בוקר טוב לכל התימנים/ות

בוקר טוב אליהו

סוף סוף רואים תזוזה והתעוררות בפורום הישנוני. אגב כידוע לך מהודעותי הקודמות שהמכשף שלי מגולגל עקב חיבור כושל של השלומיאלים - הוט. כך שהקישור המצורף בקושי יכול להועיל כמו כוסות רוח לפורום הישנון בישיני חברון. ואשמח אילו היית מתמצתת את הרעיון

אריליו

New member
יותר מתומצת ממה שהוא לא יכול להוית.

זו תמונה. של קישקשתא- הסדרה שכתבת עליה - קישקשתה, ולא!! זה קישקשתא!! עכשיו אתה חייב לי!

אז מי קשקש בגרפיטי קישקשתה ?

הלא פיך ענה בך ``מותר לי לקשקש ולהתלונן`` ובודאי שזו את שקשקשת ברחובות העיר, ואני לתומי ניסרכתי אחר קשקושייך

אריליו

New member
פלמוניישן

בלבלת אותי :) ובכלל, אין לך עמוד שדרה איש?? מה זה.. הגברים של היום.. צצצ...

התפלפלת ?

לא נורא ! מישחקי לשון אינם נושכים. ומה גם בשמות משותפים ומושאלים כגון ``קשקשת`` המושאל אף על הבעה בע``פ ותירגמתיה לקישקוש בגרפיטי על הקיר

אריליו

New member
קשקשת לי במח :)

אל תהיה מצחיק.. הבנתי.. רק הייתי צריכה רגע להתאושש מההלם שבכל הקישקושיאדה .. שבת שלום פלמוני, ומבורכת . :)

שושי 13

New member
שלום לכל התימנוים ושלום לכל היתר

מה שלומכם היום אנשים? אתם יודעים שבדיוק היום - 22 - לפני חודש נפתח הפורום התימוני הזה לראשונה? הודעה ראשונה נרשמה ממני כמובן. באותו יום הייתי שם לבד לבד וכתבתי לעצמי הודעה וחיכיתי לראות מה יהיה. כמה חברים באו לברך ולאחר כמה ימים, כאשר תפוז פירסם בכל המקומות שנפתח פורום תימוני, באו התימונים בהמוניהם והשימחה היתה גדולה. היום אני עושה לי מחשבות ושואלת את עצמי וגם אותכם מה קורה לכל התימונים שהתלהבו כל-כך ש....... סוף סוף נפתח גם עבורנו פורום? באו, התלהבו, רשמו הודעה שתיים ונעלמו - למה זה? אתם יודעים חברה שאם לא יהיו כאן מספיק אנשים ולא תהיינה מספיק הודעות הפורום ייסגר על ידי תפוז. בדרך כלל נותנים לפורום חדש זמן של חודשיים להתאקלמות ולהתגבשות. אז רק שתדעו שהכל תלוי בכולנו אם הפורום ימשיך להתקיים - אני מאד מקווה שהחברה ימשיכו לבוא ולהכניס עניין לפורום כדי שנוכל להשאר. כן, אני סומכת עליכם.

שושי ! מה קורה ?

עדיין לא התעוררת ? יש לך בחור דנדש בפורום, ואפילו לא הזמן אותו לכוס קפה. אוי לאותה בושה !

למעלה