בוקר טוב לפורום היקר

*יערית

New member
ערב משגע...../images/Emo29.gif

הילדים מטריפים לי את הדעת
אבל אתם..אתם תהנו לכם בשקט שלכם

blonda3

New member
../images/Emo85.gif)גם לי היתה כאן../images/Emo123.gif../images/Emo7.gif../images/Emo66.gif

הטרפה לא קלה...... עשיתי טעות ייתי טובה ועל טעויות משלמים וביוקר. התכנית המקורית היתה לקחת אלי היום חברה אחת מהגן אבל רצו שתיים לבוא, והשניה בכתה ורחמיה של בלונדה בעלת הלב הרגיש נכמרו..לא אמדה בדמעות התנין... ואכלה אותה בגדול. כי הבת שלי בשעות האלו כבר עייפה ומסוגלת לשחק בנועם וברוגע כנראה רק עם ילדה אחת, ואז כשיש עוד ילדה שמושכת לכיוון אחר...ולא לכיוון שהבת שלי רוצה נהיה לי פה סרט. הילדה שנכנעתי לה רצתה לשחק בבובות והבת שלי רצתה משחק אחר והילדה השניה נמשכה יותר לבובות..... ואז מי התעצבנה?הבת שלי...ואז הראתה גם סימני עייפות.... בקיצור....רק כשהלכה אחת הבנות ונשארו השתיים הראשונות-היה שקטטטטטטטטטטטט.....ובאה מנוחה לידע..... אז הודעתי להן שמהפעם הבאה-רק שתיים.

*יערית

New member
על אורגייה ושאר ירקות../images/Emo18.gif אופס.

בשניים זה תמיד הולך יפה..בד"כ זה מצויין כשמגיע השלישי..זה בלאגן
אבל אמרתי אורגייה נכון?ממממממממ לא יודעת מה כתבתי

סול11

New member
ועוד איך משגע../images/Emo39.gif

אז כך אתמול אושר ההסכם בבית הדין הרבני ובמשך השבוע הקרוב יושלם הליך הגרושין. אז ברור שעבורי כל הערבים הבאים יהיו משגעים.

*יערית

New member
הרבה הצלחה איש../images/Emo24.gif

ואני חשבתי שיש פסק זמן לחשיבה מחודשת, אבל קוראת גם שאתה מאושר בהחלטתך...וזה מה שחשוב
הרבה אושר ובריאות

סול11

New member
עם חברות שכמותכן../images/Emo24.gif

אתן לא נותנות צ'אנסס להיות לא מאושר קבלו
מכל ה

סולינקה

אמנם דיברנו לפני שניה אבל שכחתי לאחל לך שלא רק הערבים יהיו בשבילך משגעים אלא כל הימים וכל השנים .....רק בריאות אושר ובשורות טובות.

1נתי 1

New member
../images/Emo32.gif באתי לדקה

לא נעלמתי ולא ברחתי אישפזו את אמא של בן זוגי בעיות עם הלב אז שיהיה לכולנו ערב נעים

ליזי38

New member
ערב

משגע ומשוגע, הם במיטות אבל אני שומעת כל שנייה: אמא, אמא, אמאאאאאאאאא

blonda3

New member
../images/Emo1.gifהאינדיאנית שלי מזמן../images/Emo29.gif

כבר ישנה ואיך ידעתי שהיא היתה עייפה...... ברגע ששמה את ראשה על ברכיי נ ר ד מ הההההה

למעלה