בוקר טוב מתפקדת ראשונה - שותה קפה

keren1

New member
בטח שיש אבל אם להגיד שאני בת

18 יכול לגרום ליושבי להשאר ....אני אומרת.

nonana

New member
בטח שנחשב- תנסי להשפיע עליו ../images/Emo8.gif

מה שלומך? קמת היום? אני מבינה שאת בבית. אתמול הלכתי לישון ב12 ובקושי קמתי בבוקר.

יום.

New member
קמתיבשש בבוקר

הלכתי לבית ספר... ועכשיו יש לי שיעור חופשי אז אני בספריה... כיאה למכורה..
שלומי טוב קיבלתי תעודה היום
תקוו שהילדים שלכם לא יקבלו את כמות הנכשלים שלי... ויושבי אהמ אהמ.... מילואים הא? בנות 18 מה? שובב

keren1

New member
שיעור חופשי... איזה כייף אפשר

להצטרף. מתאים לי שעה חופשית להתפנן בשמש. רק תזכירי תעודה להורי... הרבה נחת לא היתה. חזרנו משליחות ארוכה מחו"ל והיינו על הפנים. יש הפרשים גדולים מחו"ל לארץ שלא נדבר על לשון שלא ידעתי מה רוצים ממני. הייתי בהסגר ביתי עד שהמינוס התחילו להתאפס ולהיות חיובים.

nonana

New member
לא נורא אנחנו סולחים לך ../images/Emo8.gif

יש הרבה עם נכשלים שקיבלו בבית הספר ועכשיו הם יותר ממאה אחוז- זה יבוא צריכה עזרה?

יום.

New member
לשון?!?|חבול

אל תזכירו לי.... בעעעע אגב המורה ללשון חולה בגלל זה יש לי שועור חופשי.... עזרה אני צריכה.... אבל המוח שלי לא יקבל הוא סתום מדי (נוו אז קוראים לזה דיסלקציה פרטים פרטים)

טל של 4

New member
האיתך תמיד נפספס??????

כבר לא בנות 18 עוד לא בנות 40 . יצאת מזה בכבוד!

nonana

New member
חחחחחחחח כל הכבוד לך טל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי . יושבי אתה ממזריקו לא קטן אה????????

ממזריקו?????? אני???????

אני ממש לא ממזריקו ואפשר להגיד עלי הרבה מאד דברים אבל קטן אני לא.

קרנושה

New member
ואני פה כדי לחזק 2 דברים......

1-קטן?????????????? יושב????? פחחחחחחחח אין צ´אנס ..... 2-ממזריקו? המממ בואו נבדוק.....לפי הבלה בלה בלה.....הוא אפילו ממזר גדול (לא ממזריקו)...אבל.....דיבורים כמו חול ואין מה לאכול......זה יושבי.....ולא, לא בדקתי לו בציציות...אבל......חולה עליו!!

קרנושה

New member
טל את מקסימה!!

יושבי ואני פועלים בשיטת הכסא החם.....אני פה הוא בורח.....הוא פה אני בורחת...והוא כבר הודיע לי שהוא נוטש אותנו קצת.....קיבל את הפס ממני.....והנה אני במלוא הדרי.......חזרתי......כמה שהמחשב היה חסר לי, לא תאמינו!!

קרנושה

New member
ואצלי השבת היתה.....

אוחחחחחחחחחחח חוויה.....אפשר לעשות הפרדה בעצם בין השישי לשבת אצלי כי בשישי ביליתי, נהנתי, הייתי רווקה.....ובשבת.....תגידו לי מי אמר ששבת מנוחה? אורחים בלגאנים, ביקורים.....איףףףףף מותשת!!

למעלה