בטח שיותר טוב..אבל צריך להתרגל
N nikit1 New member 26/11/01 #20 הרעיון של המפגש נשמע מעולה מה גם שאני ממש אוהבת את "פסיפס" מהתקופה בה גרתי בכפ"ס. בהוד השרון יש גם את "צבעים בקפה" אבל זה סגנון מעט שונה. יהיה נחמד להכיר את חברי הפורום
הרעיון של המפגש נשמע מעולה מה גם שאני ממש אוהבת את "פסיפס" מהתקופה בה גרתי בכפ"ס. בהוד השרון יש גם את "צבעים בקפה" אבל זה סגנון מעט שונה. יהיה נחמד להכיר את חברי הפורום
י יעלי2 New member 26/11/01 #21 לגבי המפגש אני אשמח מאוד להכיר אתכן (ם) ולהיפגש. אנחנו מדברים על משתתפות/י הפורום נכון? כולל בעלים ובעלים לעתיד? יהיה נחמד שמי ששותף כמו צוות דורלים יבואו יחדיו. אני לא בטוחה שבן זוגי (קורא פאסיבי) יצטרף.
לגבי המפגש אני אשמח מאוד להכיר אתכן (ם) ולהיפגש. אנחנו מדברים על משתתפות/י הפורום נכון? כולל בעלים ובעלים לעתיד? יהיה נחמד שמי ששותף כמו צוות דורלים יבואו יחדיו. אני לא בטוחה שבן זוגי (קורא פאסיבי) יצטרף.
א אתי@ New member 26/11/01 #22 למפגש הקודם כמעט כולם באו עם בני זוגם וזה היה מצוין זה גם הגיוני שלמפגש של פורום חתונות נגיע כזוגות... לא אני מאוד בעד מפגש - שיהיה בקרוב ובזוגות... (אני מקווה שרונן יסכים לבוא שוב פעם... )
למפגש הקודם כמעט כולם באו עם בני זוגם וזה היה מצוין זה גם הגיוני שלמפגש של פורום חתונות נגיע כזוגות... לא אני מאוד בעד מפגש - שיהיה בקרוב ובזוגות... (אני מקווה שרונן יסכים לבוא שוב פעם... )
ר רויטל ולירון New member 26/11/01 #23 היי יעלי, למםגש הקודם הרב הגיעו עם בני הזוג הפאסיביים, הרי זה פורום חתונותף הגיוני לא? אז אני מקווה שכך גם יהיה הפעם .
היי יעלי, למםגש הקודם הרב הגיעו עם בני הזוג הפאסיביים, הרי זה פורום חתונותף הגיוני לא? אז אני מקווה שכך גם יהיה הפעם .
J J-סיקה New member 26/11/01 #25 ברור לך שאת רושמת אותי שם בפינת הזולה עם תנאים מיוחדים בטח מחכה למפגש !!!