בוקר טוב - מזל טוב וברכות

אני לפעמים צבועה שבא לי למות מעצמי.

יש לי חברה שכל בוקר שולחת לי ווטצאפים מעצבנים, אז החלטתי במקום להתעצבן פשוט לחסום אותה, חסמתי, ובא לי גואל, לא מתעצבנת יותר בבקרים, הבוקר הלכתי לקניון ובמעליות אני פוגשת אותה, חיבוקים ונישוקים מצידה, שפת הגוף שלי כנראה לא דיברה אליה, מכירים מצבים שכאלה????????

עלה לי גועל מעצמי וממנה.

oritta17

New member
מקרה אחר שכעת נזכרתי בו ,אפרופו הפתעה במעלית,,

יום אחד אני עולה בקניון במעלית ביחד עם חברתי,והיא חקיינית לא קטנה,
והתחילה לחקות בקולות מוזרים את המנהלת מהעבודה, ובעודה עושה זאת נפתחה דלת -המעלית ,ונכנסה אותה מנהלת למעלית,וחברתי ממשיכה בחיקויים,בעיניים עצומות, כך,שהיא לא ראתה את המנהלת,שנעמדה לצידה במעלית.
המנהלת מיד זיהתה אותה, ושאלה "האם את מחקה אותי" ?
חברתי הבינה שהיא "נתפסה על חם",והשיבה לה: "לא לא מה פתאום אותך ?
את אחותי המעצבנת אני מחקה",,
באותו הרגע למזלה של חברתי,נפתחה הדלת,והסתלקנו משם מהר.
&nbsp

בת חן191

New member
תודה אורית,עכשיו התישבתי ליד המחשב מהבקר חשבתי

שתציעי גבר צעיר

nurii

New member
הכי מחמם בעיני-כרית חימום למיקרו

אבל השנה היו מעט לילות מאוד קרים.אצלי-שגרה נמוך על יד ואדי היה הכי קר השנה 7 מעלות, לעומת כל השנים שהדשא היה קפוא מרוב קור.העולם מתחמם......

בת חן191

New member
היתה לי כרית במקרו זה מחזיק מעמד רק כמה שעות

בקבוק מחזיק עד הבקר

הפתרון ממש פשוט

גם אני מאלו שקר להם, כשאשתחי אומרת שחם נורא, אני מדליק תנור.....

הפתרון?
יש לי שמיכה עם מילוי "הולופייבר" (יש גם או "הולופיל" הן מחממות יותר אבל עולות פי 2-3) וזה מחמם אותי תוך שניות ולא משנה כמה קר בחוץ.
השמיכה בשימושי מעל 20 שנה ולא אחליף אותה באף אחת אחרת.

אני יודע שהמחיר לא זול, אבל מי שמחפש זול מקבל זול.
כל אחד והשיקולים שלו.

1. זאפ
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-blanket&db270054=270056&db270057=4968820

2.
https://www.homestyle.co.il/product...MIm6mPxqil2AIVRj8bCh0b2QV4EAAYASAAEgIID_D_BwE

3.
http://www.golfco.co.il/bedroom/blankets/winter/wmikt-hvlvpiibr.html

4.
http://www.kas.co.il/product/שמיכת-הולופייבר-זוגית---200220#.WkECTdQrKmU

מינהר

New member
בסופר לידי אמר איזה בחור דתי, שיוכבד כשילדה את

משה היתה בת 130. לקופאית קוראים יוכבד. שאלתי אותו אם ככה כתוב בתורה. הוא אמר, כן. שאלתי, אולי ספרו אז את השנים אחרת. הוא אמר, לא. הוא לוקח את הדברים כפשוטם. נזכרתי אז שיש פשט, דרש, רמז, וסוד ביהדות. אמרתי לו. הוא אמר נכון, ושהוא מרים כוסית לכבודי. האם באמת כתוב שיוכבד היתה בת 130 או זה כתוב באגדות התלמוד?

מה יותר קל מאשר להמציא סיפורים?

זה קישקוש מוחלט.
יש מי שמדבר על 130 ויש מי שעל 250 ויש מי שעל 1250.
יש טענה שנולדה בכנען וירדה למצרים ויש מי שטוען שנולדה במצרים,
בקיצור הכל הבל הבלים כיד דמיונם המופרע של הפרשנים למינייהם, ואילו הדתיים הולכים בעיקבות הפרשנים ומאמינים לכל השטויות שהם טוענים.

