בוקר טוב מבקשת לדעת....

neophile

New member
*את

לא שאני מזלזל בהגיון אבל אני לא חושב שאנחנו משתמשים בו במלוא היכולת שלנו , עצם ההגבלה שלנו למה הגיוני ומה לא...זאת הגבלה על ההגיון.

אוקין

New member
מסכימה

אתה צודק,זה שחוקר זה או אחר,הגיע למסקנות מסוימות, עדין לא אומר שההיגיון שהנחה אותו למסקנות אלו הן האמת החתולית.
מי יבין ליבו של חתול?

הממ ../images/Emo101.gif

תצבטו אותי שאני אדע שאני לא חולמת... לא היה פעם אייקון של כדורים???

maysabel

New member
הכדורים נגמרו..

מרוב שימוש.. השאלה היא האם הם הועילו במשהו..............

../images/Emo115.gif היום תרופות כאלה ניתנות בשתיה ../images/Emo115.gif

מה לא ידעתן? פרוזק בשתיה פרקוסט בשתיה פרקודן בשתיה וכו' אני חושב שהעלות לקופת חולים במקרה חמור זה מאוד גבוה - לפחות בקבוק ביום, וכפי שאתן רואות, גם זה לא בדיוק עוזר!

גיטה היקרה

מאוד התחברתי לתשובה שכתבת לניאו למעלה "ציניות זה פאסה" לכן אני בטוחה שלא ענית כאן בציניות לאה

את צודקת ../images/Emo45.gif

ציניות היא הנשק של החלשים, שחושבים שיפגינו "שנינות" כביכול ואז יעריכו אותם.

maysabel

New member
גיטה בוקר אור

להבנתי ההסבר על השימוש בציניות מוגבל מאד. לפעול בציניות בא מכמה מקומות באדם ולא רק ממקום של חולשה וחוסר ביטחון המחפש אישור וחיזוק חיצוני.. הרבה פעמים מתחת לציניות מסתתר כאב גדול והביטוי הציני הוא כמו שחרור מעט מהלחץ והצביטות של הכאב ..או כמו זעקה.. ואפשר להרחיב עוד ועוד אז לא נתקבע בקביעות מגבילות אלא נרחיב את הלב וההבנות נחוש בתום את רענו..כמה שאפשר ממקום נקי בנו..לא הזדהות אלא אמפטיות למעלה בשרשור דווקא חשתי יותר כאב עמוק מאשר חולשה (לכן לא יעזור לבקש יפה מאדם להגיב בכבוד..) חיבוק לך מאיזה

הי מאיזוש

לא ביקשתי כבוד מאף אחד... אבל מי שלא מכבד את הזולת לא מכבד את עצמו. לגבי ציניות, לא הקדשתי לה מחשבה מעמיקה, לכן מן הסתם את יודעת יותר ממני. שיהיה לך סופשבוע נעים ושבת שלום.

maysabel

New member
:)

נכון..הכל מתחיל באדם עצמו ידע זה לא חשוב ולא בעל הידע מה שמשנה אלא השיתוף וההתפתחות המשותפת..ההפריה ההדדית שבת של שלום לך יקירה

למעלה