בוקר טוב לכולן + עציון וגנובית |שמש

אורא

New member
סיגלי טוב שמכרת אותי לבנות הפורום

ולא לערפאת במוקטעה
את אמרת להתחיל ללכלך ובסוף את מלכלכת עליי חכי חכי אני מגיעה אלילת בטיסה ישירה נוחתת על הבית שלך וגונבת את הסלון החדש

אם תצליחי להוציא אותו מהבית ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

תטצרכי להוריד כמה קירות בשביל להוציא אותו. חבל לך על הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוץ מיזה ., אל תשימי לב לג'יפ , היא מהבוקר מנסה לסכסך בנינו ואת יודעת כמה אני אותך אוהבת לא ??????????????????????

תראי איזה "הצטרפות מיקרים"../images/Emo8.gif

בדיוק אמרה גי´פי "אותך לאבא שלי" ופנינה שלחה את המזג אויר "אביך".
אז אתן מכירות את הסיפור של החתונה? "מתי נתחתן?" "לא יודע" "נו תזדרז, תיכף חורף , בקור?, בגשם?" "לא !!! רק במזג אויר אביך" "מה זאת אומרת?" "אביך יממן, אביך יקנה, אביך ישלם "

בוקר טוב לכולם

אצלי קצת קריר ואביך קמתי יחסית מוקדם והכנסתי את החמולה לגנים עכשיו אני פה ותוך כדי מארגנת קצת את הבית ומנסה לגמור עניין עם המייבש

בטח, למה לא?, הבעל ברומניה וזאת

חוגגת עד 10:00 בבוקר !!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לך ענת ומה עם הפיליפינית? תמשיכי לישון ואנחנו פה לסבול. תגידו , גם אצלכם ככה מחניק? אני לא מפסיקה להשתעל (וגם ככה סובלת מקוצר נשימה) כמה חול אני מריחה מהאויר , זוועה! אני הולכת לקחת נישמית אני לא מחזיקה מעמד, בא לי להקיא.

arem12

New member
בעלי בארץ

ובגלל זה אני יכולה לישון בכייףףףף

לפחות לא לכלכנו בחינם ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

הנה: ענת ועדוש מתעוררות מאוחר כל הכבוד לכן בננות.

הגנובה

New member
למרות העייפות הגדולה הלכתי לישון

ב-3 לפנות בוקר, קמתי ב-6:30 בבוקר כדי לשלוח את הבת לבית-הספר ולדאוג שתיקח את התרופה שלה.... בחורה בת 15 - צריכה לקחת אנטיביוטיקה - ואמא שלה צריכה למעוך את הכדור, להמיס אותו במים, להכין לה את השתיה ולדאוג לסנדוויץ כדי שלא יכאב לה בקיבה.... נשבעת לכם... כשהייתה בת שנתיים היה יותר קל לתת לה תרופה

ככה זה גנובי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אמא פולניה , ילדים פולנים. תתארי לך אמא פולניה, ילדים גרוזיניים לא תופס הה? תמעכי ותאכלי ותמיסי וביום העצמאות נמליץ עלייך להדלקת המשואה.

למעלה