בוקר טוב לכולן

Betterfly

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo13.gif

ממצאים מטיפול ראשון בהיפנוזה: או שאני לא יודעת להתהפנט או שזה ככה אמור להיות... הגעתי לתחושה של ריחוף מעל הגוף אבל אני לא יודעת כמה המצב הזה עוזר לשחזר דברים מהתת מודע. כל מה שעשינו בפגישה הראשונה זה להיכנס למצב וזהו. נקווה שבהמשך נעבוד על דברים... חוץ מזה מאוד צורם לי לפתוח את דף הבית של תפוז ולראות שכתוב בפרסומת שהשקיעו בה כמה עשרות אלפי שקלים את המילה "לרכוב" במקום "לרכב". נו באמת....

spooni

New member
נו באמת ...זה מה שצורם לך ? ../images/Emo13.gif

ו.....כשתרצי באמת לשחזר דברם מהתת מודע אז ...את יודעת מה המלצתי ..
וחוץ מזה ...מה שלומך ? התחלת הימנעות ?

Betterfly

New member
כן, כואב בעין..

לא כל כך סגורה לגבי ההימנעות... בינתיים אני בהימנעות.

spooni

New member
שלומי ..מצויין ..ברוך השם...ו..

התגעגעתי אליך ...ולהודעות שלך. אני בשלבי התקדמות בחיים. בתהליכי מכירת הדירה , אחרי שאמכור אקנה אחרת קטנה יותר. במקביל אני מתחילה בתהליכים לשינוי מקצועי - אני מגישה בקשה להיות דיילת אויר. במידה וזה לא יקרה אני אסב את התהליך הזה בתהליך של לעבוד/ללמוד בחו"ל - בריטניה. ביומיים האחרונים יצא לי להיפגש עם שני גברים , אחד מהם עובד איתי , הואמוצא חן בעיני אם כי לא לקשר רציני. אבל הוא מותק של בחור ואני אהדק איתו את הקשר. הוא היה אצלי והסקוטי מלחץ התקשר פעמיים
יש מישהי שגם רוצה להכיר לי איזה רופא בן 34 ...אמרו לי שהוא נראה טוב. אז ..יש שינויים כפי שאת רואה. זה הטיפול ..הטיפול ... הבדידות עברה לי ואני אופטימית ומאושרת ואני בעשייה. לגבי החזית עם סקוטנלנד , היא טובה מאד, אנחנו בקשר יומיומי ,הוא אפילו מתקשר כשהואלא יכול להתקשר, ממתינים לאוגוסט. משוחחים בכנות ופתיחות על הכל, השינויים שאני עושה ואעשה רק מקלים עלי והוא יותר ויותר מתלבט , אני עושה את החיים פחות קשים לגבי מימוש הזוגיות. ובכל זאת , הוא עדיין רוצה להתנסות בדברים חדשים מצד אחד אבל מפחד מאד לשחרר אותי ולפספס אותי מצד שני. אתמול לאחר שהוא שאל אותי מה יהיה , עניתי לו שלדעתי שני דברים יקרו : 1. אנחנו ניפרד כי זה חייב לקרות , אני לא רוצה לכפות את עצמי על אף אחד בטח ובטח לא עם האיכויות שלי,ואין צורך להיכנס עכשיו לזוגיות איתי בגישה כזו ובלחץ. 2. הוא יחזור אלי ללא ספק בכלל ואז אם ארצה אותו אז נהיה ביחד ואם אהיה במקום אחר אז ..הוא הפסיד. זה גרם לו לפחד עוד יותר מלאבד אותי , והוא אמר שהוא רוצה שנה אחת , שנה אחת בכדי לקחת את הזמן שלו ובלי לחץ ושאל אותי מה אני אעשה בשנה הזו. עניתי לו בשאלה : אם בעצם השאלה שלו יש כוונה שאחכה לו שנה ? והוא אמר שלא. והוספתי שאני מתכוונת לעשות חיים בשנה הזו ולפצות את עצמי על כל הסבל שהיה לי בשנתיים האחרונות (פרט לקשר איתו) זה פחות או יותר המצב ...
תודה ששאלת
מה שלומכם שם בצפון ? את יודעת שיש לי חדר פנוי לסופ"ש ...ואני מכינה אוכל טעים

תודה , את מקסימה

שאלה מפגרת: האם המצברוח החיובי הוא כי את יודעת שעוד מעט אוגוסט בפתח? אם אינני טועה מדובר על חודש מהיום ? שמחה מאוד שאת בעשייה, במיוחד שאת עושה דברים לעצמך. מפתיע כמה שכשאת עסוקה בעצמך , העולם מתחיל לגלות אותך... צריך פעם לבדוק את זה פיזיקלית ואנרגטית (עוד דוקטורט.....)

bounty האחת

New member
תודה ומקווה שמצב הרוח שלכם בסדר.

השאלה לא מפגרת בכלל , היא לגיטימית ואחנו יודעות את זה , אבל התשובה היא לא. מצב הרוח זה לא בגלל אוגוסט , כי אוגוסט זה רק לשבוע ואח"כ יהיו געגועים. מצב הרוח זה בגלל שאני מוכרת את הדירה וזה משחרר אותי מאחריות גדולה וכבדה מאד. אני עדיין אהיה בעלת נכס אבל בלי חובות גדולים וזה יאפשר לי לחיות חיים פעילים ,ורודים ושמחים ואני אהיה כל הזמן בעשייה כמו שאני רגילה. וזה אומר לטפל בבעיה אחרת שלי שזה עבודה ומקצוע וגם לנפוש כמו שאני רוצה. אני שבה אל החופש!!!!
אני יודעת לגבי שכשאני בעשייה , זאת אומרת מציבה לעצמי מטרות ופועלת לטובתן אני חיה, ויש לי המון אנרגיות אז אין לי בעיה עם שינוי מטרות, אם מטרה אחת לא מצליחה אז מטרה אחרת תופסת את מקומה. וכן ..יש גם תקופות של שקט ורוגע בלי הצבת מטרות.

spooni

New member
כן ..

ספוני זה רק לפורום הנוכחי. באונטי כותבת בכל שאר הפורומים.

לידיעתך אומרים לרכוב ולא לרכב

עשית את הפדיחה שלך להיום! מוזמנת לבדוק במילון ולהיווכח.

Betterfly

New member
בדיוק באתי לשאול מה הוא עושה

פה. האם הוא מסתובב להנאתו בפורומים ומתקן שגיאות בעברית או שיש לו עניין בפורום שלנו והוא סתם נפל לשרשור הזה.

Betterfly

New member
מעניין מה קרה לאיש העטלף...

חשבתי שהוא בא לנהל פה דיון אינטלקטואלי...

Betterfly

New member
עליתי על הטעות

אכן אומרים לרכוב אך לא כותבים לרכוב ולכן זה צרם לי בעין... נהוג לכתוב לרכב עם חולם חסר.

spooni

New member
תמיד כשניכנס לפורום גבר ..אז ..

נהיה פה מצחיק יותר ועוקצני יותר ...

למעלה