מה קורה לכם ? השתגעתם ?
סביבתי הקרובה אוהדת אותי,ואוהבת,לא פחות מכל אחד אחר,בכל משפחה אחרת.... הסברתי לך שכמו שאני רגוע,אני מסוגל להיות רגוע פחות....... מה כבר קשה להבין כאן...... ולשם המחשה לאופי שלי ! זה כולל "ביתור גופות וקבורתם במקומות שונים ברחבי הארץ"... "עריפת ראשים,ומכירת הגולגולת לאספנים"..... "מכות רצח,לכל מי שמעצבן אותי,כולל התעללות,לפני שאני גומר לגמרי עם הקורבן".... "עינויים קשים באמבטיה שלי,שהוסבה למעין מרתף עינויים".... "רציחות של זקנים תמימים ברחוב,ועוד כיד הדמיון העולה בכם"..... מה קורה לכם ? השתגעתם ? מה אתם מתיפיפים לי כאן ? קם אדם שטוען שהוא מעצים רגש שלילי כרגש חיובי,ע'מ לתת דרור לרגשות שלו,ואתם במעין עיוורון די מכוון,שואלים שאלות של מפגרים,סליחה על הביטוי.... זה מזכיר לי את הכתב המטומטם ששאל את אבא של אילן רמון כמה שעות אחרי מותו של אילן ז'ל:"איך אתה מרגיש"? שאלה של כתב מטומטם שאין לו מה לשאול..... חומר למחשבה..... רוצה יותר !!! אוהב ושונא באים מאותו המקום......תחשבי על זה..... ואני מתעצם מכל רגש,ולא דואג להעצים את הרגש.... את חייבת להבין את המכניקה הזו מהבסיס,רגש לאמעצימים,רגש קיים או לא קיים,ואם הוא קיים הוא גורם להעצמה.... רוצחים סדרתיים יודעים לתת פרח,אחרי ליקוק השפתיים. קחי לך אחד