נכון אבל לא ענית אם גם אצלך רואים את האותיות שמנות.... אצלי זה כמו בהדגשות...
ח חונה לרגע New member 20/10/03 #12 נכון אבל לא ענית אם גם אצלך רואים את האותיות שמנות.... אצלי זה כמו בהדגשות...
ח חונה לרגע New member 20/10/03 #13 טוףףףף אני עוזבת הולכת תראות אחורי זה...ותדאגו ללאונה... תנו לה פרנסה (
K kessem New member 20/10/03 #15 אצלי אותיות רגילות,אני מתעבת קמצנים, מכל סוג שהוא.....ושרונה....לא מדברות בכלל...אין מה להגיד .
ש שרונהה New member 20/10/03 #16 אז יאלללה תתחילו לדבר כי אני צריכה לצאת עכשיו לתל אביב ואחזור רק מאוחר... מי ישמור פה על הפורום? אם טומי נכנס פה, תשאלו מה שלומו ותמסרו לו בריאות והחלמה מהירה...
אז יאלללה תתחילו לדבר כי אני צריכה לצאת עכשיו לתל אביב ואחזור רק מאוחר... מי ישמור פה על הפורום? אם טומי נכנס פה, תשאלו מה שלומו ותמסרו לו בריאות והחלמה מהירה...
ח חן (*_*) New member 20/10/03 #19 ../images/Emo4.gifלא אוהבת קמצנים, וברגש במיוחד../images/Emo46.gif
ש שילה1 New member 20/10/03 #20 קמצנים ברגש ובכסף,ושקרנים-עושים ../images/Emo8.gif אותי ממש חולה!איכס!
L lori New member 20/10/03 #28 מקסימה את. באמת. אני מעצבת בבית על עץ וזכוכית. תמונות ופוטו מונטאז'. כשניפגש פעם אביא עבודה או שתיים שתראי. כותבת גם שירים. וככה הימים עוברים. אך תמיד חוזרת לכאן לאנשים היפים שהכרתי. תדהר, תודה אמרתי?????
מקסימה את. באמת. אני מעצבת בבית על עץ וזכוכית. תמונות ופוטו מונטאז'. כשניפגש פעם אביא עבודה או שתיים שתראי. כותבת גם שירים. וככה הימים עוברים. אך תמיד חוזרת לכאן לאנשים היפים שהכרתי. תדהר, תודה אמרתי?????
פ פלג קטנה New member 20/10/03 #29 לורי, תביאי צילמונים של העבודות שלך פה, שנשטוף תעיניים, בחייאת לורי אני בטוחה שהן יפהפיות