בוקר טוב |מעכשיו
על המילים

wan

New member
פוקסי אני מיישרת את השרשור../images/Emo6.gif

אם תשרשר להודעה הראשונה שלך יצא שרשור ישר ולא מזוגזג. והפרחים אין מילים . כל זה בגינה אצלך? והאדומים גם? פשוט פשוט אין מילים.. איזה כייף לכם לחיות בינהם.

ווהווהוויוו איזה גן קסום

יש לנו כאן פוקסי כל הכבוד על הצילומים והפרחים יפייפיייייייים אכן מראה מלבב שמעלה חיוך ומסב הנאה ושמחה תודה רבה לך איש יקר ואדום זה הצבע שלי כמוכן הכלנית האם בגינתך היפייפיה צומחת לה כלנית? שבת שלום

מאקי

New member
בקר טוב פוקסי הצלם וכולם

פעם היה דר קיינס שהיה מפעים אותנו בתצלומיו יפה.ואיזה כיף שבת שלום מאקי

ADINA1952

New member
בוקר טוב ונפלא לכולם

פוקסי האם כל היופו הזה אצלך בגינה?

אךך איזה יום יפה

בוקר טוב לכולםםםםםםם! בקושי ישנתי הלילה בעוד כשעה (פלוס מינוס)יש לי רעיון עבודה תחזיקו לי אצבעות רציתי לשתף אתכם מקווה שזה בסדר וכמובן שרציתי לאחל לכם בוקר של ורדים יום נעים וסוף שבוע קסום ומלא דברים מתוקים כמוכם והכי חשוב אל תפסיקו לחייך כי יום שלא חייכת בו הוא יום מבוזבז אז קדימה איפה החיוכים שלכם?
נ.ב שולחת לכולם חיבוק ענקיייייייייי
אל דאגה יש לי מקום לכולםםםםםםםם

בוקר טוב לכולםםםםםםם

שהייה לנו בוקר שמח ומרגש שהייה לנו יום יפה מלא בישולים טעימים ושתהייה לנו שבת יפה נעימה חמה שמחה אוהבת ושתיהייה השבת שטופת שמש כלנית הפרח האהוב עלי שבת שלום

פל

New member
בוקר טוב ונפלא, פוקסי תמונות משגעות

אני עוד ה"סטוק " של כלניות ורקפוות מלפני שבוע.. טוב אולי נצא מחר שוב לטבע אחר הביקור בבסיס של הבת

מ צ ד ה

New member
ווואאא... איזה פורום פעיל! איזה

יופי של תמונות. הכלניות האלה מדהימות. ביה"ח (שם אני מבלה את רוב השבוע בלימודים ומעונות) שורץ כלניות וזה כ"כ יפה בעיניים!!!

נונה1

New member
טוב אז לא בוקר אצלי אבל צהריים טובי

טובים לכולם. היום הלך לי מאוד לאט כל הבישולים (ולא בישלתי הרבה) אפיה לא אפיתי כי אני ממש לא מרגישה טוב אבל כמו שאתם יודעים מכורים נכנסים גם כשהם חצי מתים. שבת שלום לכולם מזג אוויר מעולה רק שלא יחזור האבק האדום נונה1

shakola

New member
צהריים טובים לכולם,

אני אחרי הבישולים והטררם ...... נכנסתי לומר שבת שלום. שתבוא עלינו שבת מקסימה ואוהבת. הרבה שמש ואור.

למעלה