בוקר טוב מתפקדת ראשונה - שותה קפה

keren1

New member
בוקר טוב מתפקדת ראשונה - שותה קפה

אז ככה ביום חמישי באמצע היום הבוסית שלי אמרה שהיא יוצאת מוקדם וקינאתי בה אז היא אמרה יאללה בואי גם את. בלי לחשוב פעמים ברחתי איתה. הגעתי הביתה להרי הכביסה וניסיתי לטפל בהם. אז ברחתי עם כוונה טובה אך בלי להפרד וזה לא יפה. לכפר על הפשע רציתי להיכנס בערב לצ´אט אבל משהו שיחק במחשב (נחשו מי -מתן כמובן) ושום דבר לא זז במחשב. המחשב בשוק ממתן והחליט לנוח. נו שוין אז מבשלים נכון? נכון! אבל מה שרק ביום חמישי הבעל הלך לקניות אז עשיתי משהו חשבו לא פחות. נרדמתי!!!! ביום שישי בבוקר נעמדתי במטבח והתחלתי ליצר מנות. היו לנו אורחים לשבת זוג חברים עם זוג תאומות!!! ששון ושמחה. לקראת כניסת שבת המסדר היה מוכן. האורחים הגיעו והכיף התחיל. היה לנו סוף שבוע מהנה ביותר. הילדים (כולם) הסתדרו מצוין עם כולם. לא היו כסחים. היה אוכל טוב בקיצור שבת רצויה לציון של 10!!!! אז שיהיה לנו שבוע טוב. שבוע עם הרבה בריאות וחיוכים. בוקר טוב חברים. קפה / תה / שוקו ON MEֱֱ ורונית SORRY איזה באסה לחזור מסוף שבוע ולגלות נאחס שכזה. אבל כמו שאמרת לא היו פגיעות בנפש וזה הכי חשוב.

טל של 4

New member
מתפקדת שניה,

צריכה הרבה קפה, לא ישנו הלילה! ובנוסף לכל נתפס לי הצוואר! מפה זה יכול רק להשתפר נכון? בוקר טוב לכולם, ושבוע טוב!

ענתינה

New member
בוקר טוב לכולן- גם אני פה

אחרי סופשבוע כמעט ללא שינה- עידן ורז מצוננים נורא מנוזלים ומשתעלים(בינתיים ללא חום..טפו טפן) אך לא ישנים טוב. די מותשת מהסופ"ש, אוף שייגמר החורף!!!!!!!! שיהיה לכולן יום נעים!

nonana

New member
אוי שיהיו בריאים- נותנת לך חיזוק ../images/Emo24.gif

ולהם חיזוקית.

טל של 4

New member
מבינה אותך,

גם אנחנו לא ישנו הלילה, ולא בגלל החורף, ולא בגלל מחלה, סתם!! אז שיהיו בריאים וישנו טוב, אנחנו כבר מיואשים!

nonana

New member
היי קרן וטל מה ניש?

אז ככה טל לי עבר ערב מרתק ומאד עצוב אתמול מה אגיד לך אין לי מושג למה אני נכנסת אבל אני יודעת שיש לי רצון טוב. אחרי אתמול ששוחחנו בטלפון הבנתי שכל אוזן קשבת היא חיונית אפילו במעט.

טל של 4

New member
הי נונאנא הבטחתי לך ...

את ה ICQ שלי 144313703. אין לי מושג איך משתמשים בזה אז סבלנות!!! אני כל שמחה שלא נשאבתי אתמול, גם ככה לא ישנו הלילה בכלל!!

nonana

New member
ומה בבית גם אין לך? משום שלי אין

כאן אלא בבית. בקיצור- קיבלתי מסר אישי נוסף ואני ממש כואבת את כאבה. אבל לי עבר לילה נהדר- אף אחד לא קם- מה דעתכם זו לא תרופת פלא? אני מדברת והיום שוב הם יתעוררו אז עם הרבה חמסות.

טל של 4

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif....

שימשיך ככה. לגבי ה ICQ עוד אין לי בבית אבל אתקין בקרוב. הערב אני בבית הספר של יואב, מכינה תפאורה להופעת ט"ו בשבת של הכיתה בבית אבות, אז לא בטוח שאגיע לצאט, אבל אולי, נראה. לגבי המסר החדש, חייבת עדכון, נדבר יותר מאוחר. שיהיה לנו יום שקט, נטול ארועים!

טוב , אם ה- ../images/Emo96.gif עליך אז שימי

מים שני סוכר וקצת חלב... ולדעתי ביום חמישי עשית את הדבר הכי חשוב

טל של 4

New member
רונית חמודה, מה שלומך הבוקר??

יותר טוב אני מקווה! איך היה הסוף שבוע בצפון?

היי טל , הבוקר נראה כבר יותר טוב

למזלנו יש לנו ביטוח כך שחוץ מהערך הרגשי של חלק מהדברים לא נגרם לנו נזק ממשי. סוף השבוע היה כיפי ושמשי במיוחד עם הרבה ירוק בעיניים שזה כבר שינוי מרענן

בוקר טוב לכולם גם אני מתפקד

אבל לצערי לא יהיה לי זמן היום ובנוסף לזאת ממחר אני במילואים
ואני מעדיף אספרסו חזק בלי סוכר

nonana

New member
היי יושבי- אנחנו סולחים../images/Emo24.gif

ומה לגבי מחשב לא יהיה לך שם?- איזה לפטופ קטן?

טל של 4

New member
Forget it!!!!!

בתור המחליף של קרנושה, לא תוכל ללכת למילואים עד שקרנושה חוזרת. SORRY ! שהצבא ימצא פיתרון אחר!!!!!!!!

keren1

New member
בדיוק ...במילואים אתה מוקף בנות

וגם פה. אז מה ההבדל. תסביר להם אני בטוחה שהם יבינו

למעלה