בוקר טוב. נימה מתי איילה חסון וראשי

יוליקה

Member
מנהל
האמת שגם אני לא מכירה את השיר

אבל אהבתך לרכבת העמק, היא זו שהביאה אותך לאהוב אתה שיר...

להיפך, בגלל העמק התחלתי במחקר על רכבת העמק

בעברית:"זה היה מצחיק,אבל..." פירוש שזה בכלל לא מצחיק....

כשאת אומרת למישהי : "אל תשאלי מה קרה לי הבוקר". את מתכוונת שהיא לא תשאל ? להיפך, את רוצה שתשאל כדי לספר לה.

ככה זה בעגה של העמים כמו שבאנגלית, יעקב הגבוה, ילד מנמנם, דואר שחור, כלב חם, לירות באויר, ג'ון הנקוק, שחקן של יום שני, לרשום בספר, קנו את החווה, להוציא את החזיר, רובה צייד, רכיבה ללא אוכף, זקנה של הומואים וכו,

הרי הם: שוד, חטיפה, סחיטה, נקניקיה חמה, שיחה בטלה, בקשה לחתום, חכם אחרי מעשה, כסת"ח, לגרום נזק, יחסי מין ללא הגנה, אשה שרוב חבריה הומואים וכו.

חוץ מזה שאי אפשר לחיות בפחד מתמיד ולהיכנס לבונקר בכל פעם שאיזה פוליטיקאי מהלך אימים על הציבור כדי לחזק את שליטתו בו.
זה תרגיל ידוע ומוכר של פוליטיקאים.
תראי את החרדים, כל הדת המטופשת היא מסכת של שקרים איומים והפחדות, וכך יש למנהיגים שלהם ים של עבדים.

גם אם האמירות נשמעות מפחידות, הרי הציווי הוא להמשיך לחיות כרגיל כיוון שבלאו הכי את לא יכולה להשפיע ולא לעשות שום דבר, ועובדה שכל העבדים נשמעים למנהיגיהם וכך המדינה מיתדרדרת והולכת והפוליטיקאים, חילוניים כדתיים, צוברים כסף ורכוש עד ליום שלא יהיו יותר בשלטון ואז הם מסודרים לכל החיים ומשאירים מאחוריהם ציבור של אנשים מפחדים, סתם ללא צורך.

נו.....

שלשום תפסתי אותה מעשנת.....

לפני שבוע חשה ברע, הזמננו אמבולנס ולקחנו אותה לבית חולים שם ערכו לה סידרת בדיקות ואשפזו אותה בלילה, וזה אחרי 10 שעות במיון.
למחרת אמרה שהיא משתחררת, וכשהבן היה אצלה והזמין אמבולנס פרטי (יש להם כסא עם מנוע שעולה במדרגות. העלות 300 שקלים).
מסתבר שכאשר הבן הוציא אותה מבית החולים היא ניצלה את ההזדמנות וקנתה סיגריות..... אחר כך אמרה שהיא מצטערת שסיפרה לי (אחרי שהרחתי עשן במטבח...)

הטענה שהיא מעשנת "רק" חצי סיגריה ליום (אחרי יומיים הקופסה היתה חצי ריקה...), אז כל הפעילות של המשפחה נגד העישון שלה, ירדו לטמיון. כולם רותחים.
אמרתי לה שמי שעושה הכל כדי להרע עם עצמו, רק מוכיח שלא מענין אותו שום דבר.....
לילד קטן יש כושר עמידות בפני פיתויים יותר מאשר לה, ואחרי סבל של חודשים וחשש לחזרת סרטן אם תמשיך במעשיה הנלוזים, היא לא מפסיקה.
אני מושך ידיי.

החודשים האחרונים גמרו אותי סופית, כאשר יש לה כל הזמן דרישות, מתזזת אותי בלי סוף ולא רוצה להבין שקשה לי מאוד כי אני חולה לב .
כשאמרתי לה שלא תשלח אותי יותר לקניות אלא רק נקנה באינטרנט, כי אין לי כח לסחוב,
מיד כהרגלה, יש לה תשובה מעליבה:"אז למה יש לך כח?....."

אתמול שוב חשה ברע ודרשה אמבולנס.
הפרמדיק שאל אם היא יכולה לרדת במדרגות ברגל, היא ענתה בחיוב (!?) וירדה...
הגענו לבית החולים, שם שהינו במיון כל כך הרבה זמן שאחרי 10 שעות נשברתי והזעקתי את הילדים שיחליפו אותי, הלכתי הביתה והתמוטטתי על המיטה וישנתי עד הבוקר...

מסתבר שאחרי 14 שעות כשאמרו לה שצריך לעשות בדיקות מסויימות חוזרות וגם סי.טי וגם אולטראסאונד בגלל חשדות מסויימים, נמאס לה ונסעה הביתה בלי להשתחרר והפסיקה את הטיפול באמצע

זעמתי על הבן שהיה איתה והסכים לקחת אותה הביתה והזמין אמבולנס פרטי . היום בבוקר טענה שלא מרגישה טוב והיא צריכה מנת דם (הפולניות הן עם ידוע של רופאות) . והוא שיכנע אותה שאין מה לנסוע לבית חולים בשבת.

