בוקר טוב לפורום הנכבד

טוב'לה את חכמה וצודקת

לא מספיק להם 150ש"ח הם רוצים גם 10ש"ח שנשלם כשנבוא להרצאה למשל היום.

אירילה

New member
העמותה פועלת מחוסר מקורות פרט לתרומ

העמותה פועלת מחוסר מקורות ,פרט מתרומות ודמי חבר של חברי העמותה ,הוצאות של 10 ש"ח , באות לכסות הוצאות כיבוד ומקום בלבד ,אין כאן מטרות רווח. נכון הוא כי העמותה חייבת להרחיב את שירותיה למען קהילת משפחות האלצהיימר ,אבל עם כמות החברים כעת...זה מה שיש. העמותה כאמור חייבת להגדיל את כמות החברים במערך הסברה דינמי ומיידי. ואסור לנו כמובן לשכוח את המתנדבים הרבים שפועלים בעמותה למען כל אותן הפעילויות שגם בהן נכללות הרצאות אשר המרצים באים בחינם.ולהם מגיעות הרבה תודות. אנחנו חייבים לחזק את העמותה ולא נגדה. גרשון

גרשון, המטרה היא לעזור

מנסיוני בפעילות רבת שנים בעמותה אחרת, אין דבר כזה דמי חבר. לפי החישוב שעשיתי ממספרם המועט של החברים , זה ממש לא סכום רציני בשביל עמותה האמור לייצג ולשרת ציבור כה גדול ובני משפחתם. העמותה צריכה לפעול להשיג הכרה על ידי משרדי ממשלה ולקבל תקציבים ממשלתיים שניתן לקבל כעמותה ובנוסף ובעיקר למצוא תורמים , להקים אגודת ידידים וכמובן כל חבר יתרום כרצונו. אני בטוחה שאנשים רבים יסכימו לתרום סכום כסף גם ללא חובה , אך לעומת זאת יש אנשים שלא יירשמו בגלל חובת התשלום. תחשבו רגע על מה שכתבתי שלא רק אני אהיה רשומה , אלא כל בני משפחתי המורחבת אפילו, זה יכול להגיע ל 20 איש. הם לא צריכים לקבל דברי דואר מהעמותה ולכן אין לעמותה עלויות , אך העמותה תוכל להציג רשימה של אלפי חברים ולא רק מאות. זה בדיוק ההבדל. כל הכבוד לך אסתר ולכל המתנדבים על עבודתם הנפלאה בשטח , אך בעולם התקשורת המודרני זה לא מספיק וכדי להגיע לציבור רחב צריך תכנית פעולה מקיפה. גרשון , אף אחד מאיתנו לא נוטש את העמותה ואנו נחדש חברותנו כי זה "מה יש" , אך נשמח מאד אם נשמע על כך שההנהלה החליטה לשנות קצת את גישתה ולהתחיל במלוא המרץ במבצע הסברה מקיף. לילה שקט לכולם. טובה לא להאמין , אך היינו הערב בהצגה ומי שקצת נמנם הייתי דווקא אני, חה חה חה. בשבילי זה כמעט נס שהוא ער עד 12 בלילה.

רפוא שלימה מר גרשון

המשפט, אם אינינו שם, משמעו איננו קיימים, ממש נכון. כל מי שנרשם לעמותה צריך ללחוץ עליהם להוציא את התוכנית של ההסברה לפועל.

אסתרס

New member
אני עושה מה שאני יכולה../images/Emo68.gif

ולא יושבת בבית ומקטרת ! ! ! בשבוע שעבר פגשתי את המרפאות בעיסוק וחלק מהפיזיוט בבית רבקה, ב-19.02 אנו נפגשים במועצה בחבל מודיעין (יוזמה של אירילה) - 21.03 אני נפגשת עם האחיות והרופאים הראשיים של מחוז תל- אביב יפו. בין לבין מגייסת חברים לעמותה כשאני מסיימת את האבחון, וגם מספקת משתתפים לקבוצות של עופרה. ואני לא מעזה לקטר על העמותה. בצר לי האתר של העמותה היה קצה החוט ממנו התחלתי לקבל סיוע. אני חושבת שקצת נסחפתם עם הבקורת. כן, פעילות עולה כסף, ואני מקוה שכל אחד ואחת מהמשתתפות בפורום כבר שלמה דמי חבר לשנת 2007. אם כל אחד מאתנו היה מביא חבר אחד לעמותה , העמותה היתה חזקה יותר כספית. מספר רב של אנשים עובדים בשבילנו בהתנדבות ובמסירות במשך שנים, ואסור לרפות את ידיהם עם תלונות ילדותיות. כל אחד צריך לשאול את עצמו, מה עשיתי היום עבור חולי האלצהיימר, ולא מה העמותה עשתה בשבילי.! חלאס .

אירילה

New member
../images/Emo45.gif א.מ.ל אסתר- רק בקשה אחת לי כאן

הערנו כאן הערות בונות ולא נגד. הפורום הוא פורום תמיכה פרופר ואל לנו לנצלו לניגוחים ,את אשר על ליבכם בעד או נגד העמותה נא העבירו במסרים ביניכם. בעבר לפני כשנתיים נאלצתי לחסום גולשת מגלישה בפורום לאחר שהתנגחה בעמותה באופן עקבי וכולי תקווה שזו גם היתה הפעם האחרונה ,כי ממש לא מתאים לפורום הנהדר הזה שיקרו מקרים כאלו. תודה על תשומת הלב והרבה כח שיהיה לכם בטיפול ביקירכם , כולי הערצה אליכם. גרשון

zs1957

New member
רפואה שלמה גרשון

שלום גרשון, קראתי את כל התגובות בעד ונגד העמותה.הועלו כאן הערות בונות וחס וחלילה איש מבין החברים אינו מעונין לתקוף את עמותת אלצהיימר שעושה עבודת קודש למען החולים ובני משפחתם. ההערות הבונות שנתנו כאן באות כדי לשפר את תפקוד העמותה ולא להתנגח בה. חברי הנהלת העמותה צריכים להיות קשובים לביקורת של החברים. חבל מאד שלא יישמו את התוכניות שעשינו. זה נגנז בתוך הארון. אני קוראת ,למנ"ל גרי רוט ולכל חברי ההנהלה ליישם מיד את כל התוכניות של צוות ההסברה שנמסרו לידהם. עד היום אנני יודעת מדוע התוכניות לא בוצעו? אני מקווה שמהפורום הנפלא שלנו תצא הקריאה ליו"ר העמותה , למנכ"ל ולחברי ההנהלה ליישם בהקדם האפשרי את תוכנית ההסברה שהגשנו להם בשנת 2006 . ולך גרשון ,יישר כוח על פעילותך ועל הפורום הנפלא. זהבה שחם מנהלת פורום טיניטוס סחרחורת וורטיגו

zs1957

New member
בוקר טוב אסתר יקריתי

מה שלומך ? מה שלום שלמה? אני מבינה שהפצע סטטי ולא נעלם . האם זה נראה לך כמו פצע לחץ? שמחתי לשמוע שבתך שירה מגיעה לשבוע מארה"ב כדי להיות עם אבא ולעזור לך. אני מקווה שיהיה לכם מפגש נפלא ומהנה. העזרה מהילדים מאד חשובה. צריך לעזור לך עד שתגיע המטפלת. אני יודעת שבתך מיכל שגרה קרוב עוזרת הרבה וזה חשוב. אבל כמובן שכל העבודה היא על כתפייך. אני מקווה שיחידת הסמך תאשר לך מהר את האישור לעובד זר. תשמרי על הגב ועל בריאותך למענך ומען שלמה. יום נפלא ומהנה זהבה שחם

אם זה לא היה עצוב,

זה היה מצחיק. מה כל כך קשה היה להם לשלוח מכתב בו כתוב כי בקשתכם אושרה ושתבואו לקחת תו???

למעלה