בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא zigd
  • פורסם בתאריך

נֵנָה

New member
אורה חמודה קבלתי ממני ../images/Emo24.gif

השתתפות, כי שתינו באותה סירה. גם ראשי טרוד כל הזמן, וכל מה שיש לי עכשיו במח, זה קרמיקות מסתחררות במעגלים מעגלים וביניהם, כיורים וברזים
הלוואי שהייתי יכולה לשהות שבוע - שבועיים או לפחות כמה ימים במלון עד שכל השיפוץ יסתיים. אבל, כשאני רואה בעיני רוחי איך הכל יראה בסוף נעשה לי קל יותר
ובינתיים משתפת אתכם בכמה תמונות יפות מאוצר הספרייה שלי
תהנו

ora11

New member
ועוד לא ברכתי אותך ואת בן זוגך../images/Emo23.gif

ברוכים הבאים יקרים מכל ה-

נֵנָה

New member
../images/Emo35.gif במה זכינו לברכה? את בודאי

מתכוונת למנורה היקרה שלנו שחזרה עם בעלה מטיול ארוך בארה"ב
אנחנו עוד לא נסענו. דחינו את הנסיעה לקראת סוף יוני בתקווה שנהיה כבר אחרי השיפוץ והריהוט ... בכל אופן, ברכה, אף פעם לא מזיקה

ora11

New member
../images/Emo52.gifאז למנורה ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני לא מאמינה כנראה באמת עברתי איזה בלק אאוט כבר כתבתי שאני עוד לא מאופסת?. אני מקווה שאתם מבינים אותי.

jacobf2

New member
תנו חיוך ../images/Emo9.gif

ילד בן 16 מבקש מאביו 200 ש"ח, האבא מסכים לתת לו את הכסף, אך שואל אותו, "לשם מה אתה זקוק לסכום הזה?" הבן מסרב לענות לו ויוצא לרחוב ואילו אביו שכל העניין נראה לו קצת חשוד מחליט לעקוב אחריו. הולך לו הבן להנאתו ברחוב ופוגש בנערת ליווי, לאחר שהם סוגרים על מחיר של 200 ש"ח, הם ניגשים למלאכה מאחורי אחד השיחים. הילד בן ה 16 שכנראה התברך באיבר בעל מימדים גדולים במיוחד גרם לנערה הנאה רבה. "יו איזה כיף, איך אני נהנית, דחוף לי עוד ס"מ אחד והזיון בחינם", הילד שקיבל מוטיבציה מילא את בקשתה והמשיך במלוא המרץ. "יו אתה מדהים, עוד ס"מ אחד ואני לוקחת אותך איתי לאילת על חשבוני", הילד ממשיך ואף מגביר את הקצב. "יו אלוהים, אני כמעט גומרת, עוד ס"מ אחד ואני קונה לך אוטו." כששמע זאת הילד עצר לרגע ואמר בקול, "רגע אבל אין לי רשיון." ואז הרגיש בעיטה בתחת ושמע את קולו של אביו אומר, "תדחוף אידיוט אני אנהג..."
בחור מלווה בחורה הביתה אחרי דייט ראשון, וליד הדלת הוא שואל: "אני יכול להיכנס?" היא עונה לו: "אני אף פעם לא מכניסה גבר הביתה בדייט ראשון!" הוא שואל אותה: "ומה עם זה הדייט האחרון?!"
ילד בא לאבא הפרסי שלו ומבקש ממנו 5 שקלים. עונה לו האבא: "5 שקלים? בשביל מה אתה צריך 4 שקלים? מספיק לך 3 !" הוא מוציא 2 שקלים, נותן לבן שלו שקל 1 , ואומר לו: "תחזיר עודף..."
אישה אחת נכנסת לתערוכת אומנות, נעמדת מול תמונה ואומרת לשומר בזלזול: "לזה קוראים אומנות?" עונה לה השומר: "לא, לזה קוראים מראה..."
אישה אחת עם חצאית מאוד הדוקה רוצה לעלות לאוטובוס. היא מנסה לעלות אבל החצאית הדוקה מדי והיא לא יכולה לעלות, אז היא שולחת יד אחורה ופותחת את אחד מהכפתורים של החצאית. מנסה שוב אך לא מצליחה לעלות, היא מנסה לפתוח עוד כפתור אך זה לא עוזר, כך עשתה עוד פעם או פעמיים. לבסוף האיש שעמד מאחוריה בתור פנה אליה ואמר, "נו באמת גברת, כבר פתחת לי את כל הכפתורים במכנסיים..."
שאלה: "למה פרסים מתים בלילה?" תשובה: "כדי שלא יפסידו יום עבודה..."
בחור חרדי מגיע לרב עם בעיה קשה ומבקש ממנו עצה. "כבוד הרב", ממלמל הבחור במבוכה, "בזמן האחרון איני מצליח לספק את אשתי בעת קיום מצוות פרו ורבו." שואל הרב, "ניסית ללקק לה?" "מה זאת אומרת", שואל הבחור בתדהמה, "ללקק איפה?" הרב מכחכח בגרונו ועונה, "איפה שהיא עושה פיפי." הבחור כמעט מתעלף מהשוק, אבל אם הרב אומר - הרב יודע. הוא קם, מודה לרב ויוצא. לאחר כחמש דקות חוזר הבחור לרב ואומר, "כבודו, שאלה קטנה לי אליך. כשאני מלקק לה איפה שהיא עושה פיפי, ללקק גם את החרסינה מסביב, או רק את המים שבפנים???"

