בוקר טוב מאילת הלוהטת

בת אל57751

New member

pazi66

New member
לי היה נראה שאנחנו עושים את זאת מאז הקמת המדינה

הבעיה שאין עם מי לדבר.כבר כל העולם ואפילו יהודי ארה"ב מאשימים אותנו שאנחנו הרוצחים ושהערבים חפים מפשע, האו"מ
מאשים אותנו, אירופה מאשימה אותנו, כל העולם מאשים אותנו, בגזענות, ברצח ילדים ונשים, ברצח חפים מפשע....אז מה, עכשיו
אנחנו רוצים להוכיח לכולם שהם צודקים...ושאנחנו הרוצחים ?
הם רוצחים אותנו אז הפתרון שאנחנו נתנהג כמוהם ?
אנחנו לא ערבים...אנחנו יהודים....אלנו כתוב "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ "..."לא תרצח"....מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ""

בת אל57751

New member
אמירות כמו שלך מדרבנות ומחזקות את העולם

להיות נגדינו ולא מעט יהודים אשמים שאומות העולם נגדינו כי היהודים מחזקים את ידם

ודי להיות יפי נפש זה רק מזיק לנו לא מוסיף,,,

כל העולם נגדינו בגלל יהודים שהם נגדינו
אם היהודי היה מרים ראש ונותן להבין שאנחנו לא ספוג ולא עושים אתנו מה שרוצים גם אומות העולם היו מתנהגות אחרת איתנו,,,

pazi66

New member
ובבקשה על תגידו עלי שאני ימיני או קיצוני או דתי

אני לא דתי...אני חילוני גמור, אני לא ימיני אני לא שמאלני ,מרכז...אפשר להגיד בדעות של יאיר לפיד....בזמנו הצבעתי עבורו...
לאחרונה הצבעתי עבור הרצוג.בהחלט לא שמאלני ולא חסיד של האומה הערבית....אך רוצה שלום, מוכן לוותר על שטחים לעומת שלום....יש לי עכשיו נכדים בקרבי...מספיק עם המלחמות שלא מובילות אותנו לשום מקום....חיי אדם יותר יקרים ושווים מארץ
ישראל השלמה....אין לי שןם סנטימנטים לאבנים ועתיקות מתקופות התנ"ך, יש לי סנטימנטים לחיי אדם.

בת אל57751

New member
כשהערבים ירצו יהיה שלום ברק ואולמרט נתנו להם כמעט הכל

ןהם סרבו,,,יצאנו מעזה פינינו את גוש קטיף

האם הראו רמז רצון של שלום??

מצהירים שעד שלא יקבלו את כל הארץ לא יהיה שקט אז עם מי לעשות שלום??

מינהר

New member
פזי, על איזה שטחים אתה מוותר בשביל שלום?

על העיר שלך? או אתה נדיב עם העיר של חברך? ולמה אין לך סנטימנטים לאבנים ועתיקות מהתנך?
זה הקושאן שלנו על הארץ. זה והתנך עצמו.

pazi66

New member
שטויות, אני מוותר על כל השטחים שכבשנו תמורת שלום

אני לא צריך קושאן על מדינת ישראל ...יש לנו מדינה שלנו , חזקה מספיק מבלי לשלוט על עם אחר, קיבלנו את המדינה
בצורה חוקית ,עם גבולות ממדינות העולם...אף אחד לא יגרש אותנו מארצינו...אנחנו יודעים להגן על עצמנו, יש לנו את הכח והעוצמה...הוכחנו זאת הכל מערכות ישראל.....העולם תמיד אהב אותנו, כיבד אותנו ...הינו גאים להיות ישראלים....ותראי
למה הגענו בשנים האחרונות....בגלל חוסר מעש, מנהיג חלש, פחדן, שקרן ,מזגזג,הססן, דואג לאדיר את כוחו והונו...אינו
דואג לעם, מסתבך עם כל העולם....גורם שכולם ישנאו אותנו..

