לא הייתי ברורה, אני אחדד:
שום פורום בתפוז, הוא לא מסגרת טיפולית.
כן, מי שזקוק לתמיכה יכול לקבל אותה בפורומים, בתנאי שהוא מודע לעובדה, שבמקום ציבורי הוא חשוף לתגובות של כל הגולשים, גם כאלה שחושבים באופן שונה ממנו.
אני לא חושבת שמישהו פה ניסה להפוך את עצמו ל"שליט הפורום".
כמו כן, אני חושבת שיש פה ענשים שמדברים בצורה בוטה, זה עדיין לא הופך אותם לגיבורים או טובים יותר מהאחרים.
מצד שני, חבורה של נעלבים שעושים עניין מכל דבר זה גם לא ממש לעניין.
אגב, רק אני שמתי לב שבפורום הזה יש באופן קבוע באנר פרסומת של אתר סטוצים, עם הכיתוב המעודן "כנס אלי"?
או שעל זה אף אחד לא קופץ לזעוק, כי את זה אי אפשר לשנות?
(אי אפשר לשנות, גם פרסומת למוצרי תינוקות בפורום שעוסק בהתמודדות עם הפלות לא ירדה.)
לא אמרתי שאתה לא יכול להבין כי אתה חדש, אנחנו לא בצבא (וגם שם לא האמנתי בשטות הזאת של פז"ם).
כותב יכול לכתוב דברים רלוונטיים ביותר מרגע ההצטרפות שלו לפורום, זה לא קשור לוותק.
באותה מידה, גולשים ותיקים בפורום יכולים לכתוב דברים שלא קשורים לנושא השרשור או סתם לא לעניין.
אמרתי שאתה לא יכול להבין, כי לא נחשפת לכל מה שקרה פה בחודשים האחרונים.
אם ישבת וקראת את כל הפורום מיום פתיחתו לפני שהתחלת לכתוב - קבל ביטול. איכשהו, אני בספק לגבי זה.
בכל מקרה - אני חושבת שכולנו מסכימים שהפורום זקוק לניהול, ויפה שעה אחת קודם.
שעה, שעה וחצי
שום פורום בתפוז, הוא לא מסגרת טיפולית.
כן, מי שזקוק לתמיכה יכול לקבל אותה בפורומים, בתנאי שהוא מודע לעובדה, שבמקום ציבורי הוא חשוף לתגובות של כל הגולשים, גם כאלה שחושבים באופן שונה ממנו.
אני לא חושבת שמישהו פה ניסה להפוך את עצמו ל"שליט הפורום".
כמו כן, אני חושבת שיש פה ענשים שמדברים בצורה בוטה, זה עדיין לא הופך אותם לגיבורים או טובים יותר מהאחרים.
מצד שני, חבורה של נעלבים שעושים עניין מכל דבר זה גם לא ממש לעניין.
אגב, רק אני שמתי לב שבפורום הזה יש באופן קבוע באנר פרסומת של אתר סטוצים, עם הכיתוב המעודן "כנס אלי"?
או שעל זה אף אחד לא קופץ לזעוק, כי את זה אי אפשר לשנות?
(אי אפשר לשנות, גם פרסומת למוצרי תינוקות בפורום שעוסק בהתמודדות עם הפלות לא ירדה.)
לא אמרתי שאתה לא יכול להבין כי אתה חדש, אנחנו לא בצבא (וגם שם לא האמנתי בשטות הזאת של פז"ם).
כותב יכול לכתוב דברים רלוונטיים ביותר מרגע ההצטרפות שלו לפורום, זה לא קשור לוותק.
באותה מידה, גולשים ותיקים בפורום יכולים לכתוב דברים שלא קשורים לנושא השרשור או סתם לא לעניין.
אמרתי שאתה לא יכול להבין, כי לא נחשפת לכל מה שקרה פה בחודשים האחרונים.
אם ישבת וקראת את כל הפורום מיום פתיחתו לפני שהתחלת לכתוב - קבל ביטול. איכשהו, אני בספק לגבי זה.
בכל מקרה - אני חושבת שכולנו מסכימים שהפורום זקוק לניהול, ויפה שעה אחת קודם.
שעה, שעה וחצי
![](http://timg.co.il/f/Emo13.gif)