בוקר טוב לכל הנרעדים והמצוננים....

רחלי1

New member
בוקר טוב לכל הנרעדים והמצוננים....

מרגיש כמעט כמו בחו"ל, הא? (למעט הבדלים קלים בנוף הארכיטקטוני ובהרגלי הנימוס המקומיים...
) אני הולכת להגיד את המשפט: מחר אני מתחתנת
מחר!!!!!!!! איך הגענו למחר...
אי אפשר מחרתיים? עוד לא התחלתי דיאטה אפילו...
בננות יקרות, בצהריים כבר אהיה במלון, עד יום רביעי בבוקר. משם אנחנו יורדים לאילת עד מוצ"ש, ודוחים את טיול האגמים שלנו (סקוטלנד-אירלנד...ושאר מחוזות ירקרקים) לאביב. אי לכך, יקירותיי, אוכל להציץ כאן בפורום רק בשעות הקרובות, וזו הזדמנות מצויינת לנשק ולחבק אתכן על כל החמודיות והקסם שפיזרתן עליי (ולכל עבר) בחודשים האחרונים... תודה מיוחדת וגדולה לכל אחת בנפרד, על מי שהיא. מקווה להתעדכן ולשמוע ששרון1 ומולדת חוו חתונות מרגשות ונהדרות, להתראות בשמחות ובימי חולין... שלכם,
רחלי

shelycat

New member
קחי הכל ב-E.Z../images/Emo68.gif../images/Emo57.gif

המון מזל-טוב ושיהיה לך יום בעצם שבוע מצוין וחיים טובים עוד יותר, אין יותר דאגות כל מה שצריך כבר מוכן ומה שלא למי איכפת תהני זה עובר כל כך מהר (לעמית ולי יש אולי 45 דקות יחד של זיכרון מהחתונה-ככה נראה לנו). אז אני יכולה לאחל לך רק את הטוב ביותר שאני מצליחה לדמיין. ולפינת השמאלץ: שתהיה דרכך סוגה בשושנים לחופה ואל החיים. שלי.

רחלי1

New member
תודה, שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif

ושתדעי לך, אם אנחנו כבר מדברות, שעילעלתי בתמונות שלך שהעלית כאן, ואת נראית פשוט מתוקה ומקסימה!!! תרשמי לעצמך!
תודה על האיחולים והעידודים, רחלי

cmontal

New member
מזל טוב ובהצלחה ביום הגדול ../images/Emo24.gif

שיהיה לך יום נהדר ושמחר יהיה עוד יותר טוב... בהצלחה ואל תשכחי להביא תמונות כשאת חוזרת

אתי@

New member
רחלללללללללללללי../images/Emo24.gif

מחר, זה מחר
אי אפשר לומר מחרתיים
וואו, איזו תרגשות, רגע, הלב שלי לא עומד בזה (דחוף רופא
) יוו, זה לא יתכן - זה הגיע... בלי שנשים לב זה התקרב ובא והגיע ופתאום זה פה בלי שנהיה מוכנים לזה
טוב, אני אתעשת לי לרגע רחלי - שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה בערב הגדול שלכם. מאחלת לכם את הערב הכי מקסים והכי מרגש שיכול להיות
מחכה לספורים ועידכונים מהר מהר
שלך עם המון אהבה
אתי@

רחלי1

New member
שטרודלית, את בלעדית!!!../images/Emo99.gif

תודה, תודה, תודה, אל תפסיקי לשעשע לעולם!!! אוהבת בחזרה, המון!!!

pumpkin

New member
שיהיה לך מחר מוצלח עם הרבה אושר../images/Emo9.gif

כמו שאמרת פתאום כבר מגיע הרגע שהחתונה היא מחר, רק המילים חתונה ומחר יכולות להעביר בי התרגשות. שיעברו לך הכנות בכיף ודרך אגב כבר לקחת את השימלה שלך ? כי אני אהיה שם היום בצוהרים יש לי למה לצפות ?