מינהר

New member
פזי אולי תסביר לי למה יש לך נכדים בקרבי,

ובכלל כל הקרביים והצבא, אם הערבים כאלה צדיקים שוחרי שלום וניתן לסמוך עליהם, שתמורת שטחים, או כל יו-ש, הם לא ירצחו יהודים?
ראית מה עשה ערפאת כאשר עשו איתו הסכם שלום והזמינו אותו ארצה?
טרור בצרורות.
ולמה בעצם שלא תרצה לתת לערבים גם משטחי ישראל שלפני 67? כל מקום שיש בו רוב ערבי, הגליל, המשולש? הרי הם רוצים את כל ישראל. לא רק את יו-ש. תמורת "שלום" כמובן?
עם שלא מוכן להיאבק בשביל ארצו מאבד אותה. החוקיות של שטחי 48 ו67 זהה. שניהם הושגו, לאחר שהערבים תקפו אותנו ואנו אבדנו מטובי בנינו כדי להדוף אותם. הבעיה שיש רוב ערבי ביו-ש היא הבעיה היחידה, שמצריכה ויתור טריטריאלי משמעותי, עם בטחונות בטחוניים. על שלום מצידם אפשר בינתיים רק לחלום.
ראה עזה. אין שם אף יהודי. אז מה?

pazi66

New member
האם ציינתי באיזה שהוא מקום בדיון שלנו שהערבים צדיקים ?

אך לא כל הערבים מחבלים....התינוק שנשרף לא היה מחבל, הוריו ואחיו לא היו מחבלים....למה יש לי נכדים בקרבי, כיוון שילדי
היו גם בצבא בקרבי, והם חינכו את ילדיהם לאהבת הארץ ונכדי התנדבו להגן ולהלחם עבורה.
מצטער מינהר ובת אל....אינני יכול להתדיין עם אנשים שהם קיצוניים בדעותייהן, זה רק מביא לריב ומדון, לאוירה לא טובה,
עכורה...לכן אני אשאר בדעתי ואתן בדעותיכן....ואני מפסיק ויורד מהנושא, על מנת לשמור על חברות ורוח טובה.אין כל טעם להמשיך בדיון עקר שבן לעולם לא נגיע להסכמה.בבקשה מינהר אל תפני אלי עוד דברים בנושא זה...אינני מתכוון יותר לענות...וזאת
לטובת כולנו...נסכים לא להסכים .....כל אחד ודעותיו ויש לכבד זאת.

מינהר

New member
פאזי, אתה צודק. גם פרופ אומן טוען שהמצב בלתי פתיר.

לפי מודל שלו של תורת המשחקים.
אבל אין לך כל זכות לקרא למישהו קיצוני, אם הוא אמצע, ורואה את המבט של שני הצדדים. אם מישהו חושב אחרת ממך הוא קיצוני? אולי הוא מציאותי, ואתה לא מציאותי? היה טוב אם היית מתנצל. צריך לחשוב פעמיים לפני שמשמיצים מישהו שהוא קיצוני.

pazi66

New member
מינהר, אם נעלבת על הגדרתי,אני מתנצל

נכון, לא היתי צריך להשתמש במילה זאת...קבלי התנצלותי

בת אל57751

New member
בעת האחרונה היו כל כך הרבה דקירות בירושלים ודריסות

של יהודים לא שמעתי גינויים ואפילו בפורם הנל עבר חלק
ונתניהו אולי זו שגיעה שלו לא רץ להג להתלונן לגננת
יהודים זה מובן מאליו שנרמסים,,,,

אז בטח שלא להזכיר את הצד השני,,,

pazi66

New member
בת אל גם אנחנו בזמנו פגענו, הרגנו, פיצצנו אנגלים

בזמן המנדט בארץ ישראל....זוכרת ? היתה מטרה ונלחמנו עליה בכל האמצעים....לא רצחנו נשים וילדים וסתם אזרחים חפים מפשע, נלחמנו נגד החיילים,הצבא הכובש ,השלטון הבריטי וזה היה לגיטימי ומקובל

