זה אולי ענין של גיל
שמתי לב שמעל גיל 70, בשר לא ממש מושך אותי. מנה מרק עם אורז או מרק ירקות, סלט וכדומה, בהחלט מספיקים לי. גם חומרים תעשייתיים לא טעימים לי, כמו חומוס מהמרכול.
היום נכנסתי למסעדה ערבית באיזור התעשיה בחולון (כבר הייתי שם ואני נכנס בשעה 1130 לפני שהפועלים מגיעים), ואכלתי מנה חומוס עם פול טעים מאוד, הכל היה חם, נוסף לכך צלוחית על לימון ושום, כמובן בצל וחמוצים וקנקן לימונדה טעים עד מאוד (אני מחסל קנקן כזה בקלות).
יצאתי משם עם טעם טוב בפה, ואף לקחתי הביתה 2 קופסאות חצי קילו של חומוס וחצי קילו חומוס עם פול כולל חמוצים ורוטב לימון, סה"כ כולל הקופסאות+הארוחה עלה לי 100 שקל.
הספקתי להגיע הביתה ולתת לאשתי כשזה היה עוד חם, שיהיה לה גם כיף.
בעניני בשר - אני אוכל היום רק כנפיים מטוגנות, או מרק גולש כאשר תפוחי האדמה והבשר חתוכים לקוביות של סנטימטר, וכמובן שפק פרוס דקדק.
אפילו דג על גריל שהתחלתי לאכול לפני כחמש שנים, אני לוקח רק לעיתים רחוקות בכרתים.