בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא zigd
  • פורסם בתאריך

zigd

New member
שבת שלום ../images/Emo54.gif

שבת שלום ליושבי הפורום. שעת לילה מאוחרת , אך זה הזמן לפתוח שרשור חדש . ומה מתאים לשרשור חדש בשעות לילה מאוחרות . שרשור אשר יפתח את היום לשמחה ואהבה , הרומבה. אתן לה כל מה שתיקח . הכול אתן רק שתסלח, אתן הכול מה שתיקח רק שתסלח רק שתשכח. אתן לה אור שמש בלילה שחור, אתן לה ירח בבוקר צחור, אטפס על העץ ואקטוף לה ציפור, ויותר לא אפזול לא אציץ לאחור. אני רק בן-אדם וזאת לא אשמתי הלכתי לבד היא הקסימה אותי הייתי שיכור ושתיתי תי תי , ועכשיו זה נגמר כי עכשיו את אתי. נו די תשכחי זאת היתה רק טעות , אתן לך טבעת נלך רבנות יהיה לנו ילד קטן וחמוד וארקוד אתך רומבה עד שאמות . זיגי

HAVA159

New member
iaely בקשר להודעה!

אני מבקשת הסבר נוסף בקשר להודעה. שבת שלום ויום טוב לכולם חוה.

היי שמתם לב שהחודש כבר נגמר?../images/Emo57.gif

שלום לכולם,, כבר נגמר לנו החודש? איך שהזמן רץ האם צריך לרוץ אחרי הזמן? יעלי אולי תעצרי את הזמן!! רק שיהיה לנו חודש טוב ושקט, שלכם....דנה.

dani 123

New member
ומשהו נחמד

Are Those Real Pearls? Two older women, who were rivals in a social circle, met at a party. "My dear," said the first woman "Are those real pearls?" "They are," replied the second woman. "Of course the only way I could tell would be for me to bite them." Smiled the first. The second responded "Yes, but for that you would need real teeth."

שבת שלום ובוקר טוב ,,,דני כמה שאתה

בוקר טוב לחברים היקרים!! איזה יום נפלא לצאת לטייל, או לבקר את הנכדים או הילדים. דני 123, אתה צדקת במה שכתבת, לא לדחות דברים,,להמשיך הלאה,החיים די קצרים. צריך לנצלם עד התום. דבי (דנה). להתראות..............

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכל חברי הפורום../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif

שבת שלום ובוקר טוב
שבת שלום לכולנו. כל רגע בחיינו עתה הוא מתנה, שתהיינה מתנותינו נפלאות.

emmy5

New member
בוקר טוב ומקסים../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

בוקר מקסים לכולם . זיגי מאוד נהניתי מהשיר שלך .. בכלל נחמד לפגוש את החברים ביום שבת .. יעלוש זה מלמד אותנו ,אפילו שגם אני אוהבת .... לא לאכול בצל ...חבל. מה קורה כאן , אף אחד לא מזמין לכוס קפה...מחכים שאני אקום? בדיוק כמו הבעל שלי ...אם הקפה לא מוכן אל תאיירי אותי ... אז גם אני חיכיתי במיטה ...אבל אף אחד לא היזמין אותי לקפה ... עכשיו ,אני אכנתי IBRIK

offe

New member
בוקר אביבי ושקט ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo6.gif

שבת שלום לכל שהתעוררו מוקדם ולא אלה שעוד יתעוררו. אמי'לה, בדיוק כשפתחתי את ההודעה שלך, אני שותה קפה של בוקר לפני היציאה ל"בוקר ראיונות", וזה נחמד לשתות בחברה.
offe

misu0071

New member
בוקר טוב חברים אממי קפה לבד ??

אממי איפה את ??מה עם הקפה שלנו ??

emmy5

New member
MISU אני מחכה להזמנה ,

קפה ועוגע ...אחרת מסכנה אני ... הוריד מהמשקל ...

ora11

New member
יעלי וכולם שבת שלום../images/Emo24.gif

לא לא כולם ישנים אנחנו אורזים את הבית לקראת הסיוד. מותשת התישבתי לקרוא אותכם. עשינו שיפוץ רציני הורדנו ארונות ותאמיני לי הסתדרתי יופי. פח הזבל הגדול קבל את כל מה ששמרתי 35 שנה. כבר שכחתי מה זרקתי מה זה אומר שכנראה לא חסר לי. יום טוב

yaely12

New member
אורהל'ה, שתהנו בבית המשופץ חדש

שלום אורהל'ה איזה כיף לראותך פה. התגעגעתי אליך. היכנסי יותר, ראית איזה כשרונות אנוחנו מגלים פה לאט לאט? מה דעתך? בואי ותקבלי גם את השראה "אווירת הפורום מחכימא" להתראות חברתך יעלי

ora11

New member
יעלי תאמיני לי ../images/Emo10.gif

כזה בלאגן היה לנו 3 שבועות לא היינו בבית מזל שיש לנו מלון כך שישנו שם ואפילו לא נהננו כל הזמן הראש טרוד וכשאין לי בית אני לא מאופסת. מקווה שתוך שבוע כבר נוכל להנות מהבית. no place like home תודה לך על הדאגה

למעלה