רחלי1

New member
אופס....כנראה שלא....../images/Emo4.gif

אני מתלבשת בסוף מחר, אצל "דורין"... מה את עושה בסביבה?

pumpkin

New member
אופס../images/Emo8.gif

משום מה היתי בטוחה שעשית שמלה בעימנואל היום אני שם בצוהרים למדידה. קחי שוב
והרבה אהבה בטוח יש אבל אף פעם לא מזיק עוד קצת

שירי71

New member
לרחלי המופלאה...

מה אאחל לך? שיהיה לכם כייף המלון השהייה היחד החתונה כן החתונה תנסו לנצור רגעים ממנה כי זה טס... ובאילת נוחו לכם ובלו ואיכלו טוב טוב וקחו איתכם הרבה הרבה שמש פנימה לא שאין לכם כבר... פשוט זה נותן אנרגיה לקראת החורף הקרב כן גם מהצד השני זה נראה כאילו הכל טס ודיאטה את כנראה לא צריכה (חלמתי עליך פעם, ולא היה נראה שאת צריכה דיאטה אלא שאת שמחה ומחייכת כמו שמש)... הקיצר המון כייף שמחה אושר ומליון חיבוקים!!!

dorlim

New member
בוקר טוב רחלי ../images/Emo42.gif

המון המון מזל טוב ושיהיו לך ימים נפלאים מאושרים ומלאי שמחה. קחי הכל בכיף ותהני מכל רגע!!!!!

שמופית

New member
בוקר טוב רחלי ../images/Emo70.gif

שיהיה לך אחלה יום רווקות אחרון ותהנו לכם מכל רגע
הרבה
ותחזרי אלינו מהר עם סיפורים ותמונות

סיגל2

New member
רחלי בוקר טוב, הנה השמש לה זורחת

והיום מתחמם לו לאיטו, תהני לך מהיום האחרון של הרווקות ותהני גם מחר מכל רגע ותנסי לנצור את הרגעים האלו כי הם עוברים מהר מידי. הרבה מזל טוב והרבה אושר

ניצניצ

New member
רחלי המון../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

ותהני בהכנות הכי הכי שאפשר. תני לכולם לפנק אותך ול
אותך. שתהיה חתונה משגעת ושמחה ושהכל ילך כמו שתכננתם

*שיר

New member
../images/Emo23.gif קולולולולולולו! ../images/Emo23.gif

מזלללללללל טובבבבבבבבבב!!!!!!!! שיהיו לכם יומיים נפלאים, שתהיה לכם חתונה נהדרת והמון המון אהבה וחום
אני מאחלת לכן חיים נפלאים ושתשמרו על חוש ההומור ועל השמחה גם ברגעים הקשים של החיים
תחזרי אלינו לספר הכל בדרכך הנפלאה והמצחיקה!!

רחלי1

New member
ח-ב-ר-ו-ת../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

...במחשבה שנייה, עם כל החום והאהבה שאתן מרעיפות עליי כאן... כבר לא כל כך אכפת לי שזה מחר!!!!!!!!!
אתן נפלאות!!! חבל שאין לי לפטופ, הייתי לוקחת אותו איתי למספרה מחר, להתחמם לאור ההודעות שלכן...
(אוי, איך שנהייתי רגשנית פתאום....כולה מתחתנת מחר...
)

רחלי, חיבוק ענקי ומוחץ ציצים..

מכל הלב והנשמה. באהבה ענקית. מקווה שיהיה לך הכי שבעולם. אוהבת אתי

הילית*

New member
כרגיל שנונה ומיוחדת בדרכך

שולחת לך אלפי חיבוקים
| מלאי אהבה
, תמיכה ורוגע כדי שיהיו לך יומיים נפלאים, מלאי התרגשות טובה, אהבה, שמחה
והמון פינוקים ומאחלת לך חתונה מקסימה, מיוחדת ואחרי הכל חיי נישואין שמחים ומאושרים

למעלה