בוקר טוב בוקר טוב
לנמר וגם לדב. זהו, מהיום יש לי מחשב אישי פרטי שלי ואני לא צריכה לחכות שמישהוא "יתן" לי קצת זמן מחשב. אתמול היינו באירוע שידעתי מראש שאנו עלולים להתקל ב
של בן זוגי, הבהרה: ה
נשואה לגיס של חברה טובה שלי מהעבודה שחגגה בר מצוה לבן שלה, כלומר חברתי גיסה של ה
.(ה
לא מודעת לקשר ביני לבין גיסתה) ביליתי 3 שעות במספרה לבשתי מחלצות פיצרתי בושם למכביר, הלבשתי את שני הגברים שמלווים אותי לאחרונה לכל מקום (פיקצו ואביו) בהידור רב ונסענו. מסיפורים קודמים ידענו שיש סיכוי סביר שהיא לא תגיע מאחר ואין בלבה כבוד כלפי משפחתו של בעלה. כמובן שהיא לא הגיעה (לצערי?) אבל בעלה הגיע עם הילדה של בן זוגי. בשלב מסויים ביקשתי מבן זוגי שיגש לילדה ויגיד לה שלום, וכשהוא ניגש היא נעמדה פתחה זוג עיניים וברחה כל עוד נפשה בה. כמובן שהגבר החזק הקשוח המצואיסטי שלי נפגע עד עמקי נשמתו אבל בגבורה רבה ניסה להסתיר. הילדה רצה לבעלה של אמא שלה לא ידוע מה אמרה לו אבל הוא התקרב לשולחן שבו ישבנו בחן אותנו והסתלק. חצי שעה מאוחר יותר הם ניצפו עוזבים את האירוע. חברתי סיפרה לי כששאלתי מדוע ה
לא הגיעה שהגברת עסוקה היו לה סידורים. ואם קיוויתי שיהיה לי קצת "אקשן" אתמול התבדתי
אוףףףףףףףףףף, אני רעה לאחרונה