בוקר טוב לכל התימנים/ות

בוקר טוב לכל התימנים/ות../images/Emo24.gif

מה שלומכם
נכנסתי לברכך אתכם בבוקר טוב ומקסים...ושיהיה לכם יום פורה...ומלא בשורות חיוביות.

אריליו

New member
איזה בוקר טופ ואיזה בטיח?

לא ישנתי כמעט הלילה.. והנה אני מפספסת שיעור ראשון על הבוקר, והולכת להירדם בשאר השיעורים היום. אה!! ויש סטטיסטיקה! אמאלה! מה זה היום הזה ?? ממש בוקר מקסים.. (שניה לפני ה"שלח") אחחח איזה שיר התחיל בגלגל"צ הרגע.. טוב אולי בכל זאת יהיה בוקר טוב... :)

לא ישנת כל הלילה ?

אז מי הרעישה כמו נגריה ? את הנחירות שמעתי עד ירושלים

אריליו

New member
לא אני!

אני בכלל לא נוחרת :) אבל מכירה מישהו שכשהוא ישן הוא מתעורר מהנחירות של עצמו :)

לא כי !

נחירות הפורום היישנון הדהדו באוזני עד ירושלים, ונשמע קולו בבואו אל הקרש כקול שדי בדברו

אחליי ואולי !

היום אני במשמרת לילה, כך שיהיה אפשר לעקוב אחר נחירות הפורום הישנון המגיב בקול דממה דקה ``אנא נום`` במקום ``עננו``

איזה יום ואיזה נעליים ?

אחרי משמרת לילה עוד אני צריך להיות בעונש כמחצית השעה עד שאיבן אל מיחרומים ייפתחו את הבאנקום. ועדיין אין לי מושג אם אני אעבוד ערב או לילה ? כך שזמן ההמתנה הוא ע``ח השינה. ובכל מיקרה שיהיה לכולם יום נעים ומהנה

אריליו

New member
הלו להו לא להתלונן..

אני תקועה כאן עד 10, ואין לי מה לעשוצת עכשיו כי המדפסת מסרבת להדפיס את התרגילים בסטטיסטיקה..

מבחינה סטאטיסטית, את היא שהתחלת

לפתוח את השרשור הלזה בקיטורים. ולמען האמת אם לא עשו לי השכמה בשעה 2, אין לי כל סיבה להתלונן. ואין זה אומר שח`ראפתי דיי, עכ``פ נותרו לי עוד כשעתיים לתחילת המשמרת

אריליו

New member
אבל לי מותר :)

כי אני אשה! ולי מותר לקשקש ולהתלונן, אתה צריך לשבת בשקט ולעשות את עצמך כאילו אתה מקשיב (הנה כמו שהנהנת בראשעכשיו אבל בעצם חשבת על כמה נימני היה אידיוט במשחק האחרון..) מי שוביניסטית מי ? :)

אה. זו את המקשקשת בגרפיטי על קירות

ת``א ? ומיהו עידן ? כך מקושקש במושב שלפניי באוטובוס. ואם כבר את מקשקשת על הקירות ועל מסעד המושב באוטובוס, השתדלי לקשקש כמו קישקשתה ללא שגיאות כתיב

אהא ! זו ודאי את זו שקישקשת בגרפיטי

במושב האחורי באוטובוס ! וכמו כן על קירות הבתים ברחובות קריה בת``א רבתי. שהלא פיך ענה בך בתגובה הקודמת מליל אשתקד (שבינתים הוחלפה לה במהירות המשמרת) ``ולי מותר *לקשקש* ולהתלונן`` וכדאי היה לך לשקול כל מילה בסלע טרם תקשקשימו על גבי הכתלים.

אריליו

New member
פלמוניהו ..צצצ.. מה יהיה איתך...

נראה לי שהשוט של המארי פספס אותך כמה פעמים.. שיעור לשון איש: מילה = נקבה, אי לכך ובהתאם לזאת תקשקשיה (ולא תקשקשימו!) ובכלל סלעים זה עסק כבד.. לא בקטע'שלי... :)

אם כבר היו צריכים לשפד את המארי

ע``פ המסורת יואב הרג את שמעי בגין טעות בגרסה זכר עמלק בקמץ במקום בצירי. ואם יש לך איזו שהי תלונה, הלא עליך להפנותה אל המארי ולא אלי

אגב

קישקשתה = שם דבר, ולא פועל יוצא. והיא סידרה טמבלזיונית מצויירת בדמותו של הקקטוס הדובר. וע``כ בא אות הא בסופו כדין אשר ניקבו בשמות. אם לזאת כוונתך שכתבתי חלף *קישקשת*

ואעפ``כ שפשת אותי על חם בתקשקשימו ?

ולמען האמת ``כל דבר שאין בו רוח חיים - זוכריהו ונוקביהו``! אולם מה טוב שעליתי על אותה יד המקשקשת ע``ג הכתלים ובמושבי האוטובוסים.

למעלה