בוקר טוב לשבוע מבורך, האם גם אתם מקבלים

יוליקה

Member
מנהל
ובזמן השידור מתכסה חצי המסך

בפרסומת או פרומו...
אנחנו מייד מזפזפים בזמן הפרסומות...
ואח"כ ברוב חוצפתם אני מקבלת סקרים למייל אם ראיתי פרסומת כזאת או אחרת...

נימה3

New member
אנשים הולכים לדיור מוגן מסבות שונות

לא מזמן חברה שלי עברה לדיור מוגן יש לה בית גדול ויפה במקום מצוין ויש לה כסף ויש לה משפחה תומכת ובכל זאת היא לבד בבית והחליטוה לעבור לדבריה היא מאד מרוצה היא ממשיכה להחזיק את הרכב להשתתף בכל פעילויות התרבות שנהגה להשתתף בהם ויש לה חיים טובים ללא דאגות.\
יש הבדל גדול אם חיים בזוגיות או לבד.
אתמול לדוגמא היתה לי תקלה בטלויזיה טלפנתי להוט ניסו לעזור לי באמת ניסו היו מאד אדיבים אבל אני הייתי לבד בבית ולא הצלחתי למלא אחר כל ההוראות שלהם ובקשתי שיגיע טכנאי. אם היה אתי עוד מישהו בבית יחד היינו פותרים אולי את הבעיה. עכשיו אני ממתינה לטכנאי יגיע רק מחר. ובקיצור לא טוב היות האדם לבדו.

בת חן191

New member
אחותי מאד מרוצה יש לה חיי חברה שבחיים לא היה לה

למרות שיש לה ילדים נכדים ואפילו נינים הם באים לבקר אותה היא במלוא אונה
הביאה את הרכב שלה מצאה חתן דה לוקס ומבלה בכייף וגם מתנדבת
בסעודי זה בנין לחוד,

נכון, שכחתי

בצד ימין סמל הערוץ קבוע.
השליש הימני הופך להיות פרסומת מידי פעם
השליש התחתון הופך לפרסומת מידי פעם
הפינה השמאלית עליונה הופכת לפרסומת מידי פעם ומכסה פנים של אנשים, זה הדבר המטומטם ביותר.
בסוף, אתה מקבל מסך שרק מחציתו שידור והיתר פרסומות.

בעניין דיור מוגן

למי שיכול להרשות לעצמו, זה גן עדן, אני כבר כמה פעמים הוזמנתי לביקור
בבית מוגן, פעם אחת הייתי עם קבוצה של חברי מועדון גימלאים ומאד נהניתי,
אבל יותר לא אלך, אמנם זה יום של כיף, אבל אני לא מזוכיסטית, לראות משהו,
שלעולם לא אוכל להגיע אליו, זה לא בשבילי.

יש לי חברה טובה במשען ,

היא מאוד מרוצה וגם יחסית לא יקר . [הרבה או מעט כסף זה עניין מאוד יחסי ) .יש לה גם חברה גם פרטיות גם תעסוקה , נהנית מכל העולמות . יעני , ללכת בלי ולהרגיש עם , או להפך . באשר אלינו , נכון לעכשיו , לא נראה לי שארצה לעבור לדיור מוגן . אבל העתיד , מי ישורנו . נחכה ונראה , יש לי זמן . ולילה טוב גם לכם באשר אתם .

בת חן191

New member
יחסית במשען לא יקר אם גבר ואשה עבדו כל החיים שלהם יכולים

להגיע למשען השאלה אם הם אוהבים ליחיות בדיור וגן

במחשב אני לא יכולה להיכנס מכיוון

שהמחשב כבה ונמחק לי הניק שלי, אבל בטאבלט ובנייד נשארתי עם הניק שלי אז נראה איך מתגברים על התקלה.

זה בדיוק ציפי מה שסיפרתי, אמא הרגישה שם

מוגנת ושמפנקים אותה , ממש היה לה טוב בדיור המוגן, זה חשוב בעיקר כאשר נשארים לבד או כאשר אין יכולת לתפקד.

מי שיש לו דירה יכול לקחת מסלול של משכנתא הפוכה, צריך לגשת לבנק והם בדיוק מסבירים מה זה.

למעלה