בוקר טוב לכלכם!

missundaztood

New member
בוקר טוב לכלכם! ../images/Emo42.gif

חיוך של בוקר החיוך הראשון של הבוקר הוא החיוך הכי חשוב הוא מתחיל את הבוקר ומלווה אותנו עד שהיום נגמר. כשהחיוך מופיע על השפתיים צריך ב-מ-ה-י-ר-ו-ת להושיט 2 ידיים, לתפוס אותו, ולבלוע. ככה כל היום הוא ידגדג בבטן ויציץ מתוך העיניים

רותם טל

New member
בוקר טוב

את תמיד מקסימה, השארת לי חיוך על הפנים למה את ערה כל כך מוקדם חמודה? איך היה הלילה? איך את מרגישה?

NaDaV18

New member
למה אתן ערות לעזאזאל?

כותב פה שיא יפה שמתנגן ברקע בוקר טוב! נוצה ברוח~ ריטה כמו נוצה ברוח הפראית הוא לא ימצא אותך במקום שהיית לפעמים עולה בי הד קולך והוא חוזר אליי והוא בא והולך לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן כמו נוצה נלקחת עם הרוח מחלון פתוח לרווחה ורק ביקשת לנוח הוא לא ידע הוא לא שמע אותך בוכה כאילו לא נרגע קול צחוקך המשוגע לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן אל מול עיניי , היית נוצה ברוח לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן והלילה שוב לילה של געגוע ישן עולה ומציף ואני כל כך צריכה את החיבוק שלך הלילה אבל אתה לא כאן יותר ... זמן אני יודעת צריך רק זמן...

ש ק ד ב ת

New member
מי בא להכין לי איזו ארוחת בוקר טובה

ועד שימצא המתאים
רוצה לאחל לכולכם, בוקר טוב
מלא בחיוכים
הפרחים כבר מלבלבים בחוץ
אנא קומו מקסימים אל יום חדש,
ועשו זאת בחיוב
אמא מזכירה לי שלוש פעמים ביום שעוד מעט חוזרי ם לביצפר,אז אני אקפוץ להכין קצת שיעורים..והנה כתבה שמזכירה שעוד מעט חוזרים לשם. שיהיה לכולנו יום מדהים
שקד

NaDaV18

New member
אני כעת לשרותך אז מה את מעדיפה

טוסט עם גבינה צהובה, או חביתה ? ואני חושב שאת ההלוויה אני אחמיץ החופש שלי נגמר לפני חמישה חודשים מאז אני "בכלא" אחר

missundaztood

New member
זה סתם חד פעמי שקמתי מוקדם...

אבל אני בהחלט צריכה לעשות את זה לעיתים קורובת יותר..יש עכשיו בערוץ1 שאלתיאל קוואק
לא ידעתי שעדיין משדרים את זה...

רותם טל

New member
לי כבר ממש נדפק השעות שינה

אני חייבת להחזיר את זה לפני שחוזרים לבית-ספר שאלתיאל,וואלה יש את זה? אני גפ פותחת טלויזיה

Silviya Bamper

New member
בוקייר טוייב חברים../images/Emo70.gif

ישנתי בדיוק 7 שעות! אני גדולה!
איזה כייף לי... מעניין כמה צמחתי עוד לא שתיתי את ה
של הבוקר אז ככה שלא התעוררתי בדיוק *פיהוק* אני היום נוסעת לסבא וסבתא ואשן אצלם גם... לא היה לי חיוך כשהתעוררתי
כנראה זה עוד מהלילה. אבל אחרי שדברתי עם סבא בבוקר- עכשיו ה כ ל בסדר ויש לי חיוך! ובקשר לשעורים בחופש, ספר אלגברה היה מאוד פופולרי בחופש הזה כנ"ל גם ספר פיזיקה...
יום טוף לכם לימור.

ש ק ד ב ת

New member
אלגברה אלגברה...

