בוקר טוב לשבת בבוקר - השמש זורחת

חזרתי מאילת מאוד מאוד מקוררת, היום

צילצלו אלי 2 חברות אחת מהם משווקת מוצרי סנריידר, כל השיחה היא התעסקה בלשכנע אותי שזה מה שאני צריכה בשביל להחלים, הסברתי לה ששאלתי בזמנו את הרופאה אם כדאי לי להשתמש ברפואה נטרופתית והיא אמרה לי שלא אעיז, סיפרתי את זה לחברה שלי ואז היא הסבירה לי שכל המוצרים עשויים מפטריות וצמחים, אבל יש פטריות הזייה, פטריות רעל ולמה לי להכניס לגוף מוצרים שלא נחקרו? אני מאמינה בתרופות סבתא אבל לא בכל תרופות הסבתא, עובדה שעם התרופות שאכן לפעמים גורמות לנזק תוחלת החיים עלתה ואנשים לא מתים היום מדלקת ראות ומעוד מחלות שיש להם תרופה, כאשר אחת משתי החברות מתקשרת אלי בא לי ממש לסגור את הטלפון או לא לענות להם כי אני מוציאה המון אנרגיות בלהסביר להם למה לא והם לא מבינות ולא ומתיאשות מהוויכוח על זה.

מה דעתכם?

בת חן191

New member
ראשת תהיי בריאה ושנית תעשי איך שאת מבינה

אני לא היתי לוקחת את הפטריה

יוליקה

Member
מנהל
אני מסכימה עמך

אין שום מצב שאני אשתכנע לעבור לרפואה אלורנטיבית

מינהר

New member
ניצת, אני לא מאמינה בסנריידר, אבל שווה לך לבדוק

עם עצמך, איך התקררת באילת. קור, עייפות, חילופי טמפ' מהירים, ולא לחזור על הטעות.

בת חן191

New member
האם משהוא שמע על חבילת טריפל של סלקום שקל 149

טלויזיה כל הערוצים ,טלפון ללא הגבלה ספק ותשתית איטרנט??

יוליקה

Member
מנהל
מאד!!

יש לה את האופציה לגלגל אחורה כל סרט או חדשות..
אם פיספסת איזה משפט... מגלגלים אחורה אפילו באמצע החדשות
ואפשר לשמוע שוב...

בת חן, אנחנו ביס וצילצלנו לעבור

לתכנית החדשה וקבעו לנו טכנאי לחודש מאי, אבל אם את בהוט או בחברה אחרת ותרצי לעבור לייס יקבע לך תור מיידי.

לנו יש ממטר מקליט והוא מקליט לנו בקביעות 2 ערוצים את 12 ואת 14 ומעבר לזה אנחנו יכולים להקליט בו זמנית עוד 6 תוכניות, לא להאמין עד כמה אנחנו מקליטים, רואים את ההקלטות בזמננו הפנוי, אפשר כמו שיוליקה כתבה ללכת אחורה ולשמוע את מה שפספסתי, הבעיה בייס מתחילה כאשר הממירים מתקלקלים וזה קורה בערך אחת לחודשיים ואז יש בעיה נוספת וזה להתקשר אליהם, אז ממתינים שעות רבות על הקו לקבל נציג שרות, מייאש עד כדי רצון לעזוב אותם.

בת חן191

New member
האמת שאני לא מקליטה כלום מספיק לי מה שיש אין לי סבלנות לראות

כל כך הרבה סידרות אני מקשיבה די הרבה לרדיו אולי זה תמוה
היתה לי טלויזיה גם בחדר שינה הוצאתי אותה אני מעדיפה בלילה לקרוא
או להקשיב לרדיו
אני לא רואה הרבה טלויזיה בעיקר אחרי הצהרים שומעת פרשנויות,

את לא צריכה הרבה תוכניות

המכה הגדולה יותר היא שיותר מחצי הזמן יש פרסומות.
אני מרגיש זעם כשמבזבזים את זמני לראות פירסומות שטוחנות לי את השכל.

שמים להקליט סדרות או סרטים שרוצים, ואחר כך אפשר לדלג על הפרסומות ולא לבזבז חצי מהזמן עליהן.

זה כבר חידוש

לגלגל אחורה אני יכול לעשות בסרטים (הכפתור האדום ב-הוט) ואני מניח שהשלב הבא יהיה גילגול תוכניות מוקלטות אחורה. בינתיים הפתרון הוא להקליט תוכניות ואצלי יש רשימה של תוכניות שאוטומטית מוקלטות.

עשיתי פעם בדיקה ומצאתי שיותר מ-50% מזמן השידור הוא לפירסומות בכסף או של הטלויזיה עצמה.
היום המצב הרבה יותר רע כיוון שיש הרבה יותר פרסומות, ולא מספיק שעל המסך מספר הערוץ בצד ימין, מידי פעם מופיעה פרסומת בצד שמאל למעלה ומסתירה פני אנשים בסרט או בראיון, והנה גם מידי פעם השליש התחתון של המסך הופך לפרסומת ומה שאתה רואה זה רק חלק הולך וקטן מהמסך.

מסתבר שהצופה הוא בסך הכל פלטפורמה לפירסומות, הוא עצמו לא חשוב.
ואני יושב מרגיש מטומטם לשבת ולצפות עד אין סוף בפרסומות שלא מעניינות אותי, ואני רואה איך יותר מחצי זמני אני מבזבז על כלום ואני שבוי בידי חברת הטלויזיה הארורה הזו.

אז אני מקליט, אבל גם שם יש מלכודות מכוערות כאשר בתוך הפרסומות מידי פעם מופיע דמות שנראה כאילו התכנית ממשיכה, אתה עוצר ורואה שמדובר בעוד פרסומות...

והמכוער ביותר שדקה או חצי דקה לפני סיום תכנית, נותנים 15-20 דקות של פרסומות כיוון שיודעים שאנשים מצפים לראות את הסוף....

אז בינתיים הרע במיעוטו זה להקליט סרטים ותוכניות, כיוון שגם הזזת הצפיה אחורה בעצם לא נותנת פתרון לעול הכבד והמציק של הפירסומות.....

אם הייתי מחוקק, הייתי קובע שלפני תחילת קובץ פרסומות יש לכתוב מאיזו שעה בדיוק עד איזו שעה בדיוק הפרסומות, כך שאני יכול בינתיים להעביר לערוץ אחד לתכנית או לערוץ מוזיקה כל שהוא, לפחות אם אני ממתין אז שיהיה בכיף, או שאוכל לעשות משהו אחר בינתיים.

זה כמובן לא יקרה לעולם כמו שהחרדים לא יעזבו את הפוליטיקה והדתיים בכלל את השלטון. כי במצב הנוכחי כולם מרוויחים הון עתק, והיחידי שמפסיד הוא הצופה שצוחקים עליו כל הדרך לבנק.....

יוליקה

Member
מנהל
גם לי יש הוט. אתה יכול לגלג אחורה

רק אם עמדת על אותה תוכנית.
בסלקום, אפשר לגלג אחורה גם אם לא צפית באותו ערוץ...

למעלה