רחלי, את עוד פה???
וואו, איזה מזל יש לי! נכנסתי להציץ לשניה מה קורה עם כולם וגיליתי שמחר את מתחתנת! מחר!!! איזו התרגשות וחום בלב! אז יש לי כמה טיפים מיוחדים בשבילך ליום הגדול (מאחת שנמצאת במצב דומה לשלך):
קודם כל, לא להתעצבן ולא להלחץ אם לא מצליחים לישון בלילה לפני. למה? כי מבזבזים עוד אנרגיה על העצבים וגם כי זה לא משנה! בחתונה עצמה פשוט לא תרגישי אם את עייפה או לא. מנותקים מכל החושים ומרחפים שני מטר מעל האדמה ובמצב מלאכי זה יהיה קשה לך לזכור אם ישנת ומתי ואיפה.
חשוב מאוד מאוד מאוד לאכול ולשתות הרבה במשך היום. אחרת יגמר לך הכוח מרוב רעב שניה לפני החתונה. אני עשיתי פיפי כל שתי דקות מרוב התרגשות במשך כל היום עד שבסוף הספרית והמאפרת צחקו עלי... תשתי המון כדי שלא תתייבשי מרוב התרגשות.
תזכירי לעצמך כל כמה דקות שכולם שם בשבילך במשך כל היום ולא את שם בשבילם. את הכלה ולכן את צריכה לשבת עם הרגליים למעלה כל היום ולהראות יפה. (לא נשמע טוב אך כדאי לנסות את זה רק ליום אחד) אל תתנדבי להביא אוכל ושתיה לכולם ואל תרוצי לסידורים. כולם יהיו מסביבך כדי לדאוג לך וכדאי שתשמרי כל אנרגיה אפשרית לחתונה.
העצה הכי חשובה שלי היא: תני את הטלפון במלון ואת מספר החדר לבעלך לעתיד ולאמא (לרשימה נבחרת ומצומצמת ככל האפשר) ותנתקי כל טלפון אחר. ביחוד סלולרי. חבל לבזבז כוחות על לרוץ כל שניה לענות לטלפון כדי להסביר לדודה של הגיס איך להגיע ממטולה ובאיזו צומת לפנות שמאלה. תאמיני לי, כולם ימצאו את הדרך.
והעצה האחרונה היא לחתונה עצמה: זה קצת אישי אך לא אכפת לי לכתוב את זה כאן. במשך החתונה היו כמה פעמים (אחת מהן כבר בקבלת פנים ואחת ממש לפני החופה) שהרגשתי שאין לי יותר כוח ושאני חייבת ללכת קצת לשכב. אני מקווה שלא תרגישי כך, אך אם כן, אל דאגה! שוכחים תוך שניה שנגמר הכוח. תמיד יש עוד אורח שבדיוק הגיע וזה מאוד משמח אותך או עוד ריקוד לצלילי שיר שאת במיוחד אוהבת או שאת סתם רואה את בעלך מהצד השני של האולם ושוקעת בכמה שהוא יפה ומקסים... בקיצור, תחושת חוסר הכוח נשכחת תוך שניה כי יש מליון דברים שהרבה יותר מעסיקים אותך מסביב. רק אחרי החתונה נזכרתי כבר באלו שלבים מוקדמים נגמר לי הכוח והתפלאתי איך "סחבתי" כל-כך יפה עד סוף החתונה מבלי לשבת אפילו! זהו. אלו כל עצותי. ועכשיו לאיחולים: אני מאחלת לך ולבחיר ליבך חתונה מקסימה, אישית, חמה ומיוחדת. ממה שזכיתי להכיר ממך וממה ששמעתי על בן זוגך, אני בטוחה שיהיה שמח ושכולם מאוד יתרגשו. תהנו ותזרמו עם זה. אין כמו חבורת אורחים שמחה ונרגשת כדי לעשות את החתונה להכי נהדרת שאפשר. אני מאוד מאוד מקווה שאת עוד פה... בכל מקרה, המון
ו-
! שרון.