא הציון. הלימודים עשר. סב: מתי אתה גומר? נכד: לא אומרים גומר, סבא. אתה מתכוון - מסיים. סב: מה, העברית שלי לא בסדר? נכד: גומר זה משהו אחר, כאילו. סב: לא ידעתי. נכד: אני מסיים בעוד חודשיים. סב: ואז, תתחיל לעבוד? נכד: לא, אין עבודה במקצוע. סב: אז מה תעשה? נכד: סתלבט. סב: מה? נכד: אתבטל. סב: וממה תחיה? נכד: אללה כרים. סב: מה זה, התאסלמת? נכד: לא, זה הביטוי. סב: מה עם החברה שלך? נכד: שאפה. סב: מה? נכד: פצצה. סב: איזה פצצה, שוב היה פיגוע? נכד: לא, זה הביטוי, כאילו כזה. היא יפהפייה. סב: מתי תתחתנו? נכד: מה בוער? מי מת? סב: מת מישהו? אצלנו במשפחה? נכד: לא, זה הביטוי. סב: איך הדירה שאתה גר בה? נכד: חבל על הזמן. סב: אתה גר פה רק שתי דקות, כבר חבל לך על הזמן? נכד: לא, זה הביטוי. סב: ההורים שלך עוזרים קצת? נכד: נאדה. מניאקים. סב: לא הבנתי. הם עברייני מין? נכד: לא, זה הביטוי. לא עוזרים למרות שהם כבדים. סב: שמנים? נכד: לא, מלאים בכסף. סב: אה, טוב. יפה שבאת היום. אין לימודים? נכד: הברזתי. סב: מה, אתה עובד בשרברבות? נכד: לא, זאת אומרת כן. סב: זה מה שיצא מכל הלימודים שלך, אינסטלטור? נכד: סתם, עבדתי עליך. סב: עלי? בשבילי צריך לעבוד? אני מטריד מישהו? נכד: לא, זה הביטוי. אני לא עובד בכלל, עוד מעט אתחיל לחתום אבטלה. סב: מה? שינית את שם המשפחה? נכד: לא, אלך ללשכת העבודה. נקבל כמה ג'ובות. סב: ג'ולות? בגילך תשחק בג'ולות? נכד: לא ג'ולות, סבא, ג'ובות, כסף. סב: בלי לעבוד? נכד: בטח, בשביל מה לעבוד? מקבלים יותר כסף ממענק אבטלה. סב: בזמני היו עובדים. לא קיבלנו מענק אבטלה. נכד: מה יצא לך מזה? אכלת אותה. סב: את מי אכלתי? נכד: אני מתכוון שבסוף לא נשאר לך כלום מהעבודה. סב: תמיד היה אוכל בבית. תשאל את אבא שלך. נכד: היום נהיה אצלו. הזמין אותנו על-האש. סב: איזה אש? הוא הולך לעשות שריפה? נכד: לא הוא עושה בשר על האש. סב: טוב, תזהרו, ותמסור לו דרישת שלום. נכד: אוקיי, סבא, יאללה ביי. סב: להתראות.

emmy5

New member
פזי ,כמה שאני צחקתי חה חה חה

חבל על הזמן ...זה כל כך קשה לי לקבל "את חבל על הזמן"

maxima

New member
יעלי זה שיר של התרנגולים....

להקה שהקימה בזמנו נעמי פולני הם שרו והציגו את מילות השירים הצגה היתולים ונחמדה גם אני לא זוכרת את כל מילות השיר

maxima

New member
../images/Emo140.gifצהריים טובים לכולם

שמש במרום זורחת שקט מסביב הכל מתנהל בנחת היום לקחתי חופש מסתלבטת כמו בנופש לא ילדים לא נכדים בלי נסיעות וטיולים רק אני איתי ועם עצמי אם אין אני לי מי אח מה טוב ומה נעים שיש כאלה רגעים. יום נהדר לכולם

offe

New member
חבל על הזמן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צהרי יום נעימים, הקטע שפזי הביא על הסב והנכד, הזכיר לי קטע שקרה בביתי: זה היה בליל הסדר , ישבנו כולנו מסובים, הארוחה הייתה נפלאה, והקינוח אחלה. בעודנו אוכלים את הקינוח, שאל בעלי את כולנו, נו איך הקינוח שאמא עשה, ענה הבן הצעיר? חבל על הזמן. בעלי, שלא היה קטע של סלנג, הזעיף פנים ואמר מה קרה? זה ממש טעים, למה להגיד חבל על הזמן. בעודו אומר זאת, פרצנו כל הצעירים (כולל אותי) בצחוק רועם. הסתכל עלינו בתהייה ושאל, מה קרה? הסברנו לו שהיום כשרוצים לומר על משהו שהוא מה זה ממש טוב, אומרים חבל על הזמן. נרגע, התפשר עם השפה החדשה, אולם, לדעתי, לא היה שלם עם זה. המשך יום בנעימות ובתענוגות כמו שאומרים. offe (האייקונים לא רוצים להופיע - הלכו לאכול צהריים)

pazi66

New member
בואו נקפוץ להווי -HAWAII../images/Emo79.gif

נתתי קפיצה קטנה להווי בצהרי היום, בואו תצטרפו אלי המים הכחולים, החופים הזהובים והרוח הרוחשת בין ענפי הדקלים הנעים בקצב המוסיקה המשכרת אוו, כמה זה מרגיע ועושה טוב לנשמה

pazi66

New member
בואו נקפוץ להווי -HAWAII../images/Emo79.gif

נתתי קפיצה קטנה להווי בצהרי היום, בואו תצטרפו אלי המים הכחולים, החופים הזהובים והרוח הרוחשת בין ענפי הדקלים הנעים בקצב המוסיקה המשכרת אוו, כמה זה מרגיע ועושה טוב לנשמה

pazi66

New member
|סליחה, התלהבתי יותר מדי

מרוב התלהבות קפצתי פעמיים להווי פשוט היד רעדה לי אתם יודעים מה ? במחשבה שניה אני לא מתחרט, שווה לבקר שם אפילו מאה פעמים

למעלה