בוקר טוב לכם

דיסונס !

ואיך סביבתך מקבלת את זה ??? נראה שלרוב בני האדם די קשה לקבל עוצמות של רגשות שאינם חיוביים, לא ? האם "לא אוהב" שווה בעיניך ל-"שונא" ??? האם אתה מעצים כל רגש או שרק רגשות מסויימים ??? אתה מעניין. אשמח לקבל תשובה !!!

רגשות חיוביים.......

בעצם העובדה שאנו מגדירים כי ישנם רגשות חיוביים הרי שבקצה השני ישנם רגשות שליליים.... האם יש בכלל דבר כזה- "רגשות שליליים"?

מה קורה לכם ? השתגעתם ?

סביבתי הקרובה אוהדת אותי,ואוהבת,לא פחות מכל אחד אחר,בכל משפחה אחרת.... הסברתי לך שכמו שאני רגוע,אני מסוגל להיות רגוע פחות....... מה כבר קשה להבין כאן...... ולשם המחשה לאופי שלי ! זה כולל "ביתור גופות וקבורתם במקומות שונים ברחבי הארץ"... "עריפת ראשים,ומכירת הגולגולת לאספנים"..... "מכות רצח,לכל מי שמעצבן אותי,כולל התעללות,לפני שאני גומר לגמרי עם הקורבן".... "עינויים קשים באמבטיה שלי,שהוסבה למעין מרתף עינויים".... "רציחות של זקנים תמימים ברחוב,ועוד כיד הדמיון העולה בכם"..... מה קורה לכם ? השתגעתם ? מה אתם מתיפיפים לי כאן ? קם אדם שטוען שהוא מעצים רגש שלילי כרגש חיובי,ע'מ לתת דרור לרגשות שלו,ואתם במעין עיוורון די מכוון,שואלים שאלות של מפגרים,סליחה על הביטוי.... זה מזכיר לי את הכתב המטומטם ששאל את אבא של אילן רמון כמה שעות אחרי מותו של אילן ז'ל:"איך אתה מרגיש"? שאלה של כתב מטומטם שאין לו מה לשאול..... חומר למחשבה..... רוצה יותר !!! אוהב ושונא באים מאותו המקום......תחשבי על זה..... ואני מתעצם מכל רגש,ולא דואג להעצים את הרגש.... את חייבת להבין את המכניקה הזו מהבסיס,רגש לאמעצימים,רגש קיים או לא קיים,ואם הוא קיים הוא גורם להעצמה.... רוצחים סדרתיים יודעים לתת פרח,אחרי ליקוק השפתיים. קחי לך אחד

יש לי אליך שאלה

בכדי להמשיך לחיות,אתה חייב לאכול ? אם אתה רוצה למות,אז אל תאכל.......... גם היא:אם היא רוצה להבין,היא חייבת להבין את הבסיס.... מקווה שלמדת משהו חדש,כי זה חלק מהעצמה אצלי. לקחת אנשים שחושבים שהם יודעים כבר הכל,וללמד אותם עוד פרק בחיים. לא אליך התכוונתי.

Deerest

New member
סביבה?

מה נמצא בסביבה? המעגל הראשון בסביבה שלך בו את נתקלת זו את! איך את מתייחסת לרגשות ה"לא חיוביים" שמפעפעים בך? חכי עם הסביבה.

סביבה !

עם עצמי אני מסתדרת : לפעמים יותר טוב ולפעמים פחות. אבל אני לא נותנת דרור לכל הרגשות שלי. לא החיוביים וגם לא השליליים. כן, לפעמים מתחשק לי לחנוק מישהו. בדרך כלל אני מדחיקה את הרגש הזה. לא יצא לי להפגש עם מישהו שנותן ביטוי לכל קשת הרגשות וגם מרגיש טוב עם זה !

קוגניטיבי...

ספר קצת מאיפה באה החשיבה הזאת אליך? "ולפעמים אם מענישים מישהו אחר,גורמים לו להעצמה של הרגשות "... "החכמה - לדעתי היא לדעת לא לאהוב,באותה העצמה כאילו אוהבים ממש" מוכן להרחיב?

כאשר אני מעצבן אותך,ואת נניח מגיבה

האם אני מאפשר לך להתבטא ? לתת ביטוי לנרווים ?.. ואז הבלון שלך לא מתפוצץ,ואת מרגישה תחושת העצמה.... את מזדהה עם דעתי,או שאולי חישבת אחרת ?

ואם החלטתי שאני מרגיז אותך בכוונה

רק בכדי לאפשר לך לבטא כעס,ואת אכן הגבת...? מה אז ? נכון שהצלחתי לאפשר לך להתבטא ? באשר אלי,אני אף פעם לא עסוק בלחשוב מה לאפשר לי או לעצמי... אני מתבטא.... נו,מה את אומרת אביבה ? אם הגבת לנסיון שלי לגרום לך לכעוס,האם אפשרתי לך לבטא כעס ?

למעלה