בוקר טוב |מעכשיו
על המילים

פוקסי99

New member
בוקר טוב |מעכשיו../images/Emo111.gif על המילים

ורק לעשות טוב לאחרים!!! וזה יעשה טוב גם לנו. ולהיות ישרים ואמיתיים כמו קרני השמש של בוקר פוקסי הנודניק הרי דחליל אמור להיות נודניק כל טוב ורק טוב פוקסי

princess gina2

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב פוקסי

אתה צודק באמת אנחנו פה בשביל ללמד וללמוד ולהעביר את הזמן בכיף אם כל אחד ייקח קצת אחריות אישית אז הדברים יראו אחרת. שיהיה לכולנו רק טוב. המון בריאות שבת שלום ומלא מתכונים
.

wan

New member
בוקר טוב פוקסי בוקר טוב נסיכה../images/Emo42.gif

שתהיה שבת נפלאה. לכולם אני חזרתי מהליכה נפלאה בג'ונגל הקרוב...כמה ירוק כמה ירוק... מזל שם אין טרולים. כי ירוק זה יפה....ירוק זה הצבע של הטבע. ירוק זה צבע של הרמוניה. של איזון. ירוק - צבע של התרגעות. ירוק צבע של תקשורת עם הטבע ועם הטבעי. שיהיה לכולם יום ירוק.. המשך יבוא.

אהובה.א

New member
בוקר טוב עולם

מה שלום כולם? אני יורדת מהרמה תיכף אצלנו יוקדת החמה יוצאת היא מההרים עם קרנים מסנוורים ככה כל היום אני מטיילת בין החרמון ועד הכנרת הכל ירוק ויפהפה (גם השלג בחרמון,למען האמת, די יפה) שטיחים של צהוב מהסביונים וסגול מהוורוניקה ביניהם והנוריות מבצבצות בינות הצהובים ואתה חש שאתה נמצא בין רמזורים האביב כבר החל להיות כאן אולם זה מוקדם מידי צריכים עוד גשם ומנות קור כי במאגרים עדיין רואים את הבור גשם,שלג - היכן אתם? צחקתם מאיתנו השנה, זה מה שעשיתם. שיהיה לכולנו אחלה בוקר שטוף שמש. אוהבת אתכם

wan

New member
אהובה מקסים בוקר טוב../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אהובה.א

New member
תראו כמה שהוא לבן

מדהים ביופיו חזק בגודלו מלא כוח ואון נישא בגאון החרמון שלנו ההר הלבן בחורף הוא קפוא בקיץ פורח ויפה העין השמאלית של מדינתנו נשמור עליו כבבת עינינו

אהובה.א

New member
החלה העונה

עונת קינון החסידות כולם מזוהים איתם כמביאות תינוקות אבל לאט לאט למדנו שיש לעשות תכסיס בכדי שיבוא לעולם הבנדיט היום גם ילד בן שלוש יודע שהחסידה באה לישראל וכמו כל תייר לטייל ואחרי חצי שנה של טיולים היא מחפשת את החום בין ההרים

Rebeccan

New member
אהובה ../images/Emo24.gif מקסים

הצילומים השירים חייבת, חייבת לחזור לביקור אצלך פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

wan

New member
פוקסי מה עם פרחים להיום?

בלי פרח לא הולך....