בוקר טוב מתפקדת ראשונה ...

keren1

New member
בוקר טוב מתפקדת ראשונה ...

מה שלומכם? מקווה שהלילה הסוער שהיה בחוץ נשאר בחוץ וכולם ישנו טוב!! איזה כייף לראות את כולם פה. ניסיתי לדבר ניסיתי לבקש יפה עם "בבקשה" ניסיתי להתחנף ניסיתי לאיים כלום, נאדה, גורנישט (לא הכלב). הוא בשלו. מה עוד צריך לעשות לטלטל אותו לצעוק. וכלום. הוא לא מוכן לשתף פעולה. אז קראנו לרופא. הרופא במילואים. מה עכשיו ..... מחכים.... שהרופא יחזור. ובינתיים אין מחשב!!!!
לפחות עדין יש בעבודה. אז בינתיים הצאט הם מחוץ לתחום. חברים אפשר לקבל תקציר מארועי ליל אמש. ולמשקימי קום בוקר טוב. ולמאחרים בוהריים טובים. ולקוראים הפסיבים שלנו....תתחילו לרשום הודעות אני בטוחה שיש לכם מה להוסיף.

קרן מתוקה בוקר טוב ומלא בריאות../images/Emo42.gif

אצלנו היה לילה סביר אמנם גם חולים - דנה עם צינון ודלקת אזנים ובקושי נושמת אבל כנראה שאצלך יותר קשה
אמנם היו מתפקדים רבים אתמול בפורם אבל חוץ מהעובדה המאוד מצערת שקרנושקה נאלצה לעזוב כי הבתשלה במצב רע עם הזונדה די התקשקשנו על המפגש - שצריך יום שישי והצפוניים מתנדבים לארח על השבוע בו ילדנו על שוקולד בקיצור התקשקשנו יום נפלא בריא נפגש בהמשך

keren1

New member
בוקר טוב....

מאחלת רפואה שלמה לדנדוש!! אצלי דווקא אנחנו בגל של בריאים. (שהאלים לא ישמעו). לגבי הנושאים שהעלתם אתמול בצאט נשמע מעולה יום שישי. לגבי שוקולד - יושבת טוב!!! היום אחה"צ אני נוסעת לצפון לסדנא בנושא שוקולד!!! עם מישי הגדול. איזה כייף. אני כבר שבוע חולמת על שוקולד. אז במידה ואני ממש אצליח היום אני אנסה להביא למפגש פרלינים מעשי ידיי!!

ענתינה

New member
בוקר טוב לכולם

נראה לי שכבר צהריים לאחר ליל שימורים קשה במהלכו ישנו אולי שעה וחצי .אין לי מושג איך אני אתפקד בעבודה. עידן ורז עדיין מצוננים נורא ומשתעלים. איך עוברים את התקופה הזו?אני מרגישה כמו בסדרב "השרדות"!!!! אני מנסה להזכר מתי ישנתי לילה שלם לאחרונה (היה סקר בנידון ,לא?) מתיאתם נפגשים לצ´ט בד"כ? יום טוב לכולם!!!

טל של 4

New member
בוקר טוב לכולם ה ../images/Emo96.gif עלי......

ענת תרשמי, צאט רשמי כל יום חמישי וראשון אחרי 21:00 לבוא בבקשה! לגבי לילות אנחנו באותה סירה!!!!!! שלשום לא ישנו בכלל, הלילה היה נפלא לכי תביני את הראש של הילדים. אבל מנסיון יום אחד זה עובר ככה פתאום בלי שום הכנה הם מתחילים לישון. ואז לנו יש נידודי שינה כי אנחנו כבר לא רגילים
סססססססתתתתתתתאאאאאאאאםםםםםם! אחלה רעיון לסקר!

keren1

New member
הי ענתינה...איזה קשה. ../images/Emo24.gif

אין לי איך לנחם אותך. כולנו היינו (וחלקנו עדיין) בסרט או סדרה הזאת. זה מעייף ומתיש. מתי זה יעבור .... אין לי מושג. גם אנחנו לא ישנים 100% בלילה. מה שאני יכולה להבטיח לך זה שזה משתפר. חכי עד שהקיץ יבוא. המחלות נעלמות והילדים נהיים יותר בריאים (מה שמוסיף לבריאות שלנו). כרגיל התרופה לכל בעיה היא זמן.... אני רק יכולה לנחם אותך עכשיו ולשלוח אותך לישון היום ב- 20:00 הכביסה והכלים בכיור יחכו!!

בות רציתי שאול למישהו יש יום הולדת../images/Emo65.gif

בקרוב אולי תודיעו טופ.... גם אם לידים שלכם יש... קשה לי לעקוב כאן ברשימות אז הכרזה פה הפורום יום או שבוע לפני תתקבל בברכה דרדסית(אחות של קרנושה)

טל של 4

New member
ימי הולדת

סידרתי לך את הרשימה לפי תאריך, יותר קל לעקוב. למי שלא צירף אפשר/רצוי/חובה לצרף עכשיו!!!

רז2

New member
ימי ההולדת שלנו ../images/Emo65.gif

אני : 05/03/72 שיר ורון: 26/09/00

ענתינה

New member
תודה על הקפה,

נראה לי שצריך לפחות 4 קפה כדי להתחיל את היום. גם אני מחכה לאביב בקוצר רוח. האמת היא שכשאני בבית אני בכלל לא פותחת את המחשב (רק בשביל אלמו או קומפי) אבל אני אנסה להכנס לצאט. מענין אותי (אולי זה רעיון לסקר), מתי אתן הולכות לישון? (אחריההשכבות, ארוחת ערב אם יש, קיפולים כביסות וכו) אני לא מצליחה ללכת לישון לפני 23:30 .

keren1

New member
זה ממש מאוחר בשבילי. הגג בשבילי

זה 22 או 22:30. אני נשפכת על המיטה. גם ככה אני קמה מוקדם 5:30!! אז עוד ללכת לישון מאוחר ...מעבר ליכולת שלי. אז הכביסה נערמת אבל לא אכפת לי. אני לא ישנה בלילה (מי יודע מה). כשאנחנו מגיעים הביתה אני נטו איתם. מקסימום עושה לעצמי קפה. אחרי שהם נרמדים 19:30 - 20:00 אז אני מתפנה לכביסה כלים ושאר העיסוקים. אז אין לי הרבה זמן נכון.

למעלה