בוקר טוב לכם. התחילו לפנות עזתים?

ביטניקט

Well-known member
צריך לבדוק לגביך 2 דברים:
1. עד כמה אתה משועמם.
2. עד כמה אתה זקוק לפסיכיאטר.
יתכן ושתי הבדיקות יוכיחו שאתה זקוק לטיפול מקיף.
ירדת מהארץ? הפנמתה שזו מדינה של מפגרים? יאללה. תחגוג ורד מעלינו. תן לנו להתמודד. די לנו בקשיש המתפרק = הראש האשם. איננו זקוקים להטפות שלך.
בזה אני בהחלט מסכים איתך. נראה שהברנש פשוט מסוכסך קשות עם עצמו. הצביע לטראמפ וקורא לו הוזה והזוי, נכנע לחמאס וירד מהארץ שהוא קורא לה ישמעאל כולל ויתור על אזרחותו ומאז לא מפסיק להתעסק במדינה השנואה עליו שממנה הוא ברח לחו"ל. לברנש ללא ספק יש תסביכים קשים שהוא צריך לפתור עם עצמו.

בזה אני בהחלט מסכים איתך. נראה שהברנש פשוט מסוכסך קשות עם עצמו. הצביע לטראמפ וקורא לו הוזה והזוי, נכנע לחמאס וירד מהארץ שהוא קורא לה ישמעאל כולל ויתור על אזרחותו ומאז לא מפסיק להתעסק במדינה השנואה עליו שממנה הוא ברח לחו"ל. לברנש ללא ספק יש תסביכים קשים שהוא צריך לפתור עם עצמו.
יותר טוב שב עם עצמך ותחשוב.אבל לפני זה תוציא את האף שלך מחור התחת של נתניהו למען יתבהר קצת המוח העלוב שלך.
טראמפ נשיא מצויין בכל מה שקשור לאינטרסים של ארה"ב לרווחתו של הפועל הפשוט לחזרת אמריקה לאמריקה הישנה והטובה ארץ החופשיים. טראמפ מפרק את הדיפ סטייט האמריקאי.במה שקשור לישראל הוא עושה הרבה למען ישראל אבל גרם לה נזק בל יתואר בשטויות שלו על הגירת עזתים למצרים לירדן ולמלזיה.
יש גבול להזיות.

DANIAVNI

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
הרגע ישראל כץ עבר מחסום עם משפחה פלסטינית בבגאז'

תבדוק רק מי הטביע את אותה דעה. מי היה זה שדאג להעביר מיליוני דולארים לחמאס ומי היה זה שטען יומם וליל שהחמאס מורתע. כשתענה על כך, תבוא ותבדוק, האם ה0מולנים הכניסו לו את זה לראש או שזה היה המוטו המפגר שלו בחייו, מוטו שהמיט על כל עם ישראל את השואה שהוא המיט.
גם המטה הכללי היו בדעה שצריך להכניס לחמאס כסף כדי שיהיה להם מה לאכול. הבעיה אינה נתניהו. הבעיה היא הקונספט אני לא אומר שנתניהו לא אשם ב7.10 אבל גם המטה הכללי אשם בכך. אתה נוטה כל הזמן להאשים רק את נתניהו ולהוציא את המטה הכללי את השב"כ מחוץ לאשמה כי אתה שונא את נתניהו וחושב עם הרגש של השנאה שלך ולא עם השכל. תתחיל לחשוב עם השכל ולא עם הרגש ותבין שהקונספט אשם. כולם חשבו אותו הדבר ומי שאמר משהו אחר מי שאמר תתעוררו סולק מהצבא.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
גם המטה הכללי היו בדעה שצריך להכניס לחמאס כסף כדי שיהיה להם מה לאכול. הבעיה אינה נתניהו. הבעיה היא הקונספט אני לא אומר שנתניהו לא אשם ב7.10 אבל גם המטה הכללי אשם בכך. אתה נוטה כל הזמן להאשים רק את נתניהו ולהוציא את המטה הכללי את השב"כ מחוץ לאשמה כי אתה שונא את נתניהו וחושב עם הרגש של השנאה שלך ולא עם השכל. תתחיל לחשוב עם השכל ולא עם הרגש ותבין שהקונספט אשם. כולם חשבו אותו הדבר ומי שאמר משהו אחר מי שאמר תתעוררו סולק מהצבא.
לרגע לא חשבתי שרק הראש האשם הוא האשם היחידי. עובדה שקצינים בצבא כבר החלו להתפטר לאחר שהודו באשמתם.
למרות זאת, חשוב שתזכור, שאת הקונספציה ביסס אדם אחד וכל מי שאמר אחרת כונה "שמאלן" בפי אותו ראש אשם ומפלג.

לרגע לא חשבתי שרק הראש האשם הוא האשם היחידי. עובדה שקצינים בצבא כבר החלו להתפטר לאחר שהודו באשמתם.
למרות זאת, חשוב שתזכור, שאת הקונספציה ביסס אדם אחד וכל מי שאמר אחרת כונה "שמאלן" בפי אותו ראש אשם ומפלג.
לא נכון. לדרישת בן גביר שר הבט"פ עוד לפני ה7.10 להכניס את צה"ל לרצועה ולחסל את החמאס ולפתוח בחיסולים ממוקדים של ראשי החמאס התנגד המטה הכללי ודרש מנתניהו לפטר את בן גביר שר הביטחון אמר לבן גביר אתה לא מבין בביטחון וביקש מנתניהו להשעות אותו מדיוני המטבחון המדיני והצבאי ובן גביר ענה לשר הביטחון אני אותי א מסין בביטחון כמוך אבל אני מבין בערבים.

למעלה