למשל:
"שאלה:
האם הוריו של משה היו בחיים בזמן יציאת מצרים?

תשובה:
הנה כמה פרטים מעניינים על הוריו של גדול הנביאים, משה רבינו:
יוכבד, אמו של משה, האריכה ימים באופן יוצא מן הכלל: היא גם ירדה למצרים (עם יעקב אבינו ובניו) וגם יצאה מגלות מצרים בט"ו בניסן. לפי המסורת, היא האריכה ימים יותר ממשה בנה ואף נכנסה לארץ הקודש (בגיל 250!)
אביו של משה, עמרם, האריך ימים אף הוא וראה את ניניו של משה ואף ראה את אחיה השילוני.
שלך,
הרב מנחם פוזנר"

רק תזכורת: מירידה למצרים עד יציאה מצרים כ-400 שנה.....

לשאלחה הספציפית:
האמירה כולה שקר מוחלט כמקובל אצל הדתיים מכל סוג.
יוכבד מוזכרת פעמים בתנ"ך בלבד (שמות,במדבר) בשתי הפעמים מדובר על לידת משה ואהרון, בשום מקום לא כתוב בת כמה היתה.

לשאלה לפרשנים איך ילדה את משה והיתה בת 130, הם טוענים שבהגיעה לגיל 130 היא הפכה להיות בת 18 ואז ילדה את משה.....
עד כמה אפשר להאמין לטימטום ?
מסתבר שהחרדים והדתיים אכן מאמינים לכל השטויות והשקרים, ואחר כך דורשים שגם החילוניים יאמינו בשקרים ובהמצאות הללו.

oritta17

New member
מן הכתוב ברור שהגיל של אז,אינו מקביל לספירה של היום.

בעבר הרחוק,הייתי בהרצאה, והעלו את הנושא של עקידת -יצחק,
בביה"ס למדנו שיצחק בעודו נער הלך עם אביו להר המוריה,(ושם אביו אברהם עקד אותו.)
בהרצאה הוסבר,שיצחק לא היה כלל נער, אלא גבר בן 30 ,ושההסבר הוא בחישוב הזמן- וזאת,מכיוון שספירת השנים של אז -איננה תואמת לדרך הספירה שבתקופה שלנו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אין לזה שחר, סתם פרשנויות הזויות בלי בסיס.

כל האמירות כל סדר או מבנה שנים או מתי היה מה, זה חסר כל בסיס.

הדבר היחידי שאפשר לסמוך עליו זה אם משהו נספר לפי עונות השנה, כל היתר סתם המצאה של חוכמולוגים.

טוב זה לא פלא אצל אנשים שהעולם אצלם נברא רק לפני 5777 שנים.....

יוליקה

Member
מנהל
סליחה שאני שואלת

איפה אתן גרות שכל כך קר??? יש לי שמיכה פוך מנוצות שירשתי מאמי ע"ה כך אני מרגישה שהיא מחבקת אותי... אבל אני מורידה את השמיכה לעיתים בלילה כי חם לי ואני אפילו פותחת מעט את החלון... שנים שאני כבר לא משתמשת בסדין חימום... גם בדימונה כשהיה קר מאד כבר לא השתמשתי בסדין...

מינהר

New member
יוליקה, אני גרה בבקעת אונו, 3-4 מעלות פחות

מבתל אביב. לי תמיד קר בחורף, בזמן שחברות שלי חם להן. זה עניין אישי, לא רק מקום המגורים. אני כבר ישנה עם הפוך הפולני המצוין. אגב, בקבוק מים חמים טוב מאוד לכאבי גב.

בת חן191

New member
יוליקה אנחנו גרות בתוך עצמינו בדרך כל לא קר לי, אבל אתמול

היה ליקר אולי הרגשתי לא בטוב

בת חן191

New member
אני גרה בקומה עם 30 מדרגות ללא מעלית,והיום אני רואה

שלט ענק של משרד הבריאות
תשתדלו לעלות לפעמים במדרגות במקום במעלית
אז אני די ממושמעת

דרך אגב אימי בת ה94 עלתה את המדרגות עד אלי רציתי להביא לה כסא באמצא הדרך והיא לא הסכימה

מסקנה חפשו את הטוב,,בכל רע,

למעלה