yaely12

New member
"תן חיוך"../images/Emo6.gif

שבת שלום לכולם, פרסי מתלונן באוזני חבריו לעבודה. "איזה אישה רעה יש לי,כל יום רוצה מאה שקל" "כל יום רוצה מאה שקל" מה היא עושה כל יום עם מאה שקל? שאלו חבריו לעבודה, אני יודע? אני נותן לו?
יעלי

zigd

New member
בוקר של קפה .../images/Emo54.gif

בוקר של קפה . בשעות האלו של היום כוס הקפה כבר נגמר , עכשיו מתחילים להכין את ארוחת הצהרים, וכמובן יוש שבת , כאשר העננים מכסים את השמש אין טוב יותר מלפתוח מנגל ולהתחיל לעבוד, כן כן היום מגיעים אלי כל החברה , שלושה ילדים במספר ושישה נכדים , אשר מחכים להשתובב בחצרי , וכמובן , החומוס שמכין אנוכי ויש הטוענים שהוא הטוב ביותר , נו מה נותר לעשות ? יאלה חברה למכוניות ויש עוד זמן עד לארוחה אפשר להגיע צפונה ובלי "ת ר ו צ י ם "

emmy5

New member
ZIGD זאירות מהזמנות ...

עכשיו אנחנו הרבה מהצפון...מישו יוכל לעזור לך "לנפנף " דנה ואנוכי ... ניתן את האישור על החומוס .. דווקא.היום מתאים לי את ההזמנה ...החברה שלי התפזרו בארץ ....עוד נשארו דברים מהחג .. אפשר להביא את כל השאריות ..כמה בלינצס ..עוגת גבינה .... זיגי ...הריח של הפחמים היגיע עד חיפה ...
בתאבון!!!!!

אמי5 רעיון נהדר.אני מחכה ../images/Emo24.gif

זיגו אמי צודקת הגיע הזמן להגיע לצפוניות,מחכות לכם. דנה.....להתראות.

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבת שלום|כלנית)

איזו שבת, איזה יום יפה, תנשמו עמוק, שבו עם כוס קפה, צאו לטבע, ראו את הנופים
כשמביטים נכון, החיים באמת יפים. שבת נהדרת לכולנו

yaely2

New member
מנהל
לזיגי ובימבו נפלא, פשוט נפלא.../images/Emo47.gif|

yaely2

New member
מנהל
סיפור שקרה לי השבוע../images/Emo28.gif../images/Emo73.gif../images/Emo28.gif

שלום כולם, השבוע ביקרתי חברה בקרית טבעון. בסיום הפגישה הזמינה אותי לצוהריים במסעדה מזרחית השוכנת בתוך תחנת דלק לא רחוק מהמרכז. האוכל היה טרי מאוד, טעים ולא יקר. במיוחד משך אותי הבצל שבתוך הירקות במרכז השולחן. הוא היה כל כך טרי ועסיסי שלא הפסקתי לאכול ממנו. "מה איכפת לי?" חשבתי "מכאן לאוטובוס ומהאוטובוס הביתה. בערב אינני יוצאת ואין איש שיבוא לנשקני." החברה שילמה וחיש קל אני באוטובוס לתל אביב. התיישבתי ליד גבר נאה ובין שניה התפתחה שיחה. (אלוהים הבצל!!!). שאלתי את השאלות המקובלות וקיבלתי תשובות. הבחור לומד מחשבים בבית ספר מקצועי בכיתה י"א, ולמרות גילו הצעיר גם מדריך מורים בנושא מחשבים. אני מתפעלת ולא מסתירה, פתאום כמין חץ חותך את בטני, קיבלתי מין הרגשה, שלי, ולבחור שלצדי, יש משהו מן המשותף. הרגשה לא מוגדרת ולא הגיונית, אבל לוחצת, קיימת. "מה את עושה? הוא שואל. וסיפרתי... (מכסה את פי בכף ידי) מתארת פחות או יותר את חיי. שוב אני שואלת ,נו...מה אתה רוצה ללמוד כשתהיה גדול (בחיי שאני לא פולניה) והוא משיב "מחשבים" הפרפרים בבטן מתרוצצים בחוסר מנוחה אך השיחה קולחת. אני שוב שואלת "ותחביבים"? "כן" הוא אומר במסגרת המחשב. את ודאי אינך מכירה אך יש אתר במחשבים שנקרא "תפוז" לרגע קפאו הפרפרים וגם הלחץ בבטן לא הורגש. ת פ ו ז ????? "מה אתה עושה שם"? "מנהל פורום, את מכירה?" "גם אני" "גם אני" עלה קולי על קול הרדיו הרועש. "את מה???" פער הבחור את פיו בצורה אובלית. "גם אני מנהלת פורום". כאן לא הייתה בעיה להוכיח שיש לי אחות, וכבר בהגיעי הביתה שלחתי מסר. מה שחשוב בכל הסיפור ומכל ההתרגשות זה שהבחור הבטיח לעזור לי באותם תחומים טכניים בפורום בהם אני חלשה

