בוקר טוב לפורום המקסים
ושירה

יוכי68

New member
בוקר טוב לפורום המקסים../images/Emo24.gif ושירה../images/Emo26.gif

האריזה והבראוניז משהו משהו......למי זה מיועד......אולי בשבילי?....
אני שמחה שהבלוג שלך מתמלא בדברים מדהימים. אני חושבת שאלך לקנות משקל יש הרבה מתכונים בגר' וקשה לי לדייק........יום טוב.

יוכי68

New member
הילדים כבר לא רוצים כריכים וכל פעם

צריך להכין להם משהו.....אז הפעם בלינצ'ס במלית ריבת חלב.......ופתאום הם כן רוצים פירות זה נהדר.......יום טוב.

רותי410

New member
גם אותי משגע שנותנים כמויות במשקל או בנפח

אבל לא מתחשק לי לקנות מאזניים, אז מצאתי אתר שיש שם לוח מידות ומשקלות. אבל הבעיה היא שהוא לא מפרט את כל המצרכים האפשריים. הנה הקישור:

יוכי68

New member
רותי, מה שלומך? אני מכירה את לוח ההמרות

הבעייה שיש לי בבית כל מיני כוסות ולא תמיד יודעת באיזו כוס בדיוק השתמשו.......אני עכשיו משתדלת לבדוק כמויות בעזרת כוס חד פעמית סטנדרטית ...מה שיש לכולם...כך יותר קל לדייק ובכל זאת אקנה מאזניים.......מה נתחדש אצלך?

אוי, צודקות, אני אתקן בהמשך היום את המתכון

שיהיה גם בנפחים. בכל מקרה, כוס סטנדרטית היא 240 מ"ל. וכי כדאי שיהיו בבית כוסות וכפיות מדידה - עולה ממש גרושים.

יוכי68

New member
שירה, הבעייה שבאזור שלי אין חנויות מתמחות

וקשה למצוא את כל המוצרים שאני צריכה.......אני צריכה פעם אחת לנסוע למרכז ולעשות קנייה של מוצרים/כלים בסיסיים הכרחיים....למרות שהסתדרתי לא רע עד עכשיו בלעדיהם.

רותי410

New member
מעניין אם אפשר להזמין באינטרנט?

אני לא מאמינה שהחנויות עצמן ישלחו עד טבריה, אבל אולי יש אפשרות להזמנה מאחד מאתרי הקניות?

למה להיות סקפטיים??? יש חנויות שישלחו לכן

גם לטבריה. אם צריך עזרה באיתור חנויות ובביצוע ההזמנה - בכיף. אני מכירה את רוב החנויות. ואם תרצו, כפי שהצעתי ליוכי, אני מוכנה לקנות עבורכן ולשלוח לכן, ללא עמלת שורה (אולי איזה ביקור בכנרת...).

רותי410

New member
אני תל אביבית

זאת היתה פשוט הצעה ליוכי. אני מכירה את החנות ברחוב החלוצים - אני אף פעם לא זוכרת את שמה - וחשבתי בפעם הבאה שאזדמן לאזור לשאול אותם אם הם עושים משלוחים. אבל תודה על ההצעה.

היי רותי, ראיתי שאת מהאיזור! החנות בחלוצים

(פילבו???) הם יבואנים וספקים גדולים ורוב הסיכויים שלא עושים משלוחים. אבל... כהן יצחק עושה משלוחים דרך האתר! ויש לו יופי של חנות ומחירים טובים. אני אבדוק אם סו-שף עושים משלוחים (לא בטוחה, אבל אשאל את מאקי, בעלת החנות). יש עוד חנויות שעושות דרך האינטרנט (גרובשטיין, אם אינני טועה). אבל אין כמו כהן יצחק!

למעלה