2
G galitos21 New member 13/4/09 #23 כנסי נורא יפה אהבתי את כולם במיוחד את ה3....אז אני מבינה שאת יודעת לעשות רק קול'אג.... חבל שאת לא יודעת לעצב
כנסי נורא יפה אהבתי את כולם במיוחד את ה3....אז אני מבינה שאת יודעת לעשות רק קול'אג.... חבל שאת לא יודעת לעצב
ק קוקילידה23 New member 14/4/09 #40 כמה דברים זה בסדר גמור לבקש עיצובים, לשם כך נולד הפורום, וזה בסדר לא לאהוב כל עיצוב שמכינים לך, אבל את גם לא יכולה לפסול כל דבר. אם את רוצה שנעצב לך משהו עליך להיות יותר ספציפית [צבעים / רקע / וכו'] כדי שאנשים לא יעצבו סתם. תודה על ההבנה.
כמה דברים זה בסדר גמור לבקש עיצובים, לשם כך נולד הפורום, וזה בסדר לא לאהוב כל עיצוב שמכינים לך, אבל את גם לא יכולה לפסול כל דבר. אם את רוצה שנעצב לך משהו עליך להיות יותר ספציפית [צבעים / רקע / וכו'] כדי שאנשים לא יעצבו סתם. תודה על ההבנה.
G galitos21 New member 14/4/09 #45 קוקי וכל שאר הפורום אני מחפשת משהו מיוחד אם אפשר לשים אותנו באיזה אי ומסביבנו ים ואז לשים אותנו מתחת לעץ..תודה רבה
קוקי וכל שאר הפורום אני מחפשת משהו מיוחד אם אפשר לשים אותנו באיזה אי ומסביבנו ים ואז לשים אותנו מתחת לעץ..תודה רבה
N Natali Milano New member 13/4/09 #25 ../images/Emo207.gif מישו יכול להכין לי רקע יפה? אם כמה תמונות של אשרשר? תמונות של הזמרת שאני אוהבת