בוקר טוב לכל בנות הפורום

דלית47

New member
בוקר טוב לכל בנות הפורום

איפה כל הבנות האם בפורום הרשמי החדש או בנקיונות פסח

קניה 1

New member
אני פה ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

בוקר טוב... בנות.. חיזרו הביתה! אגב, השמעתם?? רפאל מירילא חתם בהליקון... שיהיה לו בהצלחה, כמו שאומרים.. יאללה, יום טוב לכן, וששששבת שלום

rifkin1

New member
היי לכולם ../images/Emo24.gif

שמחה שרפאל חתם על חוזה תקליטים, הוא מוכשר אמיתי וזמר מצויין האלבום שלו צריך מדהים.

talytal

New member
האמת היא

שאני באופן אישי לא מתחברת כל כך לסגנון של רפאל. הוא קצת סכריני מדי לטעמי... אבל אין ספק שיש לו כישרון, ואני מאחלת לו רק הצלחה.

rifkin1

New member
רפאל באמת קצת מתקתק

אבל אני מתחברת לסגנון הזה דווקא דיי טוב. חחח

talytal

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את ה-../images/Emo118.gif

אוווף, ממש חסרים לי אייקונים ברשמי...

דורית41

New member
גם אני מאוד אוהבת את ה../images/Emo118.gif!!!

זה התוכי הראשון בהיסטוריה שזורם לכל כך הרבה אנשים בוורידים!!! בננות-קארינוש וטליטל -תפסתי שתי צפורים במכה אחת-שתי הנבחנות אתמול-מקווה שהלך לשתיכן טוב!!! העיקר שאפשר לדבר על המבחנים בלשון עבר. (וקארינוש-ירד לי האסימון למה כ"כ הרבה אנשים דברו לידך על כוכב נולד 5 כשיצאת מהקורס פסיכומטרי-הבנתי שהיו אודישנים השבוע ב"צוותא"......)

rifkin1

New member
../images/Emo207.gifבננות, למי יש

את התמונות האילו בגודלם הטבעי?

rifkin1

New member
ג'קו הוזכר במי רוצה להיות מליונר

השאלה: מי שר במקור את השיר 'מאבד אותך' אותו ביצע ג'קו אייזנברג. נחמד...

moon line

New member
האם הפורום הרשמי הוא

לא ידידותי? זר, קר ,ומנוכר? כאילו הכל קפוא שם, אין זרימה יכול להיות שתחושתי זו ,נובעת מהעובדה, שלא הקדשתי כ"כ הרבה זמן ללמוד את הפורום (מפאת קוצר זמן) אבל בזמן הקצר ששהיתי שם .. לא הבנתי איפוא אני נמצאת.. אני רואה מי שמחובר און ליין, אבל.. זה נראה שהכל עומד במקום .. ולא יודעים לאיזה אשכול להכנס.. . נכון ששם זה משוכלל יותר ,והחסרונות פה זה היתרונות ששם..וההפך זה לא קרה וזה מה שחבל ומקלקל. גוד שבס לכולם

למעלה