בוקר טוב.מי לדעתכם מתאים לנהל את הפורום?

dori78

New member
לא הייתי ברורה, אני אחדד:

שום פורום בתפוז, הוא לא מסגרת טיפולית.
כן, מי שזקוק לתמיכה יכול לקבל אותה בפורומים, בתנאי שהוא מודע לעובדה, שבמקום ציבורי הוא חשוף לתגובות של כל הגולשים, גם כאלה שחושבים באופן שונה ממנו.

אני לא חושבת שמישהו פה ניסה להפוך את עצמו ל"שליט הפורום".
כמו כן, אני חושבת שיש פה ענשים שמדברים בצורה בוטה, זה עדיין לא הופך אותם לגיבורים או טובים יותר מהאחרים.
מצד שני, חבורה של נעלבים שעושים עניין מכל דבר זה גם לא ממש לעניין.
אגב, רק אני שמתי לב שבפורום הזה יש באופן קבוע באנר פרסומת של אתר סטוצים, עם הכיתוב המעודן "כנס אלי"?
או שעל זה אף אחד לא קופץ לזעוק, כי את זה אי אפשר לשנות?
(אי אפשר לשנות, גם פרסומת למוצרי תינוקות בפורום שעוסק בהתמודדות עם הפלות לא ירדה.)

לא אמרתי שאתה לא יכול להבין כי אתה חדש, אנחנו לא בצבא (וגם שם לא האמנתי בשטות הזאת של פז"ם).
כותב יכול לכתוב דברים רלוונטיים ביותר מרגע ההצטרפות שלו לפורום, זה לא קשור לוותק.
באותה מידה, גולשים ותיקים בפורום יכולים לכתוב דברים שלא קשורים לנושא השרשור או סתם לא לעניין.
אמרתי שאתה לא יכול להבין, כי לא נחשפת לכל מה שקרה פה בחודשים האחרונים.
אם ישבת וקראת את כל הפורום מיום פתיחתו לפני שהתחלת לכתוב - קבל ביטול. איכשהו, אני בספק לגבי זה.

בכל מקרה - אני חושבת שכולנו מסכימים שהפורום זקוק לניהול, ויפה שעה אחת קודם.
שעה, שעה וחצי

תתקיני Adblock, למען השם

ולגבי שאר התוכן אני מעדיפה לא להתייחס. אני חושבת שכל מי שנמצא פה יום וחצי יכול להתרשם בעצמו האם האנשים שמדברים בצורה בוטה כאן זוכים ליחס של גיבורים או לא (וע"י מי), והאם יש כאן "חבורה של נעלבים".

dori78

New member
זה שקול ל"אל תקראי הודעות שמפריעות לך".

בואי נסכים שהמטרה היא לא למצוא פתרונות טכניים, אלא לפתור את בעיית אי הנעימות.
אני מניחה שעל הדרכים לפתרון, כנראה שלא נסכים.

Saladin

New member
את מדברת שטויות שזה מדהים.

קשה להאמין שאת בת 35. שיא הפאתט.

dori78

New member
תודה

זה היה מאוד בונה מצדך.
וגם תורם לשיקום האווירה.

Elle992

New member
שיקום...

הרגת אותי! באמת שלא יכלתי כבר להתאפק...סליחה אבל זה לא היה לצחוק עלייך, אלא המילה "שיקום"

