זה כבר חידוש
לגלגל אחורה אני יכול לעשות בסרטים (הכפתור האדום ב-הוט) ואני מניח שהשלב הבא יהיה גילגול תוכניות מוקלטות אחורה. בינתיים הפתרון הוא להקליט תוכניות ואצלי יש רשימה של תוכניות שאוטומטית מוקלטות.
עשיתי פעם בדיקה ומצאתי שיותר מ-50% מזמן השידור הוא לפירסומות בכסף או של הטלויזיה עצמה.
היום המצב הרבה יותר רע כיוון שיש הרבה יותר פרסומות, ולא מספיק שעל המסך מספר הערוץ בצד ימין, מידי פעם מופיעה פרסומת בצד שמאל למעלה ומסתירה פני אנשים בסרט או בראיון, והנה גם מידי פעם השליש התחתון של המסך הופך לפרסומת ומה שאתה רואה זה רק חלק הולך וקטן מהמסך.
מסתבר שהצופה הוא בסך הכל פלטפורמה לפירסומות, הוא עצמו לא חשוב.
ואני יושב מרגיש מטומטם לשבת ולצפות עד אין סוף בפרסומות שלא מעניינות אותי, ואני רואה איך יותר מחצי זמני אני מבזבז על כלום ואני שבוי בידי חברת הטלויזיה הארורה הזו.
אז אני מקליט, אבל גם שם יש מלכודות מכוערות כאשר בתוך הפרסומות מידי פעם מופיע דמות שנראה כאילו התכנית ממשיכה, אתה עוצר ורואה שמדובר בעוד פרסומות...
והמכוער ביותר שדקה או חצי דקה לפני סיום תכנית, נותנים 15-20 דקות של פרסומות כיוון שיודעים שאנשים מצפים לראות את הסוף....
אז בינתיים הרע במיעוטו זה להקליט סרטים ותוכניות, כיוון שגם הזזת הצפיה אחורה בעצם לא נותנת פתרון לעול הכבד והמציק של הפירסומות.....
אם הייתי מחוקק, הייתי קובע שלפני תחילת קובץ פרסומות יש לכתוב מאיזו שעה בדיוק עד איזו שעה בדיוק הפרסומות, כך שאני יכול בינתיים להעביר לערוץ אחד לתכנית או לערוץ מוזיקה כל שהוא, לפחות אם אני ממתין אז שיהיה בכיף, או שאוכל לעשות משהו אחר בינתיים.
זה כמובן לא יקרה לעולם כמו שהחרדים לא יעזבו את הפוליטיקה והדתיים בכלל את השלטון. כי במצב הנוכחי כולם מרוויחים הון עתק, והיחידי שמפסיד הוא הצופה שצוחקים עליו כל הדרך לבנק.....