בוקר טוב לערב יום העצמאות ה-69

יוליקה

Member
מנהל
קלישאות...קלישאות...

לדקלם שוב ושוב את המסרים של מתנגדיו...מרצ ומפלגת העבודה
שהוא גונב להם את מצביעיהם.... והם מבועתים מיש עתיד!!
הסיפור של יאיר לפיד ברחבת הכותל עטוף בטלית שהיה אירוע חד
פעמי אבל שולפים את זה בכל פעם מחדש - היה אירוע בר מצווה לניצולי
שואה שלא חגגו בר מצווה ויש עתיד אירגנה להם...
ורעייתו של יאיר ליהי משתתפת בטקסי "הפרשת חלה" הם במסגרת כינוסי נשים
של יש עתיד...כשכולן חילוניות... גם מדליקים שם נרות...
ולזה קוראים שיש עתיד קורצת לחרדים???

לא ממש

ראשית הוא צולם בכותל ופעמיים בבתי כנסת, וגם הפעילות הדתית של אשתו (כן , הפרשת חלה הוא אירוע דתי נטו, לזכירת הכלכלה שניתנו לכוהנים בבית המקדש, וכעת זה ממשיך למרות שאין בית מקדש, אלא רק מכיוון שמדובר באקט דתי), כל זה מצביע על הצגה, כיוון שזה בולט למי שהוא בעל דיעות כמו שלו.
זה לא שלילי, והוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו, אבל זו בהחלט הצגה.

זה שהוא גונב או לא מצביעים למרץ ומפלגת האבודה, אז מה ? דרכם אבדה להם מזמן.
הוא בהחלט נראה לי יותר רציני מהם ויותר ענייני מהם, ובהחלט לא שמאל קיצוני שמתנהג במוזרות כלפי המדינה.
גם הסיפור שהוא התקשר לניצולי שואה על מנת שיצביעו עבורו, לא הבנתי מה הבעיה, אני לא מכיר שום מקום שכתוב שאסור להתקשר למצביעים פוטציאלים, או שזה מותר רק לימין הקיצוני והדורסני.

לא יודע איך זה נשמע, אבל אני בהחלט לא נגדו לגמרי, יש לי רק כמה תמיהות, כאשר השאלה המרכזית שלי אם הוא ייבחר, האם גם הוא יבנה קואליציה סחטנית עם החרדים שטורפים את המדינה.
זו התמיהה שלי.

כי הגיע הזמן שגם לאשכנזים במדינה יהיה מה לאמר ולא רק לשמוע את ההתבכיינות המזרחית שמקבלים הכל וממשיכים להתבכיין ובשורה התחתונה האשכנזים הם המקופחים.

אולי אם האשכנזים יחזרו לשלטון, אלה שאינם מכורים לחרדים, אולי אז ייפסק מחול השדים המטופש להחריד הנקרא "השד העדתי" שהמזרחיים דואגים להזכירו ולטפח אותו למרות שמזמן כבר היטשטשו הגבולות בין מזרח למערב והם נאחזים בשארית כוחותיהם בקרנות "השד העדתי" שלא קיים, כמו הקבצן שמגלה את מומיו כדי שירחמו עליו וישלישו את נדבותיהם.....

על זה נאמר: "ותשקוט הארץ 40 שנה", מספיק לשתוק, הגיע העת שהמדינה תחזור לידי אזרחיה אחרי 40 שנות השלטון הימני דורסני.....
או שרוצים את ניקול קדמן כ-שרת התרבות אחרי מירי רגב.....

נימה3

New member
לפיד מנסה לחקות את ביבי אז מוטב כבר המקור

מרבית המסרים שלו חופפים את המסרים של הליכוד. באשר לניצולי השואה לפי הבנתי הוא השתמש ברשימות שהגיעו אליו בתוקף היותו שר אוצר מעשה פסול בעובדה הוא נקנס על כך.
אני לא מאמינה לכל מפלגות האוירה האלה שקמות ונופלות יש הרבה דוגמאות אתם מכירים בעצמכם., מפלגת העבודה אכן נמצאת במצב לא טוב ובכל זאת זו מפלגה שרשית מפלגת שלטון אני חושבת שצריך לתת לה סיכוי. כל ההפחדות עם השמאל קיצוני. מה זה שמאל קיצוני עוד אף אחד לא פירט רק מנפנפים. יחי השטחיות.

מה זה ?

זה ברור לגמרי:

ימין קיצוני -
אלו שמחפשיים רק לתקוף מי שלא חושב כמוהם עד חורמה ,
מוכנים להעלות את יחסי ישראל עם מדינות אחרות על המוקד רק להיראות העבדאי של השכונה.
אלו שמחפשים כל הזמן צרות ומתפלאים שמוצאים אותן.
אלו ששונאים עד מוות את השמאלנים הקיצוניים, וכל מי שלא חושב כמוהם, נחשב שמאלן קיצוני גם אם הוא ימני כמוהם רק חושב אחרת קצת, ואחת דינו- מוות.

שמאל קיצוני -
כל אלו שמתנהגים כאילו המחבלים הם מסכנים, ונלחמים נגד המדינה לטובת הערבים הללו שמחפשים איך לרצוח ישראלים.
הם אלו שעושים הכל על מנת לקעקע את מבנה המדינה,
הם אלו שמקבלים מסתננים כאילו היו אחיהם האובדים ולמרות שהללו מכריזים בקול רם וברור שהמדינה לא שייכת לישראלים אלא למסתננים שנכנסו ארצה בניגוד לחוק.
הם אלו שמכפישים את המדינה בארצות חוץ.

זה נבלה וזה טרפה.....

יוליקה

Member
מנהל
לחקות את ביבי?? חילול הקודש!!!

אז את תמשיכי לתמוך במרצ ואני ביש עתיד...
צ'יזבטים, שקרים, המצאות... המדינה זה אני ואני זה המדינה....
אין נאום שביבי לא משחיל את המשפחה שלו לתוכו...
או אשתו, או אחיו, או בניו, או חמו, או אביו או גיסו....

superman1234

New member
ניקול קידמן הינה שחקנית מאוסטרליה.

הייתה נשואה לטום קרוז.
ניקול ראידמן, בת זוגו של הטייקון הרוסי צ'ארני אכן הודיעה שפניה לפוליטיקה. היא עוד עשויה להפתיע.
אתה ממשיך ל"דייק" כמו שאמרת ש"המפלצת על הגבעה" נמצאת לייד חירבת תואפיק......

נימה3

New member
מסתבר שלי יש דעות אחרות שהן טובות

ונכונות בדיוק כמנו הדעות שאין עם מי לדבר ושכל העולם נגדנו. זו לא מדיניות ולא תכנית פעולה. ממשלה צריכה לבא עם תכנית עם חזון. את כל העוולות אנחנו מכירים ולמרות זאת צריך לשאוף לשלום.
ראיתי שבקיר הנופלים באנדרטה החדשה שבה נקבעו שמות כל הנופלים השאירו הרבה לבנים ריקות כנראה שמתכוננים למלא אותם בשמות נוספים שיהיה על מי לבכות בתקופה הבאה ואז אולי תהיינה עוד משפחות שכולות ועוד תכניות עצובות וישמחו כאלה שיאמרו הנה צדקנו.

יוליקה

Member
מנהל
אני כבר לא יודעת מה יותר גרוע

ערבים שרוקדים על הגגות כשנרצחים יהודים...

או זה

למעלה