בוקר טוב לכל בנות הפורום

rifkin1

New member
היי moon line ../images/Emo9.gif

אין ספק, כלכ פורום יש את היתרונות והחסרונות שלו. בפורום הזה נפתחה מעין חממה כזו שכוללת שרשורי בוקר, דיונים שקשורים לג'קו ועוד על אלף ואחד דברים. שם הכל יותר מסודר לנושאים ויש כללים ובגלל זה נוצרת התחוש שהכל מסודר.. מניסיון אני יודעת שקצת קשה להתרגל לסוגים כאילו של פורומים (אני שייכת לאחד כזה כבר שנה) אבל כאשר מסתגלים הכל נראה נפלא. ואני בטוחה שבסוף תהיה זרימה כמו כאן.

moon line

New member
../images/Emo24.gif גם לך כפיתוש

והאם צלחת את שלב ההסתגלות.. או שגם את עדיין מגששת באפלה?

moon line

New member
i hope so.. .

כן, אני בטוחה שהכל עניין של הסתגלות.. ויש הרבה יתרונות ודברים שלא קיימים פה בכלל.. אבל את עניין הזמינות והקלות שיש פה,שם זה חסר והלוואי, ואני אתבדה.. אבל על פניו ,זה לא נראה כך מבנה הפורום לא נראה לי מאפשר זרימה כמו פה.. אבל, שוב צריך לבחון את זה בפרספקטיבה של זמן. בכל אופן תודה ריפקין

rifkin1

New member
אני מבינה אותך

כאן נכנסים לפורום בבוקר ובאופן אוטומטי יש שרשור חיובי המשלב ברכות ודיונים על כל דבר אפשרי, הכל נראה לעין. אבל אף אחד מהפורומים אינם סותרים אחד את השני. אנחנו עדיין יכולים לקיים את הדיונים הרגילים שלנו מדיי יום ואת השני לנצל לכל השאר. הייתרון הגדול הוא שיש שניים!

moon line

New member
הגדרת יפה "הכל נראה לעין"

לדעתי פה צריך להשאר פורום החברים הגרעין הקשה, וניתן גיחות לרשמי על מנת להתעדכן..ולהביא משם חומר כדי לדבר עליו פה, מה חבל שאין סינכרון בין שני הפורומים . צר לי על הדיליי של תגובותי , אני מארחת פה 10 חברות של הבנות שלי ..זה לא יאומן כמה רעש הן מייצרות!.

talytal

New member
התקווה שלי היא

שעם הפרסום הפורום השני ימשוך הרבה משתמשים חדשים, גם כאלה שלא מוצאים את עצמם כאן בגלל סיבות כאלה ואחרות... אני רגילה לתפוז ואני אוהבת מאוד את מערכת הפורומים כאן, אני אוהבת את האייקונים ואת הזרימה של השרשורים, אבל יש הרבה אנשים שדווקא הפורמט הזה מבולבל להם ולא נהנים ממנו. אה, וריפקין - התמונות שהעלית נמצאות כולן אצלי בגודלן המקורי, אבל זה לא כזה להיט, כי גם הגודל המקורי די מזערי. אם את רוצה אני אעלה אותן לרשמי.

rifkin1

New member
טלושקה אם את יכולה להעלות

את התמונות זה פצצה...אפילו שהן מזעריות תודה דרך אגב, אני ממשכיה לעדכן כן את האלבומים. לפי דעתי זה עוד אחד היתרונות שיש כאן, האלבומים מסודרים ואפשר למצוא שם כל תמונה.

קניה 1

New member
אני גם לא אוהבת את ה"רשמי"..../images/Emo187.gif

קודם כל, הוא יותרמ מידי "פורום ג'קו אייזנברג", ועם כל הכבוד, כמה אפשר לדבר רק על ג'קו?? פה אנחנו מקשקשות בכייף על כל מה שבא לנו... ואם יש משהו מעניין בגיזרת אייזנברג אז סבבה, ברור שזו מטרת שהותינו כאן... אבל אני לא מסוגלת להיות בפורום שאפשר לדבר בו רק על נושא הפורום. דבר שני, אי אפשר ממש לראות מה קורה.. וכשיש שירשור של הרבה תגובות זה נפרש על כמה עמודים, ואי אפשר לראות הכל במרוכז.. בקיצור, אני נשארת כאן לבינתיים, מקווה לא להישאר לבד....
אה... ופה גם אפשר לראות תמונות בלי לעבור דף... בקיצור :יחי תפוז!!

rifkin1

New member
קניוש, אני גם לא מתכוונת ללכת לשום

מקום. אני יותר מדיי אוהבת את המקום הזה, ואת צודקת אפשר לדבר פה על הכל ואין שום סיבה שזה לא יימשך. אני מסכימה איתך שאי אפשר כל הזמן לדבר רק על ג'קו כמו שאמרתי קודם אפשר לנצל את שני הפורומים הם שניהם טובים ומשמים למטרות טובות.

אני מסכימה עם ריפקין...

אוהבת את 2 הפורומים כי לכל אחד היתרונות שלו... הפורום בתפוז יכול להישאר כפורום לשיחה חופשית והפורום הרישמי הוא בשביל לעדכן להתעדכן להיות יצירתיים וסתם להתלהב ממנו... אני מאד מאד אוהבת אותו... הוא מעוצב מדהים... והוא אמור להיות אמצעי לקשר יותר ישיר עם ג'קו במובן של בלוגים... עידכוני הופעות... שירים חדשים שיצאו לאור במהרה בימינו... אז לכל פורום היתרונות שלו... שבת שלום לכולם....
מה שכן פה יש יותר אייקונים... אבל שם אפשר לעצב את מה שאתה כותב... יתרונות מול חסרונות...

Karina85

New member
מסכימה עם זואי...

חבל שג'קו מתקמצן על הגיגים... חחח
סתאם לא נורא...

kapit5

New member
היי בננות-קניה אני כל כך מבינה אותך

גם אין לי כל כך זמן בדיוק לפני פסח להתחיל ללמוד שם את כל הפונקציות. גם פה לקח לי המון זמן עד שקלטתי איך מעלים תמונות וכו'. אני פשוט בדילוגים בין הבית הישן והטוב לבין החדש .
אין על האייקונים של תפוז.

primetime1

New member
בוקר טוב, זאת קניה.

מה שאת אומרת לא קשור לפורום, אלא לאתר.. אין לי שום בעיה עם האתר - נהפוך הוא! רק את הפורום אני לא אוהבת.....

למעלה