בוקר טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
פזי התחיל, אני אמשיך. שמות ברישום

איך קוראים לאפסנאי? מיכה טומפו לדיאטנית? לורה זיתה הספר - מיכה פפלו המרקיד -ניר קודה הזקנה עם הקמטים שמה - אורנה פול מדריכת טיולים - רעותה בור פקח חניה - מיכה נאפו איש ליכוד - אסף סוף יש לי עוד 100 כאלה, ממש נחמד יעלי

pazi66

New member
יעלי המשיכה ואני הוסיף

כמה מאמרות השפר של יענקלה פרוינד שיש לו כל פעם הברקות לשוניות אקטואליות. להלן הבציר של היום: יגאל עמיר עומד להתחתן עם אשה דתית גרושה ואם לארבעה: כלא-נובלה . מה זה כאן? הקלה(הכלה) בעונש? באשר לרבנים שמנסים להמנע מלהכנס לאתרי סקס באינטרנט- הם משתמשים במפסקס . באשר לזמרת שערכה ניתוח להקטנת חזה לעיני 70000 צופים באינטרנט- אמרו שהיה לה ניתוח פריצת דיסק-קשה לה לפרוץ עם הדיסק החדש לשוק עקב מצב החזה שלה ולכן עברה את הניתוח. באשר למאמר על היתרונות של הסקס והעובדה שהוא גורם להארכת תוחלת החיים הרי המשוואה: חיים +סקס= ויטה-מין. וכיצד נכנה רופא שעושה ניתוח להקטנת חזה? דוקטור דו-ליטל וכיצד נקראת אשה הנושאת ברחמה שני תאומים? דו-בה. וכיצד נקראת מיטה זוגית? דו-נם. ולקינוח,לגברים הנשואים שבינינו: אשתך לא צריכה כל היום לעמוד במטבח לאפות עוגות. אתה צריך לומר לה: רוגע-לך. איזה יופי זה. עוד מספר אמירות לקינוח וזהו: איך מכנים תחרות ריצה? תחרוץ. וכיצד מכונות הנערות היפות שעושות ג'וגינג על חוף ימה של אילת? אצות ים. וחביבה אחרונה: בעל שהכה את אשתו נעצר על התנהגות "בלתי הולמת" דבר והיפוכו. יפה. נכון?

pazi66

New member
להיטי שנות ה-60

......כשהינו צעירים ויפים רקדנו לצלילים נפלאים אלה מעט נוסטלגיה לא תזיק אף פעם

pazi66

New member
עכשיו נבקר בקרנבלים של דרום אמריקה

לאחר שחזרנו מהווי, אני אקח אותכם לביקור קצר בקרנוולים של דרום אמריקה ונשתולל קצת בקצב הסמבות למיניהן כן, החיים יפים, בואו נהנה מכל רגע

pazi66

New member
עיפתם ? מעט מוסיקה ארגנטינאית../images/Emo79.gif

לאחר שרקדתם בכל העולם בקצבים שונים, נקפוץ לארגנטינה ולאוהבי הגאנר הזה מחכה חגיגה אמיתית, כל הסיגנונות במקצב ארגנטינאי

מנורה

New member
כמה נעים להכנס לפורום לחייך ולהנות

דני הביא על הבוקר בדיחה
וזיגד מציע למטילים בצפון עזרה
מקסימה ואמי במנוחה שלמה
יעלי הזכירה את שיר המחבואים של להקת התרנגולים נוסטלגיה משנות ה-60
פזי מחמם על הבוקר את האווירה ולוקח אותנו לנופים בהאווי המרהיבה
אופי פזי ויעלי מלמדים אותנו את רזי השפה העברית החדשה
ואני ממליצה לבקר בתל אביב העיר העברית הראשונה בבית רובין ציר עם נשמה ובבית ביאליק משורר האומה המשך יום נפלא

ערב טוב ושבוע טוב של חג לכולם../images/Emo39.gif

והיום התפעמתי והתאהבתי מעין הוד, גן עדן עלי אדמות, הגענו בדרך סלולה ביער סבוך שהובילה אל חלקת אלוהים קטנה, המאוכלסת בבתי אבן יפיפיים, גלריות אומנים מוכשרים... ולאורך השבילים פסלים סביבתיים.... מבקרים?...לא יותר מידי וגם לא מעטים... ממש במידה שעושה כיף להסתובב... עבודות אומנות מרשימות כבר אמרתי? וחצרות בתים מקסימות כבר סיפרתי? ואם הולכים עשר פסיעות לקצה הכפר.... נפרש נוף מרהיב של עמק והר ירוק סביב סביב... וזה שלנו...שלי...שלכם...של כולנו! ממליצה מאוד מאוד לבקר...ואם אתם כבר שם יש שם מסעדה עממית מצויינת בשם "אבו-יעקב" וגם מסעדה ארגנטינאית מהודרת (שלא היה בה מקום)... היה יום נהדר....

maxima

New member
חונה ...יופי של מקום עין הוד

הייתי לפני מספר שנים מקסים ומיוחד

yaely2

New member
מנהל
שבוע טוב וחג שמח חונה../images/Emo51.gifעל התאור

שלום כולם שלום חונה, יו כמה זמן לא הייתי בעין הוד. באמת צריך לנסוע לבקר שם. מודה לך שהזכרת לי חונה, באמת אסע. יעלי נתקע האיקון, סליחה

emmy5

New member
קצת על עין הוד

מקסים,גרים הרבה אומנים עולים חדשים ...גם ותיקים ,אפשר לבקר בגלריות ...

שרה16

New member
ביקרתי שם בדיוק לפני שבועיים

במסגרת לימודי האמנות שלי. אמנים תושבי המקום הפעילו אותנו בסדנאות בביתם ובילינו חצי יום בין בתי האבן ,החצרות והיצירות. כאב לי לשמוע את מצוקת האמנים,שלא "נהנים" מהמצב הפוליטי והכלכלי. מי שהיה לפני 2-3 עשורים,יכול לראות את השינוי (לרעה) בשטח.

למעלה