בוקר טוב לכלכם!

ש ק ד ב ת

New member
בתור אחת שמתרחקת וכמה שיותר

מכל המקצועות הריאלים באשר הם. וסיימה בקושי כיתה י´ בעובר את פיזיקה,כימיה וביולוגיה. ופיזיקה היה המקצוע הגרוע בין השלושה. היה לי מורה רוסייה לשם שינוי,למקצוע הזה. אני והעברית שלה לא כל-כך הסתדרנו,אז גם שרציתי להבין על מה היא מברברת שם-זה לא ממש עבד.. אני מקווה שאת תהיי הפיזיקאית הבאה,כי אם העולם בונה עליי-אז מצב העולם קשה! ומחשבת ישראל-זה גם משהו שקשור לתנך,לא? מעתיקנית דווקא,אני רוצה לגלות לכם שאני קצת מתגעגעת ללימודיישן.. נשיקות ארכות לחישות קצרות אהבתי את כולן אבל ללילה אחד בבקרים הקרים הרסו את הכל רק שני מבוגרים שיושבים לאכול זה שיר שמתנגן בגלגלצ

Silviya Bamper

New member
מחשבת ישראל זה-

פילוסופיה יהודית בכלליות- מהות היהדות מהות האלוהים עם ומדינה שיויון בין המינים מפגש עם ערכים שוני-אהבה, ערך חיי אדם, נאמנות... סתם התפלספויות כאלו... ובקשר לפיזיקה בעתיד, סתם לקחתי את זה כמקצוע שיוסיף לי 5 יחידות מדעיות לאוניברסיטה... (חוצמזה שאני אוהבת את זה)

רותם טל

New member
קחי זאת ב-קלות

אבאאא לימור העליבה אותי בחזרה. יש כזה סיפור ילדים שההורים יצאו למלחמה, נראה לי שתכב אנחנו נכנס לסיפור ילדים הזה

NaDaV18

New member
אחח איזה הרגשת סיפוק

שאתה יודע שאתה אחרי זה אין יותר אלגברה אין יותר סיפורי יוסף איןןןן

R o C k G i r L

New member
היתעוררתי בלא טוב :(

היתעוררתי בערך ב-6 ישר על החדשות.. כשהערוץ היה דלוק ובדיוק שמסופר על מיקרי רצח שהיו.. זה לא טוב.. so im sad

רותם טל

New member
כן גם אני הזדזעתי ששמעתי

את זה. לחשוב שעדיין למרות הכל יש רציחות ועוד הניסיון לרצח הם היו גרושים 10 שנים. או הבעל שרצח,עוד האישה התלוננה פשוט מזעזע

R o C k G i r L

New member
איך תפוז עדיין מזהה את האי פי שלי?!

היתנתקתי והיתחברתי במיוחד רק בישביל לשנות את הניק שלי וזה עדיין מזהה את האי פי שלי!!!!!!!!! אוף! בעע... מריה 2: את מי זה מעניין? מריה 1: תישתקי כלבה מריה 2: אמ.. אם לא שכחת.. אני זה את.. מריה 1: אה אופס.. טוב אז סתמי ת´פה bad פיצול אישיות bad! מריה 2: טוב טוב סתמתי.. חיחי כלבה.. מריה 1: שרמוטה! אופס.. *** אני ופיצול האישיות שלי**לא לילדים מתחת לגיל 12***

yanivca

New member
האי פי לא קשור לניק...

הניק קשור לקוקיז שיש לך במחשב...

למעלה