בוקר טוב לשבוע מבורך, האם גם אתם מקבלים

בוקר טוב לשבוע מבורך, האם גם אתם מקבלים

כגמלאים הצעות לביקור בדיור מוגן.

בתי הדיור המוגן משקיעים המון ללקוחות חדשים פוטנציאלים.

אנחנו התארחנו במשך חודש פעם בשבוע באחוזת ראשונים עם תוכנית נפלאה של הרצאות, ארוחת בוקר וארוחת צהריים והיה נחמד לראות את האוירה , את הדיירים ואת ההתנהלות שם.

השבוע קיבלתי הזמנה למייל לאחוזת צהלה, הם עושים "פתיחת העונה" עם פסנתרן ורקדניות של מחול ספרדי , מי פה שרוצה ללכת תתקשרו לאחוזת צהלה ותגידו שקיבלתים הזמנה ואתם רוצים להרשם זה לתאריך 26.8. יוצא יום ראשון, סתם כך בוקר של כף מה רע?

הבוקר חשבו עיני כאשר בעמוד הראשון

של עיתון ידיעות אחרונות ראיתי את הכותרת הזו !!!

הצנתור המיותר: הדירוג שגרם לבתי-החולים לטפל בלי סיבה
כדי לעמוד ביעדים שהציב משרד הבריאות ביצעו בתי-חולים הליכים לא נחוצים-על חשבון החולים.

מה דעתכם?????

מ ז ע ז ע ! ! !

בת חן191

New member
לא קשור לבית וכסף,,,עוד בן אדם פחות בן אדם

לצעריני קורים פשלות נוראיות

מכרה שלי הלכה לניתוח שד וסימנה בטוש עיגול סביב השד שצריך לנותח
האם ככה צריך להתנהל??
אין בטחון ,

בת חן

ככה זה עובד בניתוח, מסמנים בטוש את מקום הניתוח, כדי שלא יהיה בלבול בזמן הניתוח וינתחו במקום אחר, לפני כמה שנים, הבן שלי נפצע מאד קשה בתאונת דרכים, כשהייתי איתו
בחדר שלפני הניתוח, בא המרדים ושאל אותי באיזה יד הניתוח, כדי שהוא יוכל להזריק לו חומר מרדים ביד השניה, לא התאפקתי ועניתי לו בצעקה: "סליחה,
אתה בא לאמא שרואה את הבן שלה במצב קשה כזה ורוצה שהיא תענה לך
בצלילות על כזאת שאלה?, תסתכל בצילומים" הוא מיד הבין שעשה טעות
והתנצל.

בת חן191

New member
נורא! היה אצלי משהוא היתה לו שעורה בעין ודלקת

שאלתי אותו יש לך יובש בעין?? מאיפה אני יודע ענה??
הרופא לא אמר לי,,,למה לא שאלתה אותו?? כי כשיש יובש זה גורם לדלקות
יש לך לחץ בעין לא יודע הרופא לא אמר לי

היום צריך להיות לאנשים מודעות לגבי עצמם כי לא תמיד הרופאים אומרים
אני יודעת מעצמי שנה שלמה רופא משך אותי עם טיפות נגד דלקות בעין
לבסוף החלפתי רופא וישר אמר לי יש לך יובש וזה גורם לדלקות בעין

כנראה שהרופא הקודם רצה שאבוא עוד ועוד כי על כל רבעון מקבל כסף ככה זה עובד
שימרו והיו ערנים כלפי עצמכם לא מחלילה חלילה את כל הרופאים יש גם מצוינים
אבל עדיף לקרוא ולהיות בענינים

זה נכון לגמרי

הייתי אצל רופא מומחה כביכול לאי ספיקת לב, הגעתי אליו כל חודש לביקורת. שאלתי אותו איך זה שאני אצלו בטיפול כבר 6 חודשים ואין שום שינוי, ענה לי "ככה זה, אין מה לעשות".
הפסקתי ללכת אליו.

