בוקר טוב לפורום היקר

בוקר טוב לפורום היקר../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

יום חמישי בשבוע, בעוד יום מגיע סוף השבוע הקסום. שיהיה לכולנו יום נפלא ומאושר.

ליזי38

New member
בוקר טוב בוקר טוב

לנמר וגם לדב. זהו, מהיום יש לי מחשב אישי פרטי שלי ואני לא צריכה לחכות שמישהוא "יתן" לי קצת זמן מחשב. אתמול היינו באירוע שידעתי מראש שאנו עלולים להתקל ב
של בן זוגי, הבהרה: ה
נשואה לגיס של חברה טובה שלי מהעבודה שחגגה בר מצוה לבן שלה, כלומר חברתי גיסה של ה
.(ה
לא מודעת לקשר ביני לבין גיסתה) ביליתי 3 שעות במספרה לבשתי מחלצות פיצרתי בושם למכביר, הלבשתי את שני הגברים שמלווים אותי לאחרונה לכל מקום (פיקצו ואביו) בהידור רב ונסענו. מסיפורים קודמים ידענו שיש סיכוי סביר שהיא לא תגיע מאחר ואין בלבה כבוד כלפי משפחתו של בעלה. כמובן שהיא לא הגיעה (לצערי?) אבל בעלה הגיע עם הילדה של בן זוגי. בשלב מסויים ביקשתי מבן זוגי שיגש לילדה ויגיד לה שלום, וכשהוא ניגש היא נעמדה פתחה זוג עיניים וברחה כל עוד נפשה בה. כמובן שהגבר החזק הקשוח המצואיסטי שלי נפגע עד עמקי נשמתו אבל בגבורה רבה ניסה להסתיר. הילדה רצה לבעלה של אמא שלה לא ידוע מה אמרה לו אבל הוא התקרב לשולחן שבו ישבנו בחן אותנו והסתלק. חצי שעה מאוחר יותר הם ניצפו עוזבים את האירוע. חברתי סיפרה לי כששאלתי מדוע ה
לא הגיעה שהגברת עסוקה היו לה סידורים. ואם קיוויתי שיהיה לי קצת "אקשן" אתמול התבדתי
אוףףףףףףףףףף, אני רעה לאחרונה

ליבי עם בן זוגך

אנימשערת שהוא נפגע. היום (אני בבית כי האפרוח חולה)ראיתי תכנית בה דיברו ילדים להורים גרושים. זה היה מכמיר לב. נקודה שחזרה היא תחושה של מלכוד בנאמנות בין שני ההורים. אני משערת שזה מה שקרה עם הילדה.דרך אגב: יש כאן סיפור קשה ביניהם? סליחה אם סיפרת ואני כדרכי לא זוכרת כלום... חוץ מזה:תתחדשי על המחשב האישי. קצת מקנאה...
את רואה : אני ירוקה...

ליזי38

New member
יש כאן

סיפור ארוך של הסתה כנגדו, וכרגע יש התנכרות של הילדה, היא מביעה בגלוי את אי רצונה בקשר איתו. ובאותו נושא קיבלנו אתמול את התסקיר של הפסיכלוגית שבו היא כותבת בין היתר: " הבת מגלה אמביוולנטיות רבה ואילו האב חסר מיומנות הורית להתמודד עם מצבים כאלה". איזה מיומנות הורית הם מצפים ממנו לגלות? מאז שהילדה הייתה בת 3 כמעט ולא ראה אותה, ובטח שלא בילה מספיק זמן איתה ביחידות. ולפי דעתי אם האם לא הייתה מסיתה כל כך הרבה הילדה לא הייתה אמביוולנטית טוב, כבר עייפתי מלדוש בנושא. מקווה שהאפרוח ירגיש טוב במהרה

rolan

New member
ליזי

קודם כל - תתחדשי
אני רוצה להתייחס דווקא למשפט האחרון שלך - "אני רעה לאחרונה"... לדעתי, את לא
את אולי מתוסכלת כי הדברים לא ממש הולכים בתלם שרצית שילכו, קורים דברים קשים ואת חווה אותם עם בן זוגך על בשרך, וזה כואב... זה מביא אותך לומר דברים שנשמעים רע... אל תקחי את זה כך... כולנו עוברים סיטואציות לא קלות ולעיתים "נכשלים" בלשוננו, אבל זה מובן וכאן אצלנו, מתקבל

בוקר טוב ומשוחרר

אני היום יושבת בית. הפשושון שלי חולה (הוא אומר לי כל הזמן :" אני לא מרגיש טוב" , נשמה שלי)והוא מקדיש את הזמן לשינה - אז אני משייטת לי בנחת כאן.... ולא מנקה את הבית!!!!!!!!

ליזי38

New member
חחחחחחחחחחח

גם אני לא ממש עושה משהוא בבית, רק טלפונים מחשב, מחשב טלפונים. ממש חסרת בושה אני

החתולית

New member
אני שוב מאחרת לבוקר טוב :((((

מה יהיה איתי ? אני תמיד מגיעה לבוקר טוב מאוחר... מפני שאני מתביישת להגיד בוקר טוב כשאני נכנסת לפורום ב- 6:30 בבוקר :) שיהיה יום חמישי נפלא לכולם, שיום העבודה יסתיים חיש קל, שכל הפשושים יבריאו, והפיקצ'ואים יגדלו (וגם ישנו צהריים בשביל שאמא שלהם תנוח), שיהיה לכולנו יום בדיוק כמו שאנחנו רוצים

מי יציל את הוילה שלי ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

למעלה