תנו חיוך ../images/Emo9.gif
ילד בן 16 מבקש מאביו 200 ש"ח, האבא מסכים לתת לו את הכסף, אך שואל אותו, "לשם מה אתה זקוק לסכום הזה?" הבן מסרב לענות לו ויוצא לרחוב ואילו אביו שכל העניין נראה לו קצת חשוד מחליט לעקוב אחריו. הולך לו הבן להנאתו ברחוב ופוגש בנערת ליווי, לאחר שהם סוגרים על מחיר של 200 ש"ח, הם ניגשים למלאכה מאחורי אחד השיחים. הילד בן ה 16 שכנראה התברך באיבר בעל מימדים גדולים במיוחד גרם לנערה הנאה רבה. "יו איזה כיף, איך אני נהנית, דחוף לי עוד ס"מ אחד והזיון בחינם", הילד שקיבל מוטיבציה מילא את בקשתה והמשיך במלוא המרץ. "יו אתה מדהים, עוד ס"מ אחד ואני לוקחת אותך איתי לאילת על חשבוני", הילד ממשיך ואף מגביר את הקצב. "יו אלוהים, אני כמעט גומרת, עוד ס"מ אחד ואני קונה לך אוטו." כששמע זאת הילד עצר לרגע ואמר בקול, "רגע אבל אין לי רשיון." ואז הרגיש בעיטה בתחת ושמע את קולו של אביו אומר, "תדחוף אידיוט אני אנהג..."
בחור מלווה בחורה הביתה אחרי דייט ראשון, וליד הדלת הוא שואל: "אני יכול להיכנס?" היא עונה לו: "אני אף פעם לא מכניסה גבר הביתה בדייט ראשון!" הוא שואל אותה: "ומה עם זה הדייט האחרון?!"
ילד בא לאבא הפרסי שלו ומבקש ממנו 5 שקלים. עונה לו האבא: "5 שקלים? בשביל מה אתה צריך 4 שקלים? מספיק לך 3 !" הוא מוציא 2 שקלים, נותן לבן שלו שקל 1 , ואומר לו: "תחזיר עודף..."
אישה אחת נכנסת לתערוכת אומנות, נעמדת מול תמונה ואומרת לשומר בזלזול: "לזה קוראים אומנות?" עונה לה השומר: "לא, לזה קוראים מראה..."
אישה אחת עם חצאית מאוד הדוקה רוצה לעלות לאוטובוס. היא מנסה לעלות אבל החצאית הדוקה מדי והיא לא יכולה לעלות, אז היא שולחת יד אחורה ופותחת את אחד מהכפתורים של החצאית. מנסה שוב אך לא מצליחה לעלות, היא מנסה לפתוח עוד כפתור אך זה לא עוזר, כך עשתה עוד פעם או פעמיים. לבסוף האיש שעמד מאחוריה בתור פנה אליה ואמר, "נו באמת גברת, כבר פתחת לי את כל הכפתורים במכנסיים..."
שאלה: "למה פרסים מתים בלילה?" תשובה: "כדי שלא יפסידו יום עבודה..."
בחור חרדי מגיע לרב עם בעיה קשה ומבקש ממנו עצה. "כבוד הרב", ממלמל הבחור במבוכה, "בזמן האחרון איני מצליח לספק את אשתי בעת קיום מצוות פרו ורבו." שואל הרב, "ניסית ללקק לה?" "מה זאת אומרת", שואל הבחור בתדהמה, "ללקק איפה?" הרב מכחכח בגרונו ועונה, "איפה שהיא עושה פיפי." הבחור כמעט מתעלף מהשוק, אבל אם הרב אומר - הרב יודע. הוא קם, מודה לרב ויוצא. לאחר כחמש דקות חוזר הבחור לרב ואומר, "כבודו, שאלה קטנה לי אליך. כשאני מלקק לה איפה שהיא עושה פיפי, ללקק גם את החרסינה מסביב, או רק את המים שבפנים???"