נֵנָה

New member
שבת שלום לכם חברים נחמדים ../images/Emo140.gif

יעלי, הסיפור שלך מקסים
איזה הפתעות קורות לנו לפעמים בדרך ... היום ארזנו חצי מטבח ופרקנו חלק ממנו ... השבוע נזכה לראות לבדיקה ראשונית את המטבח החדש בנגרייה ...
גנבתי כמה דקות של התרעננות אתכם בפורום. קראתי, נהניתי ואף קיבלתי משהו נחמד במייל שאני רוצה להביא לכם
מתכון לאהבה לימי חול שבתות וחגים טכנאי: שלום, שמי משה, איך אני יכול לעזור לך? לקוח: האם תוכל לעזור לי להתקין אהבה? טכנאי: כן, אני יכול לעזור. האם אתה מוכן? לקוח: אני לא כל כך טוב בעניינים טכניים, אבל אני חושב שאני מוכן. במה אני צריך להתחיל? טכנאי: השלב הראשון הוא לפתוח את הלב. האם אתה יודע איפה הוא? לקוח: כן אני יודע, אך כרגע רצות עליו תוכניות אחרות. האם אפשר להתקין אהבה בזמן שתוכניות אחרות בפעולה? טכנאי: איזה תוכניות רצות שם עכשיו? לקוח: בוא נראה. יש לי פגיעה ישנה, הערכה עצמית נמוכה, טינה וכעס. טכנאי: אין בעיה. האהבה תמחוק בהדרגה פגיעה ישנה מהמערכת. הפגיעה תישאר בזיכרון הקבוע, אבל לא תפריע לתוכניות אחרות. אהבה תחליף הערכה עצמית נמוכה במודול חדש שנקרא הערכה עצמית גבוהה. אבל עליך לכבות תחילה טינה וכעס. אלה מונעים התקנה נכונה של אהבה. האם אתה יכול למחוק אותם? לקוח: אני לא יודע איך למחוק אותם. האם אתה יכול להנחות אותי? טכנאי: כן, ברצון. חזור לתפריט הראשי (תפריט התחלה) והעלה סליחה. חזור על כך כמה פעמים שצריך, עד שכל הטינה והכעס נמחקו. לקוח: או קיי, בוצע. אהבה החלה לטעון את עצמה. האם זה נורמלי? טכנאי: כן, אבל זכור שיש לך רק את תוכנת הבסיס. אתה צריך להתחיל להתקשר ללבבות אחרים, כדי לקבל שידרוגים. לקוח: אוי, יש לי הודעת שגיאה. ההודעה אומרת: "שגיאה- התוכנה אינה עובדת על רכיבים חיצוניים". מה אני עושה עכשיו? טכנאי: אל תדאג. זה אומר שתוכנת אהבה מיועדת לעבוד על לב פנימי, אך עוד לא עבדה על הלב שלך. במילים רגילות, זה אומר שתחילה עליך לאהוב את עצמך, לפני שאתה אוהב אחרים. לקוח: אז מה אני עושה? טכנאי: התקן "קבלה עצמית", אחר כך לחץ על "סליחה עצמית", "הכר בערך עצמך", ו"דע את גבולותיך". לקוח: או קיי, בוצע. טכנאי: עכשיו העתק אותם לספריה "הלב שלי". המערכת תבטל קבצים סותרים ותכנות שגוי. כמו כן אתה צריך למחוק "פטפטת של ביקורת עצמית" מכל הספריות, ולרוקו את "סל המיחזור" (Recycle Bin ), לוודא ש"ביקורת עצמית" נמחקה לגמרי, ולא תחזור לעולם. לקוח: הצלחתי! הלב שלי מתמלא בקבצים חדשים. חיוך עולה על המסך שלי, שלום, שלווה ושביעות רצון מעתיקים עצמם לתוך הלב שלי. האם זה נורמלי? טכנאי: לפעמים כן. אצל אחרים זה לוקח זמן מה, אך למעשה כל דבר קורה בזמן הנכון. אז עכשיו אהבה הותקנה, והיא רצה. לפני שאנחנו מנתקים רציתי לומר לך עוד משהו. אהבה היא חינם. תן אותה ואת המודולים השונים שלה לכל מי שאתה פוגש. בתמורה הם יחלקו אותה עם אחרים, ויחזירו לך מודולים חדשים שלה. שתהיו לי בריאים ותהנו

למעלה