בוקר טוב לשבת בבוקר

בוקר טוב אליהו

כולם ידעו בדיוק מה קורה, אבל לא עשו רעש מזה כנגד מקימי המדינה מתוך כבוד (ולכן ההם הרשו לעצמם).
עמוס בן גוריון היה איש מושחת, אבל מנסיונו כקצין בריטי, תרם רבות למשטרה.
כשהיה ממ"ז תל אביב הדובר שלו היה הסופר מוסינזון שאין לו שום מושג על משטרה.

הכל מה שהיה נקרא "ויטמין פי".

משה דיין זה היה ידוע, אני עצמי קבלתי אירוע שהיתה התמוטטות בחפירה באזור, הגעתי עם הניידת וסייעתי לחופרים בידיים כדי לחלץ את דיין החוצה, משהתאושש, עלה לרכב ונסע והשאיר את כולם עם טעם של חמיצות בפה - גם גונב עתיקות וגם לא יודע להודות למחלציו.....

כבר אז היה ידוע שהפוליטיקה כמו היום הולכת בד בבד עם שחיתות, אבל אנשים המשיכו להצביע ולוי אשכול שנשאל למה הוא לא מקיים מה שהבטיח לקראת הבחירות, ענה:"אני הבטחתי, אבל לא הבטחתי לקיים את מה שהבטחתי".....

כל הפוליטיקאים מאז ומתמיד שקרנים רמאים נוכלים וגנבים, והבעיה שמשנה לשנה הם משתכללים יותר, כאשר ראש ממשלה מרשה לעצמו לשקר כל הבזמן ללא הרף ולרמות את הציבור ולהתנהג כאחרוני העלובים חסרי האישיות.

הנה בדיחה עצובה - (הסמל של דרעי?)...

הדסהש1

New member
אשתדל לצפות בתוכנית..בזמנו לא הייתי

מחמיצה אף תוכנית של שמעון פרנס...וגליקיריה והזמרים שבאו בזמנו ברצף
לארץ הייתי נוסעת להופעותיהם.אני היום כבר לא יכולה ומסוגלת לנסוע ולשבת
בהופעות ולא לדבר על מחיר הכרטיסים של ההופעות...

יופי הדסה, תצפי ותהני.

אני הבוקר פתחתי את הטלוויזיה בערוץ כאן 11 , ונפלתי על תוכנית של שלשיה, אורי הרפז שהיה אחד מהפרברים, דורית ראובני, וחנן יובל שגר בשכנות אלינו והילדים שלנו למדו באותה הכיתה, אורי הר פז ודורית ראובני היו ילדים של שליחים בברזיל, שרו את ''מתוק התפוח הים הוא מלוח'' ממש התמוגגתי, איפה יש עוד היום שירים שכאלה.

ואורי הר פז נתן קטע ידוע שלו רק על הגיטרה, היה מושלם.

תודה, ראיתי את ההודעה שלך ועברתי ל-12

ושוב מתוכנית של 30 דקות ברוטו, 10 דקות פרסומות.....

כל הכבוד

אני מלאת התפעלות מכל הבשלניות ועקרות הבית הנהדרות שאתן, אבל הכי
אני מצדיעה
לך, ניצת על כל הפעילויות שלך, את גם מנקה בעצמך ללא עזרה,
דירה כזאת ענקית, גם בשלנית, שעושה הכל בעצמך ולא קונה מוכן ובתוך כל זה,
יש לך את הכוחות והחשק לכל מיני עניינים תרבותיים ועוד הנאות של החיים,
אני מאחלת לך שתמשיכי בזה בכיף,
אני גם מקנאה בכם שיש לכם ראש לכל מה שקורה באקטואליה וגם מבינים
מה הולך, אני ממש לא בזה,
היום הוא השבת הגדול ואני בזכרונות משפחתיים לגבי היום הזה.
אני מאחלת חג שמח לכולם.

ציפי תהני לך ממה שיש, יש לך נכדים מקסימים

יש לך זכרונות נפלאים ויש לך אותנו.

תחשבי על זה שיש אנשים שהמשב והניידים לא זמינים להם מכל הסיבות שבעולם, או שהם לא מכירים את המדיה הזו , או שאין מי שיתקין להם, או שאין להם אפשרות לרכוש מחשב, תאניני לי שיש גם כאלה , והם אפילו לא יודעים מה הם מפסידים, תמיד יש כאלה שיש להם הרבה פחות מאשר לנו.

העצב שלי עכשיו מתרכז שהמון דברים כבר לא מהנים אותי כמו בעבר, אך זו דרכו של עולם.

אנשים עם הגיל משתנים ולא רק במספר השנים

הטעמים משתנים, היכולות משתנות, הרצונות מרוכזים יותר ומועטים, ובכלל, כל אחד לפי יכולתו.
היום אני גם אוכל מעט יחסית, אבל אם כבר אז שיהיה טעים.

נכון שרבים מידי מהזקנים אין להם שום מושג במחשבים או שיש להם רתיעה, אבל לשם כך יש קורסים מיוחדים להפעלת מחשב למבוגרים.
ניסיתי ללמד את אשתי על המחשב, אבל זה לא מתחבר אליה.

איך אמר טומי לפיד? "אחרי גיל 65 כל יום הוא מתנה".....
אז צריך למצות את המתנות הללו כי ביום שזה נגמר, זה נגמר.

אז נכון שאם אני צריך לבצע איזו עבודת חשמל או דומה בבית אני יודע שזה כבר לא בשבילי ומשלם לאנשי מקצוע, אבל אני לא מוותר על כתיבה, לא מוותר על לצאת מידי פעם לטייל גם אם זה מעייף אותי מאוד כי הרווח הנפשי שאני מקבל בטיול בארצי שווה יותר מהכל. וכמובן שלא אוותר על נסיעות לכרתים שהיא ארץ אחרת בלי מתחים ואין חדשות "מעניינות" ואין בעיות פליליות ובטחון - כך ששבועיים פעמיים בשנה אתה ממלא מצברים.

בשורה התחתונה: כל אחד ככל יכולותיו.

נימה3

New member
צפיתי הבקר בסרט "אהבה בדרכים"

כתוב שזו דרמה קומית חשבתי נלך, נצחק נשכח מטרדות היומיום. והנה שני שחקנים מעולים הלן מירו וג'ון סאטרלנד הם זוג מזדקן שהוא כבר שנים הולך ומתכלה בדמנציה לא תמיד יודע איפה הוא נמצא, לא תמיד מכיר את העומדים מולו וכמובן לא תמיד זוכר. והיא גם לא כל כך בריאה. אבל יש ביניהם אהבה גדולה ויום אחד הם מחליטים לצאת לדרך בקרוון שלהם. מבלי לידע את הבן והבת שמשתגעים מדאגה. ומה קורה להם בדרך. צחוק ודמע מתערבבים אבל בסך הכל משחק נהדר ומציאות עצובה. ומוכרת.

יוליקה

לפני כמה זמן ביקשתי ממך את השם של החומר שאת שמה לצמחי הפרא,
את נתת לי ואני ברוב חכמתי לא רשמתי, עכשיו אני שוב מבקשת, כי אני רוצה
להזמין את הגנן ושהוא יעשה את זה.
תודה

יוליקה

Member
מנהל
החומר ניקרא ראונדאפ

אבל שמעתי שיש חומר פחות מזיק... תשאלי בחנויות לחומרי הדברה כמו הגרעין

יש לי ספור דומה לשל נימה , מהשבוע , ועל אמת .

ביום חמישי ב7.00 בבוקר בעלי יצא בתחבורה ציבורית, קרי אוטובוסים , לאוניברסיטת "בר אילן" , ליום עיון בנושא תורה ומדע . הכנס מתקים שם בכל שנה , בשבוע שלפני חג הפסח , וכל שנה הוא נוסע . עד שעה 20.00 לא רק שלא חזר , גם לא התקשר , ולא ענה לטלפון . בשעה 21.30 התקשרתי לבן , ובקשתי שינסה להתקשר איתו ולברר מה קורה . היות וגם לבן לא ענה , ב22.30 התקשרתי למשטרה . הם הגיעו הביתה ואספו עוד פרטים, והיו מקסימים , אבל גם המשטרה לא הצליחה לקבל תשובה טלפונית מה"נעדר", כפי שכונה בפיהם בטלפונים התוך משטרתיים .הם נשארו כאן , איתי בבית , עד שעה 00.00 כשהגיעה הודעה ממנו שסוף סוף הצליח לעלות לאוטובוס בדרכו לבאר שבע . השוטרת החמודה , השאירה לי את מס הטלפון שלה ובקשה שברגע שיגיע , יתקשר לדווח .וכך עשה , דיבר איתה והיא מצידה באה שנית הביתה לראות אותו במו עיניה .
ולסיום הפרשה משמרת הבוקר של המשטרה צלצלו גם הם , לוודא שהכל בסדו ואפשר לסגור את התיק .
כל הכבוד למשטרת ישראל !!!!!!!!!!!!!

היי ציפי , מזמן לא דברנו .

בעלי , בעקרון , לא אוהב לענות לטלפונים . גם לא בבית , לרוב זה התפקיד שלי . לכן גם לא ראה שהמשטרה מצלצלת אליו .טוען ששלח וואטסאפ ב20.30, שעקב הפגנת החרדים כל הכבישים חסומים . אין יוצא ואין בא . אלי ההודעה לא הגיעה . אבל הוא עשה את חלקו , לא בדק שההודעה גם הגיעה . אחרכך השאיר את הטלפון על שקט , ולא היו לו יותר בלבולי מח , כמו שנוהג לכנות את שיחות הטלפון . לא שמע את הצלצולים שלי , של הבן ומהמשטרה . תודה על ההתענינות ,מקווה שאצלכם הכל בסדר , ושיהיה לכם חג שמח ,
נ.ב. אצלינו אין בעיה של שטיפת כלים , בעלי עושה זאת באופן קבוע , זה כמו ריפוי בעסוק בשבילו , תמר .

nurii

New member
ראיתי את הסרט לפני שבועיים

לא יותר מנחמד וקצת ארוך ולעוס לטעמי.

למעלה