בוקר טוב לכולם.....

ע ו מ ר 4

New member
ואיך היתה קבלת השבת?

ספרי לי. גם אצלנו עורכים קבלת שבת כזו.....מענין לי.

הענאלע

New member
זה היה בסוף שנת הלימודים הקודמת

לא זוכרת את הפרטים, אבל בגדול שרנו ורקדנו עם הילדים, בני 2-3 , הגננת סיפרה סיפור לשבת, אח"כ היתה שעת יצירה, גזירה והדבקות ולבסוף קיבלו הילדים פרוסות חלה שנאפתה בגן.

ע ו מ ר 4

New member
נחמד.....

אצלנו זה נערך במתכונת מעט שונה. כל סבתא מביאה ממעשה ידיה...משהוא טעים.כשהם מגיעים הגן ערוך וחגיגי...שולחן ארוך ערוך....מלכותי. בדרך כלל מקריאים את הסיפור על הסבתא של היום שכתבתי כבר כאן לפני כחודש ימים.מראש נבחר סבא שמספר סיפור חיים.ההמנגנת שלנן שרה ומנגנת בליווי הגיטרה שלה את עץ של כוכבים ששרה חווה אלברשטיין....לסבי ישנה חצר ועץ אחד מופלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא זהו של כוכבים מאירי עיניים........ כל ילד וסבא ובסתא מקבלים כדור בצק ומכינים יחדיו חלה לשבת. ואז ניגשים כולם לשולחן...אחת הסבתות אחראית על הדלקת הנרות ומברכת.....וכולם נהנים מהמטעמים שהכינו הסבתות.בזמן זה נאפות להן החלות........והריח...הריח.....עושה את היום הזה...מופלא.

p a l o m a

New member
בועז, נהדר.. הרקפות התחילו לפרוח

כבר בגליל .. מראה נהדר, והמון סיתווניות סגולות כל כך מקסים ויפה..

maxima

New member
בוקר טוב כולם....יווו איזה חרוצים

על'בוקר שלא תחשבו שאני התבטלתי הסירים כבר על האש חלק כבר מוכן ב-11 צריכה לצאת לכיוון הגן של הנכדה עושים קבלת שבת עם הסבתות/ים יום קסום לכולם

odo13z

New member
בקר טוב מקסי המקסימה.../images/Emo140.gif

ותעבירי לנו תמונות מהטיול שלך טוב ?

maxima

New member
אודו...אני מכינה מצגת יפה

עם הסיפורים והקוריוזים שסיפר לנו המדריך בנתיים תמונה של השמיים בשקיעה מעבר למסגד אל ג'זאר לפי האמונה המוסלמית יש במסגד שערות מזקנו של מוחמד..

emmy5

New member
בוקר מצויין ,כמה שאתם חמודים

כמה שכולכם חמודים ,מהבוקר .. תענוג לקרוא את השיחה על חלות מתוקות ,קבלת ספר תורה ,ציורים ,פרחים ...ממש עושה חשק להיות חלק מהחבורה ... עד עכשיו ,לא נקשרתי לפורום ,הרגשתי רחוקה מכם ..עכשיו אני מרגישה את המרחק ..אחד בעמק ???????? אחד בעמק יזרעאל ,שרון ...WOW אני על חוף הים ,לרגלי הכרמל .....אבל עכשיו אתם מתקרבים עלי , מאחלת לכולם בוקר נהדר , ושבת שלום ,שקט ושמח .. מנורה הרבה הרבה נחת מהנכדים , לאה שלום ,מקסימה ,עופר,אודו ,פלומה וכולם שבת שלום לכולם

odo13z

New member
אממי. הכרמל מציץ לנו כל יום בחלון.

גם פה בעמק. הוא תמיד ברקע. וחוף הכרמל עם הים שלו עמוק עמוק אצלי בלב. יותר מכל ריווירה צרפתית.

מנורה

New member
אמי היקרה זה מזכיר לי את הזכרונות

שכתבנו כשהינו ילדים בין ביתי לבין ביתך כ1000 ק"מ בין |לבי לבין
ך אין אף מילימטר
מכל

emmy5

New member
מנורה יקרה ,כל החיים הם משחק

ואני ילדה ,קצת יותר גדולה ...עם זיכרונות ,עם חלומות ,עם פנטזיות ....אחרת איך הינו עוברים כל מה שקורה לנו , יום יום ... הקשר הזה בין ילדות ,חלומות ,ופנטסיות ...מעביר אותנו לעולם נפלא (לפחות אותי)...אם אנחנו יכולים להתקשר לכל החיים והמשחקים ..כמה טוב לנו ..חיים את הרגע ...לא רוצה לחשוב על כלום ..רק על תמונות יפות של חיי... מנורה יקרה , אני יכולה להשתנות מרגע לרגה .
. כרגע ,נעים לי ומאחלת לכולם יום נפלא ...

odo13z

New member
וכרגיל עוד יהלום של מנורה שלנו.../images/Emo140.gif

נכון. הלבבות קרבים ברשת

odo13z

New member
היי מקסי. נוווווו ? מצאתם שם כמה

שערות של מוחמד ? מצפה למצגת. כל הכבוד על ההשקעה.

מקסימה, תמונת השקיעה כבר באוסף

מחכים בקוצר רוח למצגת, בטוח שתהיה מקסימה לפחות כמו זו של נווה צדק

boaz31

New member
פלומה עכשו חזרתי ואנ י כאן

התמונות האלה הן מהעונה הנוכחית מסלעי ירושליים

למעלה