בוקר טוב מבקשת לדעת....

בוקר טוב מבקשת לדעת....

פרוש לחלום למבינים- חלמתי אותו הבוקר יום שלישי אני מטילת עים עגלה ליד חוף הים התינוק לא שלי מאחורי ישנה משהי אך לא ברור לי מי .היא עים ילד ואנחניו אומרות לילד שהים מאוד סוער היום ואסור להכנס ואני מרגישה פתאום רוח חזקה שמרימה אותי למעלה. אני מבינה שזה מצב טבעי בגלל הרוח ואז נוחתת ואז שוב רוח חזקה יותר מרימה אותי יותר גבוה עים העגלה של הילד ןאני קצת חוששת ואני חושבת הם סומכים עלי מה יהיה שומעת מלמטה שאומרים תראו אותה היא עיפה למעלה הפחד מכרסם בי ואז מרגישה שאט אט אני נוחתת אך הרוח שורקת באוזני עד התעררות מוחלטת.יום ניפלא לכולם אלמוגית1

סיריוס1

New member
חלום מדהים ! לדעתי...

...זה משהו שקשור גם אליי באופן אישי אולם עדיף שלא אכתוב כדי לא "לשבור כלי תודעה" כאן. המשמעות האישית עבורי מובנת באופן מלא, אולם לדעתי עבורך זה חלום שמדבר על מצב אמיתי בו היית ליד חוף הים במימד מקביל ועשית "שליחות" עבור אותה אישה שהיתה מאחורייך, עזרת לה לעבור "שער בין מימדי" במסגרת ההתפתחות שלה. הרוח ששמעת זה משק כנפי המלאכית שלך שכן בעזרתם את עושה את את המשימות שלך במימד המקביל. כלומר, היתה אשה עם עגלה וילד שהלכה ליד חוף הים והיתה צריכה לבחור אם לעבור דרך שער מימדי שנפתח מולה, את הגעת בשליחות מלמעלה ובמעוף כנפייך עד אליה ממש ליד מול השער שהיא היתה צריכה לעבור ועזרת לה לעבור בהצלחה. עבור אותה אשה זה סיום מציאות שלילית כלשהי בחייה ופתיחת מציאות חיובית כלשהי בחייה האישיים שמפוקחים על ידי המלאכים שבשמיים, ואת חלק מאותה קבוצה מלאכית כאן למטה על פני האדמה... את המשמעות האישית עבורי לא אוכל לציין. אבל כן אגיד שהיא חיובית.

סיריוס תודה

אתה תמיד מצליח לרגש אותי עד צמרמורת באמת. אנא כתוב לי במסר אישי מה הכונה לגביךבבקשה מחכה בברכה מתמדת אלמוגית1

אלמוגית שלום רב

הייתי מפרש את חלומך על רקע ההודעה הקודמת שלך. הדמויות שעל חוף הים הם שתיהן את. הדמות עם הילד זוהי את המחוברת לבית למשפחה לבן הזוג ויותר מכך לשיגרה. הדמות עם העגלה זוהי את המוכנה ללכת, לזרום עם כוחות הנפש המיוחדים שלך כפי שהצגת אותם בהודעה הקודמת. הרוח הנושבת היא הכוחות אלו. את חוששת לשיגרה, הים סוער ואסור להכנס אליו, אבל הרוח חזקה ממך. היא מרימה אותך אל על, את מרגישה את כובד האחריות, מפחדת להינתק, הן כולם תלויים בך, ואת אמנם נוחתת אך הרוח לא מפסיקה לנשב ולשרוק באוזנייך, והיא לא תפסיק עד אשר תכירי בה ותתמסרי אליה. יעקב נ.ב. הפירוש של סיריוס הוא אמנם מעניין מאד. נראה לי שהוא התעופף שם יחד איתך, ואולי אף גבוה יותר, אבל את נחתת בסוף.

תודה יעקב אך...

מהי הרוח שמנשבת ועלי להכיר בה ולהתמסר אליה סלח לי על בורותי תודה בברכה מתמדת אלמוגית1

,תודה יעקב

יש הרבה מן האמת בתשובה של סיריוס הכן יש משהי שאני מנסה לעזור לה כמעט כול הידודות אצלה פגומים אז ברור לך שאני עובדת קשה. וגם תשובתך אמיתית ונכונה תודה לכולכם בברכה מתמדת אלמוגית1

סיריוס1

New member
לא בדיוק אני,...../images/Emo13.gif

...האלוהים היה איתה שם ואני מקבל ממנו...

ברוך שובך ידידי יעקב ../images/Emo140.gif

נראה לי שהציפיות שלך, מגם וגם, להבנה גדולות מידי.

אפרים ברוך הנמצא

אתה צודק, הם מזכירים לי את אותו החתול המסוגל לחוש ברעידת אדמה שבועיים מראש, אבל לא בגלגלי המכונית מטר ממנו. מתגעגע אנושות יעקב

neophile

New member
אני חושב שזה אי הבנה אנושית

אני לא מאמין שחתולים נדרסים בלי כוונה , אולי זאת התאבדות או הוצאה להורג שכזאת.. אוי כמה לא הגיוני זה נשמע! הרבה יותר הגיוני שחתול מסוגל לשמוע רעידות אדמה שבועיים מראש אבל לא בגלגלי המכונית מטר ממנו..כן זה כלכך הרבה יותר הגיוני..

יעקב היקר, העלית כאן שאלה מעניינת

היא קשורה באבולוציה. האבולוציה הכשירה את החתולים במשך מיליוני שנים לחיות בטבע ואת הטבע. הם חלק מכל מה שקורה ביקום והרי הם כל כך מתואמים איתו כך שמובן שהם יהיו קשובים לו. מצד שני המכוניות הן תופעה חדשה בעולמנו, ולחתולים עדיין אין מנגנוני זיהוי שיאפשרו להם לקלוט אותן באותה בהירות כמו רעידות אדמה וכדומה. ואני מקווה שאתה מתגעגע נואשות ולא חלילה אנושות, ואם כן, תהיה בריא, זיי גזונט אונד שטארק ידידי.

אוקין

New member
חתולים

גיטה את ממש צודקת,קראתי שלחתול יש מנגנון טבעי שגורם לו לקפוא במקום ולא לזוז ברגע שבאה לקראתו חיה גדולה במהירות רבה. וכך הוא מפרש רכב נוסע. לכן, במקום לברוח,הוא קופא במקום.

neophile

New member
איפה קראת את זה?

בירחון החודשי של האגודה האנושית לפיענוח סודות היקום העוסק בתחום המתרחב של חתולוגיה?

אוקין

New member
שוחרר-תודה

שיחררתי בשניה את האינפורמציה הזאת. כל כך לא קשורה אליה (תודה לאל) לא יודעת אם קראתי,שמעתי,או אולי המצאתי (גם זאת אפשרות) רק יש לי בקשה אליך,(ונדמה לי שביקשתי כבר בעבר) אתה יכול לומר לי הכל...אבל בכבוד הראוי. זה שאתה לועג לזולתך לא מעצים אותך כלל.

neophile

New member
אתה לא חושב שההגיון האנושי

הוא לא רלוונטי לשאלות חתוליות?

למעלה