בוקר טוב לכל עלמות החמד

שונית 7

New member
אז ככה.לגבי ג'אז:אם רפסודיה בכחול

של גרשווין נככל תחת הגדרת ג'אז אני כן מחוברת ..משוגעת על גרשווין.אני מודה שבנושא ג'אז יש ויש מבחינתי לא מובן מאליו. בקשר לאי מתן לגיטימציה לפוצי דרך אמיתיים כל כעך נכון ועצוב! נמאס כל כך לשמוע בינוניות נטחנת שוב ושוב. כולי תקווה שתהיה הפתעה ויתנו סוף סוף לפורץ דרך אמיתי את הבמה.......ומעבר לכל הסיבות כביכול ליציאה כנגד ג'קו זאת כנראה הסיבה לריאקציה החריפה......התנגדות וחוסר מוכנות לשונה ,למיוחד והגאוני!

shongold

New member
גם אני מחוברת ליצירות של הגדולים

ובין השאר גם לגרשווין. אבל פחות למה שהולך היום. למרות שבזמנו היינו בניו-אורלינס - 'מולדת' הג'אז ושם ראיתי הופעה שנמשכה לעוד הופעה ועוד הופעה - וזה היה פשוט חלום - המממ..הבעיה שאח"כ היו צרכים ל'הרים' אותי עם שפכטל...רום אנד ג'אז הולך ביחד לא...?? אבל באמת זאת היתה חוויה נפלאה. בינוניות את אומרת ואני חושבת וואלה הבחורה נותנת יותר מידי קרדיט - בינוניות זה טוב. ! לטעמי מגרד את התחתית. ממש. ואני עדיין מחכה לפורץ הדרך - ושלב ההוכחה עדין לפנינו!

שונית 7

New member
כולי קינאה על חויית ניו אורלינס:לא

זכיתי לצערי.לגבי פריצת דרך:רוצה ונוטה להאמיןש.....יהיה טוב

מעניין... עוד לא קראתי עיתון היום..

אבל מעניין אותי לקרוא על אותו דניאל עוז... אני מאד מחוברת לג'אז.... אני זוכרת את השיחה שלנו בנושא ניו-אורלינס... אני מחוברת לג'אז של פעם: ג'ון קולטריין ומיילס דייויס וגם ג'אז קצת יותר עדכני כמו פאט מת'יני.... אפשר לקרוא לזה ג'אז אמצע הדרך....

shongold

New member
זואי אם הינך חובבת ג'אז שווה

לקרוא הכתבה על הבן של עמוס...וגם שווה ...לראותו מתנוסס מעל דף פוליו ענק מגזין 24 תאמיני שווה. ותגידי לי אם לא עושה לך תחושת דה- דז'וו.... כמובן שלא שמענו שום דבר, אבל עושה רושם איכותי באמת. ובנוגע לג'אז ללא ספק את יותר מחוברת, על פי הידע שאת מפגינה כאן.

תודה... אני אלך לקרוא...

ואני מחוברת לג'אז כבר הרבה שנים... מהילדות בעצם... בתקופת התיכון והצבא היתה תכנית בנושא ג'אז בגל"צ שהייתי שומעת אותה בקביעות... אני חושבת שדני קרפל הנחה אותה.... דרכה הכרתי עוד אמנים.... וכמובן שהייתי מספר פעמים בפסטיבל הג'אז באילת.... אני מאד אוהבת... אבל יש אמנים שהם קצת קשים לשמיעה... צריך להתרגל לז'אנר היותר מורכב....

שונית 7

New member
דני קרפל עדייןמגיש את התכנית

אבל הידע שלך בנושא עולה על שלי בהרבה.יש פשוט קטעים שאני מתחברת אליהם בלי להבין הרבה

glitter8

New member
אם בג'אז עסקינן

יש אתר נחמד לעופר פורטוגלי ומקהלת הגוספל המופלאה שלו (מוציאים דיסק חדש בימים אלה) לעיון כל המעוניין

shongold

New member
אהבתי את העיבוד שעשו "למערבה

מכאן". ידוע לך מי הזמרת?

glitter8

New member
את מתכוונת ל

איריס פורטוגלי כמובן! אשתו של עופר פורטוגלי (או שהוא בעלה..? ) מה שבטוח היא כשרון גדול בפני עצמה, (וגם נורא יפה) יש להם כבר כמה דיסקים "עדן" וה"גוספל ג'אז" בשניהם איריס שרה, עם עופר או עם המקהלה, וחדש יוצא עכשיו, ראיתי אותם ב-4 הופעות, ומה אני אגיד לך...חודשיים!! הדיסק שלהם לא זז מהמערכת שלי!! ממליצה בחום.

shongold

New member
../images/Emo51.gif גיטר באמת מיוחדת ומדליקה

ותודה על ההמלצה! האמת הרגיש לרצות לשמוע עוד.

shongold

New member
זואי האם שמעת אותם ראית אותם בהופעה

נשמעים/נראים מאד מקצועיים וטוביים!

shongold

New member
שונית מענין לענין באותו ענין

תראי מה זה הבאתי כתבה על אחד שנשמע מסקרן, ונשאבתי באקראי תודות לאחת שאוהבת את הז'אנר וואלה איזה יופי - יפה לנו - אחלה פורום!

שונית 7

New member
)באמת אחלה פורום:כמו שאילתי

אומרת:אין דברים כאלה.
וברצינות לא מאמינה שיש עוד פורום כזה עומק רדידות הומור רצינות הכל מכל בו. אין ספק אייזנברג מושך אליו אנשים איכותיים ביותר!(אבל בלי אף צניעות אה?
)

מאד מקצועיים....

הם הופיעו בפסטיבל הג'אז..... לפני כמה שנים טובות.... אהבתי את את round midnight

למעלה