בוקר טוב לכולם.

בוקר טוב לכולם.

מזל טוב לכל החדשים שהצטרפו אלינו. תודה לכל אלו שהתחתנו ועדיין כאן איתנו. מתגעגעת ושוברת את הראש לגבי מפגש בזמן הקרוב.. בינתיים, לכל החדשים: אל תהססו לשאול ולהתייעץ. אני עומדת ומביטה מהצד ונהנית מהעובדה שהכל כאן מתנהל באופן שעל כל שאלה כמעט ישנן תגובות ענייניות. אני משתדלת לא להתערב אלא במקומות שאני מרגישה שזקוקים לי. כך שאני לא נעלמת.. אני כאן ומשאירה אתכן להשתמש אחת בחוויות ובנסיונה של השניה. ישנם המון דברים שאינני יודעת ואני למדה אותם מכן. בינתיים, כדי להתחיל את היום הזה נחמד ומצחיק רצת הנה קישור לגברת סופר זושה.. ואשתדל לחפש לכם את הקונטרה המרוקאית כדי שלא תהיה כאן אפליה. אתן מוזמנים בינתיים להציע לי רעיונות בקשר למפגש. חשבתי על טו בשבט.. חשבתי שאולי ניפגש במקום שיש בו זולות שאפשר יהיה לשבת ולהיזרק בהם בנחת.. יש מקום מדליק בהוד השרון.. שאבדוק אם אפשר לסגור איתם דיל? מי שרוצה להצטרף בבקשה השרשור מתחיל מיד איך שאתם גומרים עם זושא..

בוקר טוב גם לך ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

קודם כל אני שמחה שאת פה, באמת כייף לפעמים לראות מהצד את הפורום הנפלא הזה, כל העזרה שיש פה, התמיכה והאהבה. 3 חודשים אחרי , ואנשים לא מבינים מה יש לי לחפש פה, אבל קשה להסביר מה קורה פה למי שלא התנסה בחוויה. אתילה בקשר למפגש, באמת כבר חייבים , יש פה גם המון אנשים חדשים , הבעיה שצריך למצוא מקום סגור כדי שהגשם לא יפריע, תספרי קצת על המקום ההוא בהוד השרון. וטו בשבט זה נורא רחוק זה עוד חודשיים.... בכל מקרה נחשוב על משהו... שיהיה לכולכם בוקר טוב ויום נפלא

טוב. למקום קוראים פסיפס. שילוב של

חנות כלים וחממה... החממה ענקית ומוארת בנרות בכל מקום. מחולקת לבית קפה, למסעדה ולחדר עם פינות זולה... אני יכולה לדבר עם בעל המקום ולבדוק דרך לסגור איתו מחיר על תפריט פיקס.. המקום נראה מקסים למדי.

המקום נשמע אחלה אבל

הבעיה שנראה לי שתהיה זה שלא תהיה ההזדמנות להכיר את כולם , כלומר במפגש הקודם היה את הזמן לשבת כמו ילדים טובים במעגל, ולדעת מי זה מי מהפורום ,וכל אחד קצת סיפר על עצמו , ובמקום הזה לא תהיה האפשרות הזאת. חבל שלא קייץ, היינו עושים פיקניק גדול....

נופר30

New member
שמעתי השבוע על המקום

מהחבר שלי הוא נדהם ממנו ואמר לי שהוא רוצה לשאול אם הם עושים שם ארועים ( אתן חושבות שזה מרמז על משהו ?)

אתי@

New member
כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן ../images/Emo99.gif

נו כבר... כמה זמן הוא נותן לנו לחכות...
שיגע אותי כבר הבחור שלך...

טפו. בלי עין רעה נופר...

לא אומרים דברים כאלה בקול רם. והלוואי שכן. בכל מקרה, החלק של הזולות מאוד אינטימי. לא נראה לי שתהיה בעיה לכולנו להיות ביחד.

נופר30

New member
דברים יקרו שהם יקרו

לא ממהרת ולא דוחפת יודעות , ניסיון אחד לימד אותילהרבה זמן אבל תודה לכן על הכל ואל תדאגו אתן תהיינה הראשונות לדעת

שירי71

New member
בוקר טוב לכן גם מכאן ממני ומהחתולים

אני רצה לקרא על הגברת הזו...

dorlim

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo20.gif

הרעיון של המפגש נשמע מבטיח.

kisses

New member
בוקר טוב גם לך אתי../images/Emo24.gif

מפגש נשמע טוב מתי יוצא טו בשבט אני ככל הניראה אהיה בארץ בפברואר זה יהיה נחמד לראות את כולם שוב התגעגעתי

למעלה