בוקר טוב לכם. התחילו לפנות עזתים?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
צריך לבדוק לגביך 2 דברים:
1. עד כמה אתה משועמם.
2. עד כמה אתה זקוק לפסיכיאטר.
יתכן ושתי הבדיקות יוכיחו שאתה זקוק לטיפול מקיף.
ירדת מהארץ? הפנמתה שזו מדינה של מפגרים? יאללה. תחגוג ורד מעלינו. תן לנו להתמודד. די לנו בקשיש המתפרק = הראש האשם. איננו זקוקים להטפות שלך.

תריך לבדוק לגביך 2 דברים:
1. עד כמה אתה משועמם.
ירדת מהארץ? הפנמתה שזו מדינה של מפגרים? יאללה. תחגוג ורד מעלינו. תן לנו להתמודד. די לנו בקשיש המתפרק = הראש האשם. איננו זקוקים להטפות שלך.
אכן אתם מפגרים. זה הדבר היחיד שאני מסכים איתך.
ברשותך כל יום אשאל אתכם את השאלה האם התחילו לפנות עזתים למצ'ר ולאורדון.

טוב אני אשאל פעם בשבוע בדרך כלל ביום שישי אצלכם בבוקר . פעם בשבוע נראה לי הגיוני יותר.

תוכל לשאול עוד 30 שנה. ולא יהיה טרנספר.
אתה מספר לי? ספר את זה לביביסטים בערוץ 14 לאלה שגומרים במכנסיים ולאלו שמקבלות אביונות באמצע השידור .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הגנרל סיסי מכניס אלפי טנקים לסיני בניגוד להסכמי הבושה הכניעה של ישראל האמריקאים והמצרים. ישראל מתלוננת לאמריקה שסיסי מפר את הסכם הכניעה של ישראל למצרים ולא שמענו מילה מטראמפ.
אבא שלי למד אותי את המשפט האלמותי שלאורו אני תמיד הולך והוא " דבר פחות ותעשה יותר"

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה בארצות הברית? אז תשאל את טראמפ. זה הרעיון שלו. והוא יהיה בבעיה אם אחרי כל מה שאמר על זה, פתאום יחזור בו.

אתה בארצות הברית? אז תשאל את טראמפ. זה הרעיון שלו. והוא יהיה בבעיה אם אחרי כל מה שאמר על זה, פתאום יחזור בו.
טראמפ מתכוון למה שהוא אומר. השאלה היא האם יצליח. הוא אולי יצליח לפנות את אלה שרוצים לעזוב אבל בזה תסתיים הסאגה והרצועה תמשיך להיות מפוצצת במחבלים עם נשק ועם קביים.
מי שחושב שכל רצועת עזה תפונה מאנשים חולם חלומות באספמיה.
פינוי כל רצועת עזה מבני אדם יצריך מלחמה עם מצרים וטראמפ וגם מדינת ישמעאל זה לא רוצה וזאת לא יכולה להתמודד עם הצבא המצרי . הגנראל סיסי לא יקבל מיליון וחצי פליטים מהרצועה.

The Real Big Joe

Well-known member
חבל שאלו לא חירחורים אחרונים שלך.

חבל שאלו לא חירחורים אחרונים שלך.
אתה מסכן. ספר את זה למנהל הפורום שלך . אתם חברה מסכנה עלובה מלאה באויב מבית ומבחוץ.
בינתיים מי שמחרחר כאן זה אתם.
כל שבת החמאס עושה הצגה שכל העולם רואה אותה ופתאום רואים כמה ישראל היא מדינה עלובה שכל הישיגי המלחמה שלה נמוגים שבוע אחר שבוע.
אתם עם מסכן חברה עלובה שקברה מאז ה7.10 850 לוחמים חיילים של צה"ל והכל נמוג בעשן והם קבורים לחינם בגלל 60 חטופים .אתם מעדיפים להחזיר 60 חטופים ולהפקיר מחדש 8 מיליון יהודים? משהו לא נורמלי קורה בחברה שלכם.
אם אני הייתי ראש ממשלה הייתי אומר לאלה המפגינים בעד שחרור החטופים שימו שק אפר על הראש שלכם ותתאבלו. זה יהיה נס אם נצליח להביא אותם הבייתה אבל לא בכניעה .
מכרו לכם סיפור של הגירת עזתים וסילוק עזתים למצרים סיפורי פוגי למטומטם.

אביב 2019

Well-known member
ירדת מהארץ? הפנמתה שזו מדינה של מפגרים? יאללה. תחגוג ורד מעלינו.
חוח האחד והיחיד צודק.
מה ההגדרה של מטומטם? מי שיש לו דיעה אחת בלבד בכל נושא.ולא מוכן לשנות אותה
בלי קשר למציאות המשתנה.
לכל השמאלנים יש תמיד דיעה אחת בכל נושא."יש עתיד"?- כולם זהים ליאיר לפיד.##
גנץ? כולם חושבים כמו גנץ.
"הפייק דימוקרטים"? - כולם דומים.##
פעם היו לנו בית הלל ובית שמאי,ויכוחים אינסופיים.מפא"י מול מרצ
יונים מול ניצים...
לסיכום- מחנה השמאל שנת 2025,שמדכא את כל הדיעות האחרות חוץ מהדיעה הנכונה.
הביא את המדינה,הצבא והתקשורת הישראלית לטימטום.ישראל מטומטמת.
ראינו את הטימטום הישראלי בפעולה בטבח אוקטובר-לכל המודיעין כולו
הייתה דיעה אחת ואחידה.

חוח האחד והיחיד צודק.
בלי קשר למציאות המשתנה.
יונים מול ניצים...
הייתה דיעה אחת ואחידה.
איך יכול להיות ששר הביטחון דאז גלנט אומר בראיון שהבת שלו שהיא אזרחית ולא קשורה לצבא מתקשרת אליו ב6.30 ואומרת לו אבא יש אזעקות בתל אביב הוא מיד מתקשר לבור ואומרים לו בבור שחוץ מטילים יש גם פעילות קרקעית והוא טס מיד לקריה.
איך הוא לא פיטר מיד את הרמטכ"ל שלא הודיע לו ולא הודיע לדרג המדיני על ההתפתחויות?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
חוח האחד והיחיד צודק.
בלי קשר למציאות המשתנה.
יונים מול ניצים...
הייתה דיעה אחת ואחידה.
תבדוק רק מי הטביע את אותה דעה. מי היה זה שדאג להעביר מיליוני דולארים לחמאס ומי היה זה שטען יומם וליל שהחמאס מורתע. כשתענה על כך, תבוא ותבדוק, האם ה0מולנים הכניסו לו את זה לראש או שזה היה המוטו המפגר שלו בחייו, מוטו שהמיט על כל עם ישראל את השואה שהוא המיט.

marabo

Well-known member
תבדוק רק מי הטביע את אותה דעה. מי היה זה שדאג להעביר מיליוני דולארים לחמאס ומי היה זה שטען יומם וליל שהחמאס מורתע. כשתענה על כך, תבוא ותבדוק, האם ה0מולנים הכניסו לו את זה לראש או שזה היה המוטו המפגר שלו בחייו, מוטו שהמיט על כל עם ישראל את השואה שהוא המיט.
מי באמת העביר את הכסף לחמאס?

קבצים מצורפים

• 20250206_103911.jpg
    20250206_103911.jpg
    KB 200.2 · צפיות: 1
תריך לבדוק לגביך 2 דברים:
1. עד כמה אתה משועמם.
חחח דווקא הפעם הוא צודק 100 אחוז.

Harrington

Well-known member
מנהל
חחח דווקא הפעם הוא צודק 100 אחוז.
אם סתם בא לך לעשות צחוק (בעיקר מעצמו), אז אכן, בוודאי צודק. אם לעומת זאת רוצה להתייחס טיפ-טיפה יותר ברצינות, בוודאי יודע שמדובר בתוכנית עתידית על-פי נשיא ארה"ב שממש לא מיועדת למימוש מחר בבוקר וגם לא בשבוע הבא, אלא רק בתום המלחמה שמה לעשות, טרם הסתיימה. מכאן שלשאול מעכשיו "כל יום" או אף "כל שבוע" אם התוכנית כבר התחילה, זה אמנם מאוד מצחיק ללא ספק, אבל סורי, בעיקר את אלו שאכן זה שהגבת לו דיבר עליהם.

אם סתם בא לך לעשות צחוק (בעיקר מעצמו), אז אכן, בוודאי צודק. אם לעומת זאת רוצה להתייחס טיפ-טיפה יותר ברצינות, בוודאי יודע שמדובר בתוכנית עתידית על-פי נשיא ארה"ב שממש לא מיועדת למימוש מחר בבוקר וגם לא בשבוע הבא, אלא רק בתום המלחמה שמה לעשות, טרם הסתיימה. מכאן שלשאול מעכשיו "כל יום" או אף "כל שבוע" אם התוכנית כבר התחילה, זה אמנם מאוד מצחיק ללא ספק, אבל סורי, בעיקר את אלו שאכן זה שהגבת לו דיבר עליהם.
גם לתוכנית עתידית צריך תומכים מינימלים,

כאן התומכים הם רק ארה"ב וישראל.

האם אפשר רק בכוח לכפות את הרצון?

תיאורטית כן אבל הסיכוי אפסי.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם לתוכנית עתידית צריך תומכים מינימלים,

כאן התומכים הם רק ארה"ב וישראל.

האם אפשר רק בכוח לכפות את הרצון?

תיאורטית כן אבל הסיכוי אפסי.
הזמן ילמד לגבי התומכים, אולם אין לתשובתך זו שום קשר לדברי או לדבריך למעלה. אולי התוכנית תתממש מתישהו, אולי גם לא. אין לי שמץ של מושג (יש לי השערות, אבל הן טובות כמו של כל אחד אחר). אולי אפשר לפנות בכוח, אולי הכוונה היא בכלל רק לפינוי ברצון. הנשיא האמריקאי לא הבהיר את תוכניתו עד כדי כך ולא נכנס לפרטים האלה, כך שאיש מאיתנו לא יודע.

בין זה לבין מעכשיו "כל יום" או "כל שבוע"? לצווח אם התוכנית שעדיין בכלל לא מיועדת להתממש בשעה זו כבר החלה? כאמור, אין כמובן כל קשר.

אם המלחמה טרם הסתיימה אז למה טראמפ הורה לישראל לסיים את המלחמה ולהתרכז רק בחזרת החטופים?
אמרתי בעבר שאני לא תמכתי בטראמפ לראשות המפלגה הרפובליקנית. הייתי מעדיף את מרקו רוביו או את ניקי היילי אבל הציבור הרפובליקני האמריקאי העדיף את טראמפ ובצדק כי טראמפ טוב לאמריקה לא בטוח שיותר טוב מניקי וממרקו רוביו אבל זה מה שהציבור האמריקאי בחר.
אתה חושב שלישראל יש כוח להתחיל מחדש מלחמה אחרי שהחמאס התבסס בצפון הרצועה? יש לך עוד חיילים לוחמים שיכנסו לצפון הרצועה ויגרשו משם את האוכלוסיה עוד 400 הרוגים מבין לוחמי צה"ל?
אני עושה צחוק מעצמי? תגיד אתה לא מתבייש לומר כך אחרי שכל מה שאמרתי לכם לפני שנה התגלה כנכון?
אמרתי זה או החטופים או ניצחון על החמאס. לא תוכלו לנצח את החמאס ולהחזיר את כל החטופים.
לא צדקתי? צדקתי ועוד איך.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אם המלחמה טרם הסתיימה אז למה טראמפ הורה לישראל לסיים את המלחמה ולהתרכז רק בחזרת החטופים?
הוא לא.
אתה חושב שלישראל יש כוח להתחיל מחדש מלחמה אחרי שהחמאס התבסס בצפון הרצועה?
בהחלט.
יש לך עוד חיילים לוחמים שיכנסו לצפון הרצועה ויגרשו משם את האוכלוסיה עוד 400 הרוגים מבין לוחמי צה"ל?
כן.
אני עושה צחוק מעצמי?
ברמות-על, בדיוק כפי שהסברתי בהרחבה למעלה.
תגיד אתה לא מתבייש לומר כך אחרי שכל מה שאמרתי לכם לפני שנה התגלה כנכון?
לא.
אמרתי זה או החטופים או ניצחון על החמאס. לא תוכלו לנצח את החמאס ולהחזיר את כל החטופים.
לא צדקתי? צדקתי ועוד איך.
בינתיים לא בעניין הזה.

למעלה