להצטרף. מתאים לי שעה חופשית להתפנן בשמש. רק תזכירי תעודה להורי... הרבה נחת לא היתה. חזרנו משליחות ארוכה מחו"ל והיינו על הפנים. יש הפרשים גדולים מחו"ל לארץ שלא נדבר על לשון שלא ידעתי מה רוצים ממני. הייתי בהסגר ביתי עד שהמינוס התחילו להתאפס ולהיות חיובים.
אל תזכירו לי.... בעעעע אגב המורה ללשון חולה בגלל זה יש לי שועור חופשי.... עזרה אני צריכה.... אבל המוח שלי לא יקבל הוא סתום מדי (נוו אז קוראים לזה דיסלקציה פרטים פרטים)
1-קטן?????????????? יושב????? פחחחחחחחח אין צ´אנס ..... 2-ממזריקו? המממ בואו נבדוק.....לפי הבלה בלה בלה.....הוא אפילו ממזר גדול (לא ממזריקו)...אבל.....דיבורים כמו חול ואין מה לאכול......זה יושבי.....ולא, לא בדקתי לו בציציות...אבל......חולה עליו!!
יושבי ואני פועלים בשיטת הכסא החם.....אני פה הוא בורח.....הוא פה אני בורחת...והוא כבר הודיע לי שהוא נוטש אותנו קצת.....קיבל את הפס ממני.....והנה אני במלוא הדרי.......חזרתי......כמה שהמחשב היה חסר לי, לא תאמינו!!
אוחחחחחחחחחחח חוויה.....אפשר לעשות הפרדה בעצם בין השישי לשבת אצלי כי בשישי ביליתי, נהנתי, הייתי רווקה.....ובשבת.....תגידו לי מי אמר ששבת מנוחה? אורחים בלגאנים, ביקורים.....איףףףףף מותשת!!