מענין שהיא חשה ברע תמיד או בימי שישי או יום לפני שאני טס לחו"ל.....
ולא חסר לה תשומת לב מהילדים והנכדים, בנוסף לי.
כבר הודעתי לה שיש לה חודש וחצי להחלים כי אני את הטיסה לא מבטל, מגיע קצת מרגוע בגילי ולא להיות שפוט שלה.

מצטער שנסחפתי.....

נימה3

New member
המשאית שפרסמת פה מאיר הזכירה לי נשכחות

בדיוק במשאית כזאת או בערך ( זה היה בראוקווי)נסעתי ללדת את בני הבכור. זה היה באמצע הלילה בדיוק המשאית היתה במוסך בלי דלת. מיד רצו להתקין לה דלת. בעלי עמד למעלה עם ג'ריקן בנזין למקרה חרום ואני ישבתי בקבינה וכל הדרך קפצנו מהדרך המשובשת, אבל בסופו של דבר סוף טוב הכל טוב. הבן לכל הדעות יצא מוצלח מכל הבחינות.
באשר לאשתך. נו טוב את הבעיה הזאת אתה צריך לפתור בעצמך. העיקר הבריאות של שניכם.
חזרתי עכשיו מקונצרט יפה הרקויאם של דבוז'אק. נהניתי.

אגב דבוז'אק - היה חובב קטרים.....

ומכיוון שפטר וינר שמכין כל שנה את "הציור בשדה", כמובן חובב מוזיקה קלאסית (גם אני עד היום) הכין לפני שנים את דבוז'אק בצורת קטר..

בתחילה העבודות היו בשדה ליד הגבול והיתה זווית קשה לצילום, והוא עבר לאיזור צומת יששכר ושם יש לפעמיםפ ערפילים, אבל משתדלים.

בת חן191

New member
בהחלט אפשר להבין אותך,,,,תעזבו אותה שתעשה מה שהיא רוצה שתעשן

ממילא היא לא שומעת לכם חבל להתרגז,

את בסדר גמור, התגובה שלך אלי

כן, אמרתי לה שמעכשיו אני מושך את ידי מכל הענין.
אמשיך לטפל בה כראוי ל-49 שנות נישואין, אבל לא מענין אותי מה היא עושה ולא מתכוון להתרגז יותר.

מחרתיים קבעה תור לעירוי ברזל, הודעתי לה שאני מפסיק לפרנס אמבולנסים פרטיים ולא מזמין שום אמבולנס, היא תרד לבד וכל קומה אני יורד עם כסא שתוכל לנוח. ברכב יש לנו כסא גלגלים מושאל מיד שרה, והיא תגלגל אותו לבד כי לי אין כח לדחוף כסא עם משקל כזה, .

בת חן191

New member
תשמור על עצמך, כי אם חלילה יקרה לך משהוא זה יהיה רע גם לה,

ולא רק בשביל זה מגיע לך גם טוב,

כמה עצוב לשמוע את השתלשלות הענינים

עם אשתך והמחלה שהיא סובלת ממנה.

זה גיל שכולם נהיים מאוד רגליים וחסרי סבלנות, חלק מזה גורמים הכדורים שהרופאים מבליטים אותנו המבוגרים, נהיים ממורמרים וחסרי סבלנות, מכיוון שגם הצד השני מתבגר באותו קצב אין כל כך על מי להישען,, ולילדים שלנו יש את מלחמות החיים וההתמודדויות שלהם ולא תמיד אפשר לטרטר אותם.

בת חן191

New member
בהחלט צודקת שקד לכן מאד חשוב שלאדם יהיו

תחביבים ,סדנאות וכו" כדי שאדם ברובו הגדול יוכל לסמוך על עצמו
ולא על השני, מובן עד כמה שזה ניתן,לפעמים לא ניתן ויש צורך בעזרה
אבל להשתדל כמה שאפשר לסמוך על עצמך,

נימה3

New member
אחד הדברים המעיקים ביותר בלהיות לבד בגיל המבוגר

זו תחושת התלות. כבר איננו יכולים לעשות הכל בעצמנו כמו שהיינו רגילים. הילדים שלנו גם להם ענינים משלהם פעמים רבות הם גם אבות לילדים וגם סבים ועדיין דואגים לפרנסה ולפרנסת הילדים וכך הם לחוצים מכל הצדדים. זו הסיבה שאני משתדלת מאד לבקש עזרה רק ממש במקרה שאין ברירה. בדרך כלל נענית אבל חשה את הבעיתיות .

זה חלק מהענין

היום כאשר אני צריך עבודת חשמל או בעייה במחשב או כל בעיה אחרת, יש לי רשדימת מומחים במחירים טובים, ובלי טובות של אף אחד.

הבת לוחצת שאבקש מעמידר להחליף דירה לקומת קרקע.
אמרתי לה שלא:
א. כמות אדירה של מסמכים שצריך להציג.
ב. לזוג זקנים תמיד יתנו דירה בקומת קרקע, אבל תמיד דירת-חדר ובבנין רעוע.....

למעלה