ולחשוב שיש כאלה שבאמת צריכים שיקום במציאות

Saladin

New member
לא ברור לי

מי מינה אותך לצפצף פה על "חבורת נעלבים" בכל הודעה שנייה שלך ביממה וחצי האחרונה, ומה הקשר של המודעה של הסטוצים לענייננו. זה שמישהו האדים אותך בטח לא נותן לך הצדקה לזה. תחושת המיאוס שנוצרה כאן היא לא רק בקרב שתיים שלוש פמיניסטיות אלא לדעתי בקרב רוב משתתפי הפורום הזה. התחושה שלי מההודעות שאת מפרסמת כאן לאחרונה היא של כוחניות והתנשאות כלפי אנשים פה. ובקשר להתבטאויות של שלונג ו"פרוסטי", אני באופן אישי לא נעלב מהן ולפעמים גם צוחק מהן אבל אין לי ספק שאין להן מקום בפורום כזה או בשום פורום (ולראיה בפורומים אחרים שהוא כותב בהם לא נותנים לו במה חופשית אם בכלל), ומדהים אותי שאת מעודדת את זה. הפורום הזה בהחלט צריך להיות באוריינטציה של תמיכה וצריך לגלות בו רגישות, גם אם נכון שזה לא בדיוק פורום תמיכה נפשית למבוגרים. אחרת מה ההבדל בין הפורום הזה לפורום סקס או פורום סטוצים.
יכול להיות שהבלגאן הנוכחי התחיל מהערה טיפשית שלי בהקשר ל"דירה" שלך (ואין ספק שהיא לא היתה מוצלחת. חשבתי פעמיים לפני שכתבתי אותה אם ללחוץ על "שלח" והייתי צריך לחשוב פעם שלישית). היא היתה טיפשית בעיקר בגלל שבאמת לא התכוונתי לומר בה שום דבר אישי עלייך אלא סתם לחמוד לצון. ובאמת חשבתי שאת אחלה מהתרשמות כללית שלי מכתיבתך בפורום וזה שאת מארגנת מפגש (לא שאני מתכוון לבוא אליו). האמת שגם לא ממש הייתי מעורה בפורום לאחרונה ועל סמך זה גיבשתי את הרושם שלי עלייך עד אתמול.
אבל ביממה וחצי האחרונה אני חייב לומר שקראתי כמה תגובות שלך בפורום הזה שגרמו לי לשפשף את העיניים. למשל התגובה שלך לסתוונית שבה הצעת לה ללכת למדוד את השלונג - זו בעיניי תגובה ממש עלובה, מצטער. אני לא מבין אפילו למה את מוצאת לנכון להתייחס לעניין הזה אם לא כדי לנפנף בזה מולה בצורה שמזכירה קטפייט מהסוג הנמוך (וזה בא בעיקר מהצד שלך, לא מהצד שלה , לפחות זה מה שראיתי). או תגובה שלך ל"פרוסטי" עם רשימת מכולת של הדרישות שלך מגבר בשרשור ש-IBA קיצץ בינתיים. קראתי את זה ואמרתי : WTF.
נוצרה פה הרגשה אצלי לפחות שאת, תסלחי לי על הביטוי, תופסת תחת. אני מודה שאני לא עוקב אחרי כל תגובה ותגובה שלך ונראה שחלק גדול מהאנשים פה כן מעריכים אותך. אבל לפחות לגבי מה שכתבתי בנוגע לזה שזה כן פורום שצריך לגלות בו רגישות ושצריך להיות שונה מפורומים "דומים" אחרים, אני לגמרי עומד מאחורי זה.

Saladin

New member
מבקש למחוק את התגובה שלי.

אני רוצה למחוק את החצי השני של התגובה שכתבתי (חוץ מהשורות האחרונות). לא הוגן מצידי לכתוב אותם בפורום וייתכן שמדובר בהצגה חלקית של הדברים. אני מתנצל על כך בפני דורי. פשוט כתבתי את התגובה תוך כדי עיסוק בעניינים אחרים ולא הקדשתי מספיק מחשבה לדברים.

Saladin

New member
ומבקש למחוק גם את התגובה הראשונה שלי

אליה. יש פה מישהו שאפשר לפנות אליו בעניין?

Elle992

New member
נייט!
השרת לא נמצא כרגע

אז אתה מוזמן להשאיר מסר עם הבקשה שלך בתקווה שמישהו יועיל בטובו לענות

Nurikabe

New member
אי אפשר

אפשר רק למחוק הכל (וכנראה שגם זה לא, כי אין למי לפנות פה). ולדעתי זה ממש חבל שההודעה שלך תימחק, אני אהבתי את מה שכתבת.

Nurikabe

New member
לפחות תגבה אותה

כדי שתוכל לפרסם את ההודעה לאחר עריכה.

AlanSmith

New member
המנהל הקודם, עזב ביום חמישי. בצהריים, היום

יום ראשון בבוקר.
זה לא מנהל על השנייה צריך קצת סבלנות. מי שקובע על המנהלים זה הנהלת הפורומים ולכן דיון על זה מיותר.
כמה ימים והנהלת תפוז תמצא את המנהל שמתאים לדעתם.

ידוע לי שמאחורי הקלעים יש אנשים שמעוניינים בניהול סה"כ. ושיהיה להם בהצלחה.

דיון זה לא יותר.

מאוד "מצעטרת"

אבל זה פורום ציבורי
ומותר פה לפתוח שירשורים ונושאים
ואם באה לה לפתוח דיון "מי לדעתינו ראוי לנהל" אאז מי שלא מתאים לו
שלא יגיב.

לפתוח זה דיון הכי נורמלי מהימים האחרונים...

לדעתי

תודה
אבל אם איבה טוב הלב פרש
אז גם אני,נשמה רגישה שכמוני לא אוכל להתמודד נפשית עם ניהול הפורום הזה
איבה כתב שזה עלה לו בבריאות ובעצבים ואני מבינה ל מה הוא התכוון.

ככה
שא. חבל לי על העצבים
ב. אין לי זמן לניהול
ג. כף רגלי לא תדרוך במשרדי תפוז
והם ממש לאאאא ידעו את הפרטים האישיים שלי

מי מתאים לניהול?
יש המון
את למשל

ברטור
אנונימוסטייל
סווינית {שם מלא לא זוכרת}
בלה
קלו
אל
ניר

יש פה המון גולשים שמתאימים
השאלה הגדולה היא האם הם יוכלו להיחשף למשדרי תפוז?

למעלה