זה שומרים לימים האחרונים,עקב המצב הקשה בתחום הזה.
והבנתי שהחלטת לישון במחוזתנו,כלומר בסביבה שלי,
אני סתם אוהבת להרגיש שאת מגיעה קרובה לפה. תעשי חיים,ותלמדי טוב טוב איך עושים,שתוכלי להסביר לי (לא לא להרביץ לי)..
שקד,קישט לסיפורי יוסף!

Silviya Bamper

New member
למה שתחמיצי?!../images/Emo5.gif

מה את חלב?!
אהההה אני הורגת את עצמי.
לאן תחזרי רותם?! מה אמרת שם? לא הבנתי!
יש לי בעיה בחופשים כי מריגשה שהכל פרח
מהראש הזעיר שלי ואני מפחדת שאני אפתח ספר בתחילת השנה ו...
אז אני קצת לומדת. חוצמזה, כמה אנשים בטח ירצו להרוג אותי עכשיו אבל- שלום, אני לימור ואני אוהבת מתמטיקה.

רותם טל

New member
לימור הקליטה שלך היום לא משהו../images/Emo6.gif

דיברתי על זה שאני לא יחמיץ את החזרה ללימודים........... ונראה לי שלא קראתי טוב את אוהבתמ-ת-מ-ט-י-ק-ה איך אפשר זה בלעע אחד גדול!

Silviya Bamper

New member
אני הבנתי את זה כאילו!../images/Emo3.gif

הקליטה שלי טובה מאוד! די להעליב אותי! אמאאאאאאאא רותם אמרה שאני מטומטמת רותם, את צריכה להבין, שיש אנשים שבמרוצת השנים נתקלו במשהו והראש שלהם טיפה נדפק. אני מתמודדת עם הקשיים של הטימטום כל יום. אז אין צורך להזכיר לי את זה! תודה! -לימור, אוהבת מתמטיקה וגאה!
(בזה כמובן)-

ש ק ד ב ת

New member
הגנון של לימור../images/Emo163.gif

תפסיקו ילדות ל"ריב", תסדרו את הצעצועים בחצר ותכנסו לתוך הגן. את בטוחה שאת רק גאהבזה,כי אני תמיד חשבתי שיש לך עוד משהו להיות גאה בו
. ואת,את כמה יחידות את במתמטיקה?! כי אני לא יודעת מה איתך,אבל אני גם מאוד מאוד אוהבת מתמטיקה,עד שאני מגיעה למבחן. ואז נותנים לי שאלות שאפלו אינשטיין היה מתחבט איתם,ואז אני עושה את התרגיל במחשבון ולוחצת על = וזה התשובה: 4.098765302876290872 אהה מה את אומרת?! שקד,שאוהבת מתמתטיקה קר שמצליח לה-

Silviya Bamper

New member
אני ../images/Emo57.gif יחידות

וגם אני יותר מתלהבת מזה שאני מצליחה... מי לא?! אבל, אני נהנת לשבור את הראש לאמץ אותו להתעלל במוח!
והכי מעיק זה, כשאחרי שאני פותרת תרגיל (נלך עכשיו לקטע של שורש ריבועי) ובסוף משום מה יוצא לי לפתור שורש ריבועי
ואז... הרגע הגדול לבדוק אם למספר שיצא לי יש שורש נורמלי מחזיקה אצבעות... ואז אני מקבלת את המספר הזה שלך. מתעצבנת ומפסיקה לפתור.
ווגע שקדה, איזה מגמה את?! וכמה יחדות מתמטיקה ואנגלית?! הגיע הזמן לדעת... -לימור, שנשמעת מפחידה מתמיד-

