בוקר טוב מתפקדת ראשונה ...

קרנושה

New member
מתפקדת אחרונה.......

אויש, אחריי המבול.....בבוקר בשעה 07 הוצאתי לליהיא את הזונדה...היה לילה קשה.....שאני בטוחה שאצל חלק מכם אולי זה רגיל.....אני רגילה שהם ישנים רצוף מ20 עד 06 בבוקר...ליהיא היתה מזה מתוקה...ולא שלפה את הזונדה אך היא סבלה...על כל 3 דקות שקט באו 2 דקות בכי קורע לב!! אם אני חושבת שילד אחר שלי היה צריך לעבור את זה.....בטוח הם לא היו מחזיקים יותר בדקה עם הזונדה...הפישפשית הזאת מזה מיוחדת...אני מעריצה שלה (חחח אני אובייקטיבית נשבעת!!).....אחרי שהוצאתי לה את הזונדה היא בכתה עוד חצי שעה..חשבתי שהיא רוצה את זה בחזרה
..ולקחתי את הזונדה והמכשיר לביה"ח ואחה"צ אני אמורה לקבל תשובה...אני דרוכה לקראתה... וזהו בעניין ליהונת...

nonana

New member
בוקר טוב לכולן- יושבי לא כאן אז אני

מרשה לעצמי להגיד כולן. מה שלומכן? אני ככה נדב החליט שלישון כמו שצריך הוא לא בגדר נורמה- היה לי לילה לפני לילה מלא. אז אתמול העיר אותי לפחות 5 פעמים ותבינו הוא ישן איתי. חוץ מזה מצטערת שלא הייתי הרבה בצ´ט- פשוט הייתי באי סי קיו עם אחיינית שלי שאני מתה עליה. אז סורי יט ויל בי בטר נקסט טיים. חוץ מזה שאני עייפה- תנחשו למה. היום אני בסדנת הורים בערב- איזה כייף . מחר יש לנו מפגש עם הגן לגבי נעה אני מתרגשת מאד. וזהו שיהיה לכם המשך יום נהדר- ואני מתה על גשם ועל הריח שלו.

טל של 4

New member
היי לא לשכוח את ילד!!!!!

אז להמשיך עם כולם! מה קרה לנדב, הוא מרגיש טוב? איזה באסה!!!

nonana

New member
הוא בסדר אבל סתם התחשק לו להציק לי

הוא רצה לישון עלי כל הלילה אמרתי לו לא וזה גרר בכי היסטרי. השכבתי אותו לידי וזה לא סיפק אותו בגלל זה החליט להתעורר כמה פעמים. יאללה שיגדל ויציק לחברה שלו למה לי???????
איך היה בצ´ט? אתמול- אני ממש מצטערת שהייתי ניבזית כזו.

טל של 4

New member
הרגתם אותי אתמול בצאט....

רגע אד היינו קרנושה שרית רונית נונאנא ואני. ואז...... קרנושה הלכה (לפחות נפרדה) שניה אחרי זה שרית נשאבה לשיחה מחו"ל שתהיה בריאה נונאנא רונית וטל ממשיכות לדבר למרות המטר ופתאום בלי שום אזהרה רק טל לבדה נשארה

nonana

New member
מצטערת טל לא אעשה לך זאת שוב../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב , ../images/Emo42.gif איפה את????

על כוחותינו עבר לילה לא רע יחסית לזה שליאם שוב חולה . אז הפעם אנחנו עם אינהלציה , שזה חדש לנו. קרן - החלמה מהירה
למחשב שיהיה לכולנו יום טוב רגוע ובריא וד"א - אתמול הצ´אט החליט שהוא לא רוצה אותי ונזרקתי אחר כבוד החוצה

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם! אפילו

השמש מבצבצת מבין לעננים

רז2

New member
אצלי עכשיו בוקר

השעה שמונה וסוף סוף יצאתי מהמיטה החמה ובנעימה. ולט, לא ישנתי עד עכשיו, שיר עשתה השקמה בשש וחצי בשש וחצי בבוקר, ומייד הוכנסה למיטה שלי עם בקבוק (מגיע לה ארוחת בוקר לפחות, אם לא יחס מאמא
) ורון כרגיל ממשיך עדיין לישון. מייד אני הולכת להעיר את הישנוני שלי, שיבין שזה כבר בוקר! אז אנחנו מתעוררים לבוקר מושלג יפה. רק חבל שכ"כ קר... אני מתגעגעת לטיולים שלנו בחוץ, לגן השעשועים..... אוף שיגמר כבר החורף הארוך הזה....... אז צהריים טובים לכם. והמשך יום נעים.

טל של 4

New member
בוקר טוב!!!!

רז תעני קצת על שאלות היום, במיוחד זו על ימי ההולדת. תודה!!!!!

למעלה