בוקר טוב לכם

בוקר טוב לכם

רובכם מדברים כאן על אהבה וכל מיני מילים יפות,בעוד שכח ועונש מכל סוג,מתבררים כיעילים פי כמה,בהרבה מקרים. החכמה-לדעתי, היא לדעת לא לאהוב,באותה העצמה כאילו אוהבים ממש. חישבו על זה.אני גם יודע לאהוב,ומנסה לראות את שני הצדדים.ולפעמים אם מענישים מישהו אחר,גורמים לו להעצמה של הרגשות

spectacular

New member
בוקר טוב,

האם אתה גם מעניש את עצמך? ואם כן, האם גם זה יעיל, וגורם לך להעצמה?

גם כאשר אני מעניש

את עצמי,או את הסביבה,המטרה היא תמיד חיובית. לגבי העצמת הרגשות: זה מעצים לי את הרגשות החיוביים,כי כנראה את הרגשות השליליים אני לא מעצים. נשאלת השאלה למה? לא יודע...

spectacular

New member
עונש.

האם תוכל לתת דוגמה להענשה עצמית שעשויה לתת לך הרגשה טובה? לא בדיוק ברור לי מה המושג שלך לגבי עונש?

דיסוננססססססססססס

העצמה של רגשות על דרך של הענשה- אינה אהבה!!! באהבה אין ענישה!!! כאשר אתה מעניש מישהו בשם האהבה זה בא ממקום מאוד נמוך שמבקש תשומת לב ממש כמו ילד קטן שלמד כי על מנת לזכות באהבה הוא צריך לעשות דרמות שליטה ע"י האשמה, בושה וענישה

קוגנטיבייייייייייייייייייייייי

החשוב הוא לא אם אני מבינה אותך אלא ה א ם א ת ה מ ב י ן את ע צ מ ך!!!!!!!! לי נראה כי אתה עסוק במעין הלקאה עצמית......

הלקאה או לא הלקאה

הכל את אומרת.אני מאושר בפוזה ש`לי,אז מה זה כבר משנה? מכל מקום,יש סיכוי שתביני למה אני מתכוון אם תצמצמי את האוקינוס לבריכה שכונתית יפה ודיסקרטית.איך את מסתדרת עם אוקינוסים? לא צריך אוקינוס בכדי להבין דברים פשוטים

נראה כי מלכתחילה לא התכוונת

לפתוח בדיון ולשמוע דיעות אחרות מאלו שלך... נראה כי אתה כבר מגובש בדיעותיך ובהשקפותיך המאוד קיצוניות בעיני... אתה חוזר ואומר לא פעם כי אין טעם להסביר כי ממילא לא יבינו אותך.. האמן לי, מבינה את המקום ממנו אתה מדבר מכירה את הפוזה שלך, האמן לי, אין זה עושה אותך מיוחד כלל וכלל.... כבר הכל נאמר בכל הגישות, גם זו שלך!!! ובאשר אלי- אני מסתדרת היטב באוקיאנוס רחב הידיים שכן האוקיאנוס משקף אינסוף, נצחיות והרבה הרבה אהבה!!!!!! ובאשר לך....אתה בהחלט יכול להמשיך לשחות בביצה המקומית שלך, גם זה בסדר

ילדה אימבצילית

את מוכנה לספר מה המקור לרגשי הנחיתות שלך? אולי תספרי איך זה לחיות לבד,ומצד שני להיקרא אוקינוס של אהבה? אני נסיך,ואני מלך הביצה. ומה את ? עוד איזה חארטאטיונרית שמחפשת להרשים בשם האהבה?תתחילי לצמצם את הגודל המגלומני שלך,וחיזרי לביצה שממנה הגעת.אולי על הדרך תמצאי מישהו שיעשה לך טובה,ויאהב אותך...........לדעתי את לא יותר מאישה שחיה בתוך בועה שקוראים לה אהבה..

כל שנותר לי הוא......

פשוט לרחם עליך על מי ומה שאתה מייצג בהרבה אהבה

שלום דיסוננס

אכן שם קולע, הדיסוננס. אני מסכימה עם ההנחה הבסיסית שלך רק... תן קצת קרדיט,וגם זמן ואפשרות להתרגלות. בוא נאמר שאנחנו כאן יותר בכיוון של אהבה מאשר הענישה. אני חסידה של רוך ועדנה למרות שיש אנשים שמפרשים אותי כ"מחפשת מלחמות"... יש אנשים שהתרגלו כל כך הרבה לשפה מתבלבלת... כשכשהם רואים משהו ברור, הם חוטפים מזה מכה. אז אני שמחה שהגעת רק טיפה למתן, ולהשתמש בכריות של האצבעות...לפני הצפורניים. לפעמים צריך גם את זה, אני יודעת. יום נעים לך

שלום לך מנהלת הפורום

אכן,המילים שלך נכונות,ואם אנסה להוסיף עליהם,זה יגרע מהם. לגבי בקשתך,זה גם בסדר מבחינתי. אני אנסה להשתמש בכריות האצבעות שלי,מקווה שזה יסתדר. תודה לך אביבה. אני מתנצל אם שרטתי כאן מישהו,אני בכלל לא מתכוון לזה.

דיסוננס , deerest

איך אפשר "לא לאהוב" בעוצמה ??? נראה לי שאם באמת אפשר היה לחוות בעצמה רגשות או חוויות יומיומיים הכל היה מרגש הרבה יותר. העולם היה נראה טוב יותר ... דירסט כתב לפני זמן מה שהוא מתענג בארוחתו מכל גרגיר פשוט של אורז. איך אתם עושים זאת ??? מה הסוד ???

אני אמרתי

שכל מה שטוב,גורם לי להעצמה,בשירשור הזה..... מי אמר לך שאני לא אוהב בעוצמה? אוהב בעוצמה ! מרביץ בעוצמה ! הכל בהעצמה.. מה את עוד רוצה.....יותר...

דיסוננס !

לא אמרתי שאתה לא אוהב בעוצמה ! שאלתי איך אתה "לא אוהב" בעוצמה ??? ציטטתי את אמירתך בה טענת שאתה "לא אוהב" באותה עוצמה שאתה "אוהב". תהיתי הכיצד????

למעלה