"אל תבלבל את המח" זו אמירה בלתי ראויה. נקודה.
הסלקטורים במועדונים לא נותנים להיכנס למי שנראה שעשוי לחולל בעיות ולא משנה אם הוא אתיופי או לא, ומנסיונם רב בזאת חלקם של האתיופים הצעירים כשהם מתודלקים, בדיוק כמו צ'חצ'חים אחרים.
אני בקרתי מספר פעמים בימי שישי במועדונים וראיתי את האתיופים המתפרעים והם משתמשים באלימות רבה.
יש בתי ספר שלא מקבלים מזרחיים ויש שלא מקבלים אשכנזים ויש שלא מקבלים כאלו ממצב סוציואקונומי חלש. רק אתיופים ?
את יודעת שאת הגזענות מנהלים החרדים, הגזענות המכוערת ביותר ?
את יודעת מי הראשונים בישראל שסבלו מגיזענות מהס"טים, כאשר בת של ס"ט יצאה עם אשכנזי (מוסקובי) המשפחה היו מחרימים אותה וקוראים עליה קדיש ? וזה בתחילת המאה העשרים.
ואם היה מסופר על קצינה במשטרה, אז מה זה אומר , שכל הקצינים מזייפים ? רק בגלל שהם במדים כחולים ?
קרה לי לא פעם שראיתי חבורות של אתיופים "על הברזלים" שהציקו לעוברים ושבים.
בשורה התחתונה, אתיופים שעובדים לפרנסתם או לומדים כדי להתקדם בחיים, לא מעורבים בקטטות.
ידוע שרוב המוחלט של האתיופים הגיעו לארץ בורים ועמי ארצות, ולא הבחינו בין ימינם לשמאלם. עובדה למשל שכל עליה חדשה, העולות התחילו לעבוד במרכולים כקופאיות. לא זכור לי אף קופאית אתיופית, כולן בתפקיד אורזות. זה בסדר, כל עבודה מכבדת את בעליה, אבל הן לא מסוגלות ליותר.
היום יש רבים בדור הצעיר שמשתלב בעבודה בלימודים וכו, אולם לא פסו הבריונים המתבכיינים "בגלל צבע העור....."
כבר קרה שנתקלתי בהתנהגות גסה של אתיופים צעירים.
בשדה התעופה ליד כל שער יש מספר מושבים שמיועדים לזקנים,נכים ונשים עם תינוקות (על המושב כיסוי בד לבן שאומר זאת) , קבוצה של אתיופים יושבת על המושבים, בקשתי מהם לפנות לי מקום, פרצו בצחוק פרוע ונפנפו בידיים שאסתלק (אני מסתייע במקל הליכה ונושא עלי תעודת נכה בינלאומית).
מזל שהיום אני מסתייע בכסא גלגלים ולא זקוק לטובות שלהם, ולחוצפה שלהם.
בוודאי שנתקלתי גם באתיופים נחמדים, אבל המסה הגדולה של אותם הבריונים המתבכיינים הם מקור הרשע.
לא רק שלא עסקתי בהכללה, אלא לפחות פעמיים הדגשתי שאני לא מכליל ושלא כולם אלא חלק מסויים שמכתיב את היחס אליהם, קפיש.
או שאני ממשיך "לבלבל לך את המח".....
משטרה צדקנית ? כל מה שאת יודעת על המשטרה הם משמועות ומאנשי התקשורת שמחפשים לנפח כל דבר כי זה נותן רייטינג.
אני הייתי במערכת ויודע עד כמה אנשים עושים רבות למען הציבור, ומכיוון שהשוטרים באים מהעם הזה, ברור שיתגלה מידי פעם מישהו בלתי ראוי שהמערכת מקיאה אותו.
אם את מדברת על שרית פיליפסון, גם היא הוצנחה למשטרה על המפ"כל דנינו שגם הוא הוצנח, שניהם מעולם לא היו שוטרים.
אני לא הייתי אומר לאף אחד בפורום משפט נחות כזה.....