ש ק ד ב ת

New member
אני לא מאמינה,אדון יוספי שלי וכל

סיפוריו,הכותנת פסים,הירי´דה למצרים..זה לא נגמר.. בתנך אין קטע מתישהו שאנשים מגיעים לגיל מאוד מאוד גדול ואז פוף
נפטרים. כי אני כבר קוראת חמישה פרקים ונראה לי שהוא רק נהייה צעיר בגיל. מתמתיקה-הסיפור שלי עם המקצוע הזה,לא משהו. כיתה י´ התקבלתי בקושי לארבע יחידות,עשיתי פרצוף כזה מסכן
ומלא רחמים שאני לא רוצה להיות עם כל"החכמים" בשלוש יחידות,שאני לא שייכת לשם. אז שיעלו אותי לארבע יחידות. וכיתה י´ היה לי את המורות היותר טובות של המקצוע הזה(למרות שזה היה מעצבן היה לנו מורה לאלגברה ומורה לכל הצורות בהנדסה). אוקצור משם לפה,עליתי לחמש יחידות. אנחנו שכבה של 20 כיתות,מכל הזכבה אנחנו בערך 15 תלמידים גג בחמש יחידות. והם כאלה חכמים הם נראים כך בדיוק כך
והנה החבר שלו
והחברה שלהם
לא שיש לי בעיה עם כאלו שנראים כך,ממש לא,אבל קצת פחות חוכמה לא הייתה מזיקה להם.
זה מייאש אותי,עד שאני קוראת את השאלה, חצי שעה אני חושבת מאיפה להתחיל להסתכל עליה חצי שעה אני חושבת איך לקרוא את השאלה שעה וחצי אני מנסה לפתור אותה חצי שעה אני מתלבטת אם המצאתי פתרון מיוחד או סתם פושטי
עוד חצי שעה לכתוב את הפתרון ובחצי שעה הנותרה,להסתכל על שאר הכיתה,להבין שכבר עבר שעתיים מאז סיום השיעור,מאז שהם סיימו לפתור ולהבין שאני לבד שם
מגמות- אני קצת לא נורמאלית, אני מרחיבה הסטוריה-חמש יחידות
המקצוע האהוב עליי,בהודעה זו ננצל להודות למורה המדהימה"פנינה דינור" היא פשוט מקסימה.
אני מרחיבה ערבית חמש יחידות-למרות שאני רוצה לפרוש מזה, תקראי את הסיפור שכתבתי לך בקשר למתמטיקה(קצת למעלה) עכשיו תשני את חברי הכיתה לחמש(אנחנו חמישה תלמידים בכיתה) ושלושה מהם הם ערביים-
סתם הם לא,אבל זה נשמע כאילו הם מדברים 24 שעות ערבית. אני מרחיבה צרפתית. וזייהו,לא רצוי,לא מומלץ להרחיב שלוש מקצועות -פעם זה היה חמש מקצועות(גם מחול ותנ"ך). אבל בגלל שכל יום סגרתי
את הביצפר עם השומר,העדפתי לנעול את השער עם ילדים בני גילי.. תורך
everybody needs somebody

NaDaV18

New member
את יוורדת על אנשים בשלוש

יחידות ? אניבתור בוגר שלוש יחידות וגאה! שהוציא 100 דורש שלא ירדו פה על אנשים שמאותגרים שכלית במתמטיקה!

Silviya Bamper

New member
תורי...

החמש יחידות נשארות בינתיים נחייה ונראה מה יקרה בי"א אבל אנחנו שכבה של 6 כיתות... אז ככה שרק הכיתה המדעית נראת
אבל לא כולם, הם נחמדים! כן גם לי יש את הקטע הזה שכולם כבר מזמן סיימו והם בשאלה העשירית בעוד שאני מנסה לחשוב איך אני בכלל מתחילה את השאלה הראשונה. מגמות-זה נושא קצת רגיש כי ההתלבטות שלי בנוגע לבחירה הייתה כ"כ מעיקה וכ"כ לא ידעתי מה לעשות רציתי ערבית להרחיב רציתי פסיכו-סוציו אבל זה היה סיפור כי אי אפשר לבחור את שניהם בסוף מצאתי את עצמי במגמת פיזיקה
ובמגמת מחשבת ישראל...
מפחדת כ"כ מפיזיקה, שלא נדע! -לימור
-

רותם טל

New member
מה אתם אומרים אני רוצה ללמוד

ספרות מואץ וקולנוע זה מקצועות ששווים משהו?

NaDaV18

New member
ספרות-אני אישית ממש אהבתי

את המקצוע הזה למרות שלא עשיתי חמש יחידות עדיין לדעיתי זה אחלה מקצוע. קולנוע-אין לי שמץ

למעלה