בוקר טוב לפורום המקסים
ושירה

רותי410

New member
יופי, תודה

תמיד טוב לדעת. והחנות בחלוצים היא לא פילבו, אלא גרובשטיין. השם תמיד נשמט מזיכרוני, אבל עכשיו הזכרת לי אותו. הם גם עושים סדנאות בישול ואפייה. חוץ מהאתר יש לכהן יצחק גם כתובת לא וירטואלית? ובספר של דנית סולומון היא מזכירה את החנות "לגעת באוכל", ברחוב לישנסקי 9 מערב ראשל"צ, ששם יש מגוון גדול גם של כלים וגם של מצרכים לאפייה. אז מי שבאזור, יכול לקפוץ ולהתרשם.

אז לא היית בפילבו??? מיד לפינה! חנות שנהדר

לבקר בה ויש שם הרבה דברים ממש בזוללללללללללללל. אם תרצי יותר פרטים - בכיף.

רותי410

New member
מצאתי את הכתובת

בספר הטלפונים. רחוב החלוצים 29. חבל, הייתי שם בשבוע שעבר. אבל בהזדמנות הראשונה שיצא לי, אקפוץ לשם ואראה מה יש להם להציע. תודה רבה, שירה

רותי410

New member
בוקר טוב, יוכי,

בהזדמנות הראשונה שיצא לי, שלצערי זה יהיה אולי בעוד שבוע לכל המוקדם, אעבור לשם ואדווח. אני יכולה גם לשאול אותם אם הם עושים משלוחים ואם אפשר לקבל הסברים בטלפון. אם לא, תמיד יש את האופציה של האינטרנט.

רותי410

New member
מבחינת בישולים כלום

אבל בשבוע הבא אני מתכננת לעשות את עוגת הגבינה בשלוש שכבות שלך, אני חולה על עוגות גבינה. וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני עושה עוגת גבינה אפויה. קרה עשיתי כמה פעמים. כל כך מבהילים אותי שהעוגה נופלת, שפחדתי לנסות. אבל מה יכול להיות? מקסימום נאכל ביסקוויט גבינה במקום עוגת גבינה. ובטוח שבבצק יש רק כף אחת שמן? מבחינת כוסות, אני לא יודעת בוודאות, אבל נדמה לי שהכוס החד פעמית לא טובה למדידה. ממה שראיתי בתכניות בישול, הכוס הסטנדרטית הזאת עם הידית - כוס זכוכית למשקה חם - נראית לי הגודל המתאים. אבל באמת את, עם כמות הבישולים שלך, בהחלט תעשי שימוש רב ויעיל במאזניים. (ודרך אגב, תודה על השיעור בהעלאת קישורים לפורום. הפנמתי)

יוכי68

New member
רותי, עוגת הגבינה ב 3 שכבות טעימה מאוד

הבסיס הוא מתכון של עוגת טורט פשוטה..שימי קצת פחות מחצי מהבלילה חלק שימי בבלילת הגבינה וחלק מעל הכל. אני ממליצה להכין אותה בפיירקס עגול.......לאפות בחלק התחתון של התנור ולהשאיר בתנור לאחר האפייה עד לצינון....אין סיבה שלא יצליח לך.

מאיוש י

New member
../images/Emo20.gif|@בוקר טוב

אני מאוד עסוקה השבוע. אז ככה ,הבת שלי עשתה חיסון לפני שבוע ,חיסון של גיל שנה mmr אדמת חצבת ועוד משהו , אז אחרי שבוע יש תופעות לוואי וכמובן שגם אצלה, חום ,חוסר שקט ונודניקית בקיצור לכן אין לי זמן למחשב. דבר שני, חברה באה אלי בסוף השבוע בלי נדר ואני עסוקה בהכנת מטעמים , היא אחרי לידה והבטחתי לפנק אותה.... אבל אני מציצה כאן מדי פעם ...... מכורה כבר אמרתי....... יוכי ,ראיתי את תוצרייך לסוף השבוע משהו..... כרגיל, וממליצה לך לקנות משקל אם את רוצה דיוק רק עם משקל. המשך יום טוב לכולם

יוכי68

New member
מאיוש, גם הבת שלי עשתה חיסון לפני שבוע

בגיל חודשיים עושים גם MMR והיא היתה נודניקית משהו........הרבה נחת ותצלמי את מטעמייך...אם לא לאכול לפחות לראות.....חחחחח יום טוב.

מאיוש י

New member
יוכי mmr עושים רק בגיל שנה

בגיל חודשיים עושים חיסון מחומש ,אבל mmr עושים פעם אחת בגיל שנה אסור לפני....... תבדקי טוב . בכל מקרה בוודאי שאצלם חלק כבר צולם הכנתי עוגיות שיכולות להשמר במקרר חברתי מתה על העוגיות שלה לכן הכנתי כמה סוגים כדי לתת לה בקופסאות שתיקח הביתה. עוגיות פרח ריבה מוכנות אלפחורס מוכנות עוגיות חצי חצי מוכנות פאי גבינה יצא עכשיו מהתנור ויכנס לקירור. וזהו בינתיים חברתי באה ביום חמישי ואני קמה כל בוקר וחושבת מה נכין היום אז עד מחר בע"ה נחשוב על עוד משהו.....

מאיוש י

New member
העוגיות שלי התכוונתי..... חברתי לא יודעת

להכין חביתה חהחהחהחהחהחהחה

אתם מדברים ????

אני אתמול קיבלתי 6 זריקות חיסונים ..
6
(צהבת,פוליו,מלראיה ועוד ... טס שבוע הבא לקמפלה (עיר הבירה של אוגנדה שבאפריקה) בעניני עבודה וצריך לעבור חיסונים ..

יוכי... תפנקי אותי עם קצת תמונות

אני אחריי יום מטורף שכולו בקצה בארץ הדרומית...בשטח... מורעבת ולא מורעבת... הפכתי להרגל להכינס ולראות איזה דברים טובים הכנתן כולכן היום... זה קרפים שהכנת בתמונה למעלה? אם כן ואם לא נראה מעולה... שירה- בגלל שאני כן גרה בדרום הארץ ולא ממש מצויות כאן חנויות בישול ובשל העובדה שאני או מסתובבת בשטח רוב הזמן לא ממש יוצר לי לבדוק חנויות... האם את מכירה חנויות לכלי בישול ואפייה עם אתרים שעושות גם משלוחים? זה יהייה נהדר ועזר רב... מקווה שכולכן בסדר- ופלפל נשיעה טובה ושתחזור בשלום בעזרת השם במהרה כל טוב בינתיים :)

בוקר טוב יוכי,

אני עובדת בתנועה להתיישבות בנגב אז יוצא לי הרבה להיפגש עם חקלאים צעירים ביישובים שקמים בזכות התנועה שלנו ובזכות תרומות של יהודים מכל העולם עבודה מדהימה- אבל בזמנים כאלו קצת מעייפת- כי מסתובבת הרבה בשטחים רחוקים שהמכולת הכי קרובה במרחק 20-30 דק :) למרות שלא מוותרת עליה וכייף גם ליישב ולהתיישב וגם לראות שאנשים באמת מממשים את חזון ההתיישבות הציונית הדתית.... וגם כמובן- לראות את בני הנוער ומתנדבים מגיעים לתת יד ולעזור לחקלאים צעירים בראשית דרכם (עכשיו שנת שמיטה אז מתרכזים בפרוייקטים קצת אחרים)- אבל הכי חשוב- שעקוריי הגוש ישיישבו ויזכו לנחלה שקטה ונעימה... זהו בגדול:)

למעלה