בוקר טוב לשבוע חדש

נימה3

New member
בענין האתיופים אני מזדהה עם מי שכתבה

כי הם מופלים לרעה. אני מבינה שפירא שאתה מ גן על המשטרה ויש מה להגן עליה אבל במקרהשל האתיופים אני חושבת שיש אפליה מובנית כך גם אמר המפכ"ל הקודם בעצמו. יש דעות קדומות כלפיהם. ברור שהם באו מארץ נחשלת והמושגים שלהם על טוב ורע הם אחרים אבל פה מדובר על ילידי הארץ, על צעירים שכבר רכשו השכלה משרתים בצבא ועדיין מופלים. כדאי לפקוח עיניים לגבי המתרחב הם מרגישים מקופחים וזכותם להפגין.

איזה מפ"כל אמר ?

המפ"כל הקודם אין לו שום קשר למשטרה והא מדבר סתם.

גם המפ"כל שלפניו אמר שצריך לתת עבודה למסתננים ואז יהיה שקט מהם, כאשר הוא אמור לדעת שהסתננות הינה עבירה מסוג פשע שעונשו 7 שנות מאסר למסתנן ולמי שמסייע בידו.

מענין שאף אחד לא מצטט את המפ"כל דודי כהן שצמח במשטרה.
מענין שאף אחד לא מצטט את שר המשטרה יצחק אהרונוביץ שצמח במשטרה, אבל מצטטים כל מיני מפ"כלים מוצנחים מבחוץ.

Buchachevsky

New member
משטרת ישראל סבלה ועדיין סובלת משתי מחלות קשות

רוב השוטרים הפשוטים , אלו שפועלים בשטח , הם מאיכות נמוכה מהממוצע וזו בגלל הדרישות הנמוכות בעת גיוסם. הם נגועים במה שאני קורה לו - "עבד כי ימלוך"...ועבורם זה מימוש של צורך שלעולם לא היה מגיע לידי סיפוק במקום אחר.

לעומתם, הקצונה , בהחלט איכותית יותר, אבל בשנים האחרונות עיקר עיסוקם של הקצינים היה בשערוריות מין ושאר ירקות כך שהתפקוד הכללי של המשטרה הוא מתחת לכל ביקורת.
בהחלט ראוי ורצוי שמי שימונה למפכ"ל יהיה מחוץ למערכת ולא מתוכה.

ד"א, אלשייך, לדעת רבים וטובים היה מפכ"ל ממש טוב ובתקופת כהונתו היה שיתוף פעולה מוצלח ויעיל עם גורמים בצבא במיוחד בתחום הביטחון האישי.

אפרת10511

New member
מרתיח!!!!

כל אדם הוא אדם באשר הוא, עד מתי להפלות על פי צבע!!!!! כמה עוד גזענות!!! הלב נקרע לראות את העצב שלו בעיניים, את ההפליה והתחושה שאף פעם לא יהיה שווה בן שווים

נימה3

New member
לגבי ענין ההופעה שלי לא חשבתי שתוכלו להגיע

אבל חשבתי שאולי תאחלו בהצלחה. חשבו על זה.
אני מספרת סיפורים כבר למעלה מעשרים וחמש שנים הפעם רציתי להקליט כמה מן הסיפורים והחלטתי לעשות זאת מול קהל מפה לשם זה גדל וגדל ונוספה נבלנית שלוותה את הסיפורים והוסיפה נופך מיוחד.ונכדתי ששרה שלושה שירים היא בת 23 סטודנטית בסמינר הקיבוצים לחינוך מיוחד. השירה זה הובי ולא מקצוע.
סיפרתי חמישה סיפורים מן הספרות העברית. היו בקהל למעלה מ100 איש שישבו שעה וחצי בלי לזוז ובלי להשתעמם.

מינהר

New member
יופי, נחמה. את מוזמנת לעשות ארוע כזה

בסביבת אור יהודה, ואני מבטיחה שאבוא.

נימה

פעם כשהיינו חברות באותו הפורום, לפני שכמה חברות קמו ופרשו, אני זוכרת
שהיינו עושים מפגשים ואפילו גם מפגש אחד היה בביתך, אני גם זוכרת שבאחד
המפגשים (לא זוכרת איזה) את הקראת לנו סיפור וכולנו הקשבנו עם פה פעור,
את עשית את זה בצורה מקסימה, חבל שעכשיו אין לי את האפשרות להגיע
למפגשים או למקומות רחוקים.אבל אני שוב כותבת פה, שאולי בפעם הבאה
שיהיה לך כזה ערב , תקליטי ותעבירי לנו, אני מאד אשמח.

Buchachevsky

New member
חשבתי שאת מספרת סיפורים אישיים שלך.

אני מניח אם כך, שאת מקריאה את הסיפורים....אילו סיפורים סיפרת ?

מינהר

New member
אפרת, האתיופים מועדפים ולא מופלים כלל.

איזו עליה קבלה דירות במתנה? איזו עליה מקבלת מועדוניות חינם וסיוע מכל מיני סוגים? חברה שלי מורה, התנדבה במועדונית כזו. סיפרה שבניגוד לילדים אחרים הילדים האתיופים היו גסי רוח ומזלזלים. כלומר מגיל קטן הם לומדים לא להשקיע, אבל לדרוש הב הב הב, ולטעון שמפלים אותם בגלל הצבע.
וברגע שבבניין שלך תיכנס לגור משפחה אתיופית, את תעקמי את האף. נורא קל להאשים בהפליה כל עוד זה לא נוגע לכפתור של החולצה שלך.

נימה3

New member
מינהר בשביל שאני אעשה אירוע צריך להזמין אותי

אני לא מפיקה. את האירוע הזה עשיתי בבית שלי בפלמחים.
שפירא העובדה שאתה לא מעריך את המפכ"ל הקודם עדיין אינה סיבה לא להתיחס לדבריו. בעובדה הוא היה מפכ"ל וזה מה שהוא אמר מתוך הראיה שלו את הדברים מקרוב. אם אני לא טועה כבר שנים רבות אתה לא במשטרה.. אני מאד מעריכה את העובדה שאתה נשאר נאמן ומגן בכל הזדמנות על המשטרה, אבל כדאי גם לפקוח עיניים.

אני לא מנותק ברגע שיצאתי לפנסיה.

אני מכיר את הנושאים מקרוב, חוץ מהמוצנחים אני מכיר את כולם מקרוב (הייתי ע.קמב"ץ של מחוז תל אביב), ויש לי קשר עד היום.

את המוצנחים ראינו כבר שאין להם מושג במשטרה והצגתי דוגמאות למעשים שלא ייעשו.
המפ"כלים המוצנחים הם תוצאה של התנהלות פוליטית של נקמות קנאות וניהול חשבונות מכוערים ע"י שר המשטרה זה או אחר.
העובדה החד משמעית היא שמכל 18 המפ"כלים, 9 הוצנחו, וכמעט כולם היוו בזיון למשטרה. אנשים לא מבינים עד כמה המשטרה זהו מקצוע מורכב מאוד וצריך לטפס אט אט בסולם הדרגות והנסיון והאחריות וצבירת הידע - כדי להגיע לרמה של מועמד למפ"כל, אבל בגלל התנהלות פוליטית של שרי המשטרה (הנוכחי טען שהוא ביקש את התפקיד, שזה כמובן שקר כי כאשר הוא התמנה הוא טען שזה בעל כורחו...)

יש במשטרה 78 קצינים בכירים שאין ספק שרובם בעלי נסיון וידע, אבל מתעלמים מהם בגלל נסיבות פוליטיות ע"י שר שלא מבין במשטרה ולא מהסס לשקר ונכשל פעם אחר פעם בבחירת מפכ"ל, ועובדה שהפעם החליט לא לבחור ושהבא אחריו ישבור את הראש, ובראש המשטרה היום, מי שאני מכיר היטב והוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.....
נקודה.

Buchachevsky

New member
אתה תסלח לי(או שלא).כתבת תגובה עלובה וגזענית שכולה שקר וכזב.

מינהר

New member
בוחצבסקי שלום. לפי תפוז הגיל שלך 39.

מה אתה עושה בין הגימלאים? למרות שנעים מאוד שצעירים כאלה מתענינים בנו.

Buchachevsky

New member
39 זה גיל ברירת המחדל (כנראה) כאשר נרשמים לפורומים בתפוז.

והעיקר, מדוע חשוב כל כך לדעת מה הגיל שלי ?
אנחנו הרי לא מתכוונים להתחתן, נכון ?

מינהר

New member
לא חשוב בדיוק, בוחצבסקי, העיקר שיהיה מעל

גיל 67 למשל. כדי שנדע שיש רקע משותף. אצלך מתחתנים כל כך מהר?

Buchachevsky

New member
יש רקע משותף וזאת כם ללא כל קשר לגיל שציינת.

חחחח לא רציתי להשמע גס רוח , אז כתבתי "מתחתנים".......

יוליקה

Member
מנהל
לא רציתי להשמע גס רוח - אבל אתה כן!!

אתה לא רוצה להסגיר פרטים אודותיך,
אבל אתה לא מפספס אף הזדמנות "לפגוע ולהעליב"
אז בבקשה, אנא חשוב לפני שאתה לוחץ על "שלח"...

Buchachevsky

New member
כתבתי למעלה - אני מקווה שאתם לא רגישים מדי לכל

ניואנס שניכתב.....כנראה שטעיתי.
לא, אני לא מעוניין ,לשתף פרטים אישיים עלי. לפחות לא בשלב הזה - זו גסות רוח ?
במי פגעתי ואת מי העלבתי ?
מאידך, התגובה שלך היא פוגענית לבטח שאינה מנומסת. (אין לי בעיה גם עם תגובות פוגעניות.....
)

למעלה