אני בטיפול רופאה נפרולוגית (מערכת העיכול), נתנה לי שרשרת 2 דפים של בדיקות והפנתה אותי לדיאטנית.
הדיאטנית נתנה לי רשימה של מה שכדאי להימנע ובעיקר נתרן. ואמרה לי שאחרי כל בדיקה אצל הנפרולוגית שאקבע תור אצלה.

הלכתי לנפרולוגית שלוש פעמים, בכל פעם טענה שהבדיקות לא בסדר ושאבוא עוד חצי שנה (אם הבדיקה לא בסדר, לא צריך לטפל מיד ?)

אחרי פעם שלישית אצלה הבנתי שאין לה מה לחדש לי, ואצל הדיאטנית הבנתי זאת אחרי פגישה שניה.

וחסל.

מאיר נפרולוגית זו רופאה

שמתמחה במערכת ופעילות הכליות . במערכת העיכול מתמחה הגסטרולוג . חוץ מזה מרקיז הכל בסדר , והרבה בריאות .

יוליקה

Member
מנהל
ברוך שובך ניצת

אכן, מי שיש לו רכוש וכסף - יכול להנות מדיור מוגן.
האחרים רק יכולים להתבונן...
אז נכון שיש לי בית גדול ופנסיה מכובדת...
אבל לא הייתי מחליפה אותם בהשקעה בדיור מוגן...

יוליקה , ברוכה הנמצאת, לא צריך למשכן

או למכור בית, יש מקומות שמספיק לתת מליון ש"ח וכל חודש עולה לאחד מבני הזוג 6 אלף ש''ח בסיס אם הולכים 2 בני הזוג זה עולה 12 אלף בסיס , אוכל עולה בנפרד, כביסה, כבלים חשמל גם עולה בנפרד, אמא שלי היתה במשען גבעתיים ושלמה 16.000 ש''ח לחודש במחלקה הסעודית לשם כולם מגיעים בסופו של דבר, לי ואחותי היה מאוד נוח, אמא נכנסה בגיל 80 לאחר שאבא נפטר והיתה שם 8 שנים מפנקות ביותר לדבריה.

בת חן191

New member
עם מטפלות צריך מזל לאימייהיו שתי מטפלות חוץ מהילדים שבאנו

ומה שהם עשו לה עזבו אותה לבד יומים,,מזל שאנחנו הילדים באנו
וראינו שהיא לבד מסכנה, לא יכלה לרדת מהמיטה ולא אכלה,ולא שתתה
וגם היתה מביאה גברים בלילה אמא סיפרה , היא היתה בסדר בראש,

יוליקה

Member
מנהל
אם היו לי מליון שקל מיותרים...

הייתי קונה דירה לבת שלי לפני שנכנסת לבית אבות...

בת חן191

New member
יש אנשים שאין להם כסף מיותר הם מוכרים את הדירה שלהם אבל זה ש

שיקול של כל אחד

בת חן191

New member
לא תמיד הכסף יוליקה יש כאלה שיש להם כסף אבל לא בנויים לחיים

חברתיים צמודים אם כי לכל אחד יש את הפרטיות שלו אבל
צריך לאהוב את החיים בדיור מוגן
אחותי נצאת והיא פורחת, לא אפול על ילדי בבוא היום היא אומרת
כמו שאנחנו הילדים סחבנו את אמא ואבא זה היה קשה אם כל אהבה
והתמיכה שנתנו להורים זה לא היה קל

הטלויזיה עושקת את הציבור - ואין פוצה פה ומצפצף.....

כאשר פתחו את הטלויזיה בשנות ה-60, הבטיחו שיהיו לא יותר מחמש דקות ביום של חסויות.
היום - כאוס מוחלט, וכולם אדישים.

לפני שנים בדקתי 24 שעות ומצאתי כי הטלויזיה היא בסך הכל פלטפורמה לפירסומות שתופסות נפח של 50%-60% מזמן השידור ביום.
משמע, שתוכנית של שעה היא בעצם פחות מחצי שעה, היתר - פירסומות מסחריות ופרסומות פנימיות של תוכניות.

זה מתחיל משקר ידוע "בעוד דקה נשוב" וזה לוקח 10 דקות,
ועד "רק שלוש פירסומות" ואני סופר 17.

אני מרגיש כמו מטומטם לשבת מול הטלויזיה כשבתכנית של 50 דקות יש לפחות פעמיים הפסקת פרסומות של כרבע שעה, שחוזרות על עצמן וחוזרות על עצמן שוב ושוב ושוב.....

למדו בטלויזיה שיש אפשרות להקליט, אז בתוך אשכול מטורף של פירסומות הם מכניסים מידי פעם סמל התוכנית או דמות, וכאשר אתה מריץ את ההקלטה, אתה מבחין באות התוכנית ועוצר כדי להמשיך לראות את התכנית, ומסתבר שזה טריק מלוכלך כדי בכל זאת להראות לך פירסומות.

טריק מלוכלך זה 30 שניות מתחילת תוכנית יש אשכול של כרבע שעה פירסומות.
טריק מלוכלך דומה שלקראת סוף תוכנית יש אשכול מטורף של פרסומות, ואז התוכנית כביכול ממשיכה עוד 10 שניות כדי לאמר לך שלום.....

אין שום דבר שידחה פרסומות אפילו לא חדשות.

ואני כבר לא מדבר על פירסומות מוסוות, כמו למשל שבתוכנית אוכל הטבח התורן משתמש בכלים או מוצרים באופן שהוא מציג לפירסום את שם המוצג לפירסומת (הוא מקבל על זה כסף).

המגוחך ביותר, שוב על חשבון הצרכן, שבאשכול הפירסומות מציגים גם פירסום לתוכנית שמתחילה עוד דקה.....

והתכנים ?
החוצפה התהומית של הטלויזיה למרר את חיי האנשים כאשר המרכיב העיקרי בשידורי הטלויזיה -

פירסומות בלי סוף

אוכל, בעשרות תוכניות, רובן המוחלט חוזרות על עצמן שוב ושוב ושוב

סדרות שחוזרות על עצמן שוב ושוב ושוב

חדשות כל היום טוחנים לך חדשות בלי סוף. בשעה 1600 למשל יש חדשות מקוצרות לקראת החדשות של 1630, ובשעה 1700 חדשות מקוצרות של 1800 שהן המקוצרות של המהדורה המרכזית ב-2000...

מספיק שיהיה אירוע כל שהוא שמיד ידחו תוכניות כדי לשדר את מה שאין להם לאמר, ומידי פעם מעבירים את השידור "לכתבנו בשטח" שבחלק מהמקרים הוא בכלל לא בשטח וביתר לרוב הוא חוזר על מה שנאמר כי אין לו מה לבוסיף, ומשך השידור יש הודעות מתפרצות לעידכון המתרחש בשטח שלרוב אין מה לעדכן והכתב המסכן שאין לו מה לספר, מספר על אירועים שקרו שם או במקום אחר מזמן.....

להקיא מזה......

וכך, כדי לחסוך כסף, הטלויזיה מצפצפת על הציבור וטוחנים לו את השכל עם תוכניות טחונות עד דק, ופרסומות בצונאמי מטורף ובין לבין להג מטופש על שום דבר, העיקר לחסוך כסף,

והלקוח ? את מי הוא מענין ???

אני מנסה לשכנע את אשתי להקליט את התוכניות כולם וכך לדלג על הפרסומות, היא לא מסכימה, וכך אני מקליט רק תוכניות שאני רוצה לראות בלי שהפרסומות יציקו לי, ויכול לראות אותם רק אחרי שהיא הולכת לישון.
המטורף בכל הסיפור, שברוב המקרים היא בכלל לא מסתכלת בטלויזיה אלא זה רעש רקע כשהיא קוראת ספר.....

יש מי שיכולים להתמכר לכל דבר - סיגריות, טלויזיה ואחרים.....

למעלה