בת אל57751

New member
תעשה לי טובה ואל תיתמם אתה רואה רק מה שעשו

להם ומה שעשו לנו הכל שכחת לא יספר מרוב

אני נגד מה שעשו עכשיו הקיצוניים ומקוה שיתפסו ויענשו בחומרה
אבל אותו דבר אני דורשת מהרשות שתתפוס את המחבלים שלה תעניש אותם ולא תצהל על הגגות
תפאר אותם ותנציח את שמם,,,זאת אנו לא עושים אנחנו מגנים את הפושעים שלנו הם לעומת זאת מפארים אותם

"הא בהא תליא?"

אין קשר בין שני הדברים.
מחד, אנחנו יודעים היטב שכוחות הבטחון בשטחים (צהל והשב"כ) הכשילו מאות נסיונות פיגועים של ערבים נגד יהודים.
מאידך אנחנו רואים התנהלות אנמית נגד מחבלים יהודים שפועלים לדעתם בשם "החבר הדמיוני".

בשורה התחתונה = מצידי שיחסלו כל מי שהולך לפגוע במישהו אחר, אבל זה לא ממש יעזור לפי ההתנהלות היום כאשר לשב"כ אין כמעט כלים להילחם בפנאטים היהודים.

האכזריות שלהם איננה פחותה משל הקיצוניים הערבים.
אני זוכר מצויין כאשר הייתי חבלן-משטרה ונודע לנו שהחבלן סלומון חירבאווי נפגע כאשר ניגש לפתוח את דלת המוסך של אחד מראשי הערים הערביות בגדה שאיימו על חייהם, המטען התפוצץ וידיו נקטעו והוא התעוור, כאשר אנשי המחתרת היהודית שעמדו בסמוך וראו מה קורה, לא הזהירו אותו, אחר כך טענו שלא נורא, הלך דרוזי, מה קרה?

בת אל57751

New member
וכי למה נחמיר עם המפגעים היהודים?? האם שלטונות הרשות

מטפלים ם בטרוריסטים הערבים שלהם??מחפשים אותם נותנים להם עונשים כולאים אותם?? זה תפקידם כמו שרוצים שנטפל בטרוריסטים היהודים .שהם הערבים יטפלו בטרוריסטים שלהםאבל הם מהללים אותם ,,מנציחים את שמם
קופצים משמחה על הגגות ומבטיחים להם 7 בתולות על כל שהיד

ולשמוע את המשפט אנחנו לא נהיה כמו שהם נמאס זה משפט לעוס אדם לא נותן את הלחי השניה עומד על זכותו ולא איזה כבשה פועה,מסכנה שמורידה את הראש שיכו אותה,,,כי אנחנו לא כמו שהם

pazi66

New member
אולי לך נמאס לשמוע , אך זאת האמת...אל לנו להפוך לחיות אדם

כמו המחבלים, אוי לנו אם נגיע לזה.יש לנו צבא חזק ,צבא מוסרי, למרות הדעות של העולם, אנחנו נמשיך לשמור על טוהר המידות
לא לפגוע בחפים מפשע בילדים ובנשים, נחסל את המחבלים והרוצחים....וגם נטפל היטב בטרוריסטים היהודים שהפכו לחיות אדם
ונדאג שיקבלו אותו הטיפול שמקבלים הטרוריסטים הארורים והרצחנים של האויב....הם מזמן הפכו לאויבי ישראל שיש להתפטר
מהם מהר ככל האפשר.

בת אל57751

New member
תמשיך תמשיך להיות טהור עד שתקבל זאפטה מדאעש ופצצתת אטום

מאירן יחד עם חמאס וחיזבאללה ,לא אתה חלילה ,אני מתכונת כל העם שלנו שדורשים ממנו להיות יפה נפש וטהור,

pazi66

New member
מה פה הקשר לדאש ולפצצת אטום ? מה זה

קשור לטרוריסטים יהודים חיות אדם ולרצח תינוקות, נשים וחפים מפשע ?

למעלה