גרשון, המטרה היא לעזור
מנסיוני בפעילות רבת שנים בעמותה אחרת, אין דבר כזה דמי חבר. לפי החישוב שעשיתי ממספרם המועט של החברים , זה ממש לא סכום רציני בשביל עמותה האמור לייצג ולשרת ציבור כה גדול ובני משפחתם. העמותה צריכה לפעול להשיג הכרה על ידי משרדי ממשלה ולקבל תקציבים ממשלתיים שניתן לקבל כעמותה ובנוסף ובעיקר למצוא תורמים , להקים אגודת ידידים וכמובן כל חבר יתרום כרצונו. אני בטוחה שאנשים רבים יסכימו לתרום סכום כסף גם ללא חובה , אך לעומת זאת יש אנשים שלא יירשמו בגלל חובת התשלום. תחשבו רגע על מה שכתבתי שלא רק אני אהיה רשומה , אלא כל בני משפחתי המורחבת אפילו, זה יכול להגיע ל 20 איש. הם לא צריכים לקבל דברי דואר מהעמותה ולכן אין לעמותה עלויות , אך העמותה תוכל להציג רשימה של אלפי חברים ולא רק מאות. זה בדיוק ההבדל. כל הכבוד לך אסתר ולכל המתנדבים על עבודתם הנפלאה בשטח , אך בעולם התקשורת המודרני זה לא מספיק וכדי להגיע לציבור רחב צריך תכנית פעולה מקיפה. גרשון , אף אחד מאיתנו לא נוטש את העמותה ואנו נחדש חברותנו כי זה "מה יש" , אך נשמח מאד אם נשמע על כך שההנהלה החליטה לשנות קצת את גישתה ולהתחיל במלוא המרץ במבצע הסברה מקיף. לילה שקט לכולם. טובה לא להאמין , אך היינו הערב בהצגה ומי שקצת נמנם הייתי דווקא אני, חה חה חה. בשבילי זה כמעט נס שהוא ער